Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe Ülker, Montepaschi Siena'dan Avustralyalı David Andersen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
KAYNAK : NTVSPOR
Basketbolda bomba gibi kadro kurduk.Euroleagude bu sene iyi işler yapıcaz inşallah
engin ve selçuk oynadı bizim maçta ayrıca engin kırmızı yedi ve bizim orta sahadan daha iyiydiler topuz engin kadar oynar heralde
niye bu kadar karamsarsınız anlamıyorum cristian oynuyorsa herkes oynar benim görüşüm ne yapıyor bu adam ben bişey göremedim şimdiye kadar hucuma top çıkarmaz savunma yapmaz peki ne yapar? yani demem onun yerine topuz rahat oynar daha iyi olur
Fenerbahçe bundan sonra sow-kuyt-stoh-krasiç bu 4 lüyü kullanmalıdır isterr 4-4-2 ister başka sistemde
http://g1206.hizliresim.com/y/1/7bhy4.jpg bu fotoda ki tayfa o zamanlar ekmek teknesinde de oynamışhttps://p.twimg.com/Azydhe-CEAA4-Wu.jpg:large
ŞUAN KALE ARKASI: 55 , AÇIK :105 , KAPALI : 255 TL. Artık İstese de Mahmut Hoca, Hababam Gitmez Maça)))
ömer temelli görüşme yaptıklarını akşama kadar sonuç alınabileceğini söylemiş yukardaki yoruma da bttm![]()
Maç neden İzmir'de ?
En karizmatik murat hacioglu![]()
Tuncay da dedem gibi giyinmiş..
Ilhan Cavcav akil vermis olabilir Elazig yonetimine bilet fiyatlari icin![]()
Elazig yonetimi heyecan yapmis heralde uzun zaman sonra lige cikinca![]()
Fenerbahçe'de Galatasaray derbisindeki performansı sebebiyle eleştirilen Bekir İrtegün NTV Spor'da Aykut Yıldırım'a verdiği özel röportajda bu eleştirilerin dozajından yakındı ve taraftarına seslenirken şu an transfer yapmanın "saçma" olduğunu söyledi.
Tecrübeli savunmacı derbiyi değerlendirirken "Maçtaki görüntümüz en başta bizi sonra taraftarımızı üzdü. Biz çok üzüntülüyüz. Ama akabinde gelişen ve gelen tepkilerden dolayı çok üzgünüz. Daha sezon başı bu takım çok değişecek. Transfer isteniyor ama bu ölü toprak bir transfer, iki transferle geçmez. Şu an çok eleştirilsek de iki ay önce en çok övülen takımdı. Daha agresif, daha coşkulu oynamalıyız." dedi.
Bekir İrtegün taraftarın transfer istemesi ve gündeme yeniden transferin getirilmesiyle ilgili olarak "Türk takımları için bu bir klasik. Kötü gittiği zaman hemen transfer yapıp elindeki futbolcuları arka plana atmak. Onları gözden çıkarmak. Bu doğru değil. Şu an bana bir iki transfer yapmak açıkcası saçma geliyor" dedi.
İrtegün eleştiri konusunda futbolcuların her şeyin farkında olduğunu ve maçın ardından oturarak özeleştiri yaptıklarını vurgularken "Bir transfer olduğu zaman gerçekten zaman gerekiyor. Yeni gelen arkadaşlarımızın stresi olabilir, sonuçta gidenler var, beklenti var. Taraftarımızın haklı olduğu konu bu beklenti varken coşku konusunda eksikliğimiz olabilir. Biz maçları izlediğimizde çok iyi özeleştiri yapıp düşünebilen insanlarız. Biz güçlü bir camiayız ve takım gerçekten iyi bir takım. Çok kısa bir süre oyun iyileşecek ve yukarı çıkacaktır Fenerbahçe. Geçmişte oynadığımız maçlar bize referanstır. Biz derbilerde bir tek Beşiktaş deplasmanında kaybettik. Gerçek de şu ki Galatasaray maçındaki görüntümüz güzel değildi" ifadelerini kullandı.
Son olarak İrtegün "Kötü günlerde eleştiri olmalı ama gerçekten artık bir yere kadar" diyerek maçın ardından kendine taraftarları tarafından gelen tepkilerden etkilendiğini ve üzüldüğü belirtti.
Artık bi yere kadar mı? Yuh diyorum bu kadar nankörlük olmaz hakkaten..
"Maçtaki görüntümüz en başta bizi sonra taraftarımızı üzdü. Biz çok üzüntülüyüz. Ama akabinde gelişen ve gelen tepkilerden dolayı çok üzgünüz. Daha sezon başı bu takım çok değişecek. "
Heralde bitek kendilerine sezon başı, Galatasaray bu sezona hazırlanmaya 2-3 yıl önceden başlamış heralde?
taraftar bu zamana kadar elestirmedi kendisini eger 1 mactan sonra elestiriyi kaldiramiyorsa bekir gitsin bu takimdanzaten antipatik geliyor bana gaziantepte oynarkende pek hoslanmazdim..
nankörlük bu olsa gerek.. eleştiri kaldıramıyor.. neler hakediyor ama üzerinde çubuklu var diye susuyoruz işte.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
caneride sevmezdim ama adam gibi adammishic bu zamana kadar "yeter bu kadar elestiri" gibi bir cümle kullandigini görmedim.. ayni sekilde özerde öyle.. elestiriyi kaldiramayacak adamin fb de isi olmamali.
Bilet fiyatlarının değişmesi iyi oldu.
Spartak Moskova maçı 21 Ağustos Salı günü saat 19.00'da Star TV'de.
Uzun zamandır takımımdan bu kadar umutsuz olmamıştım.
Aykut Kocaman sezon başında “Alex belli bir seviyeye geldi. Yavaş yavaş Alex’siz seçenek oluşturmak adına adım adım gitmeye çalışıyoruz. Bu sezon bir kaç adım daha atmak amacındayım” sözleri yine havada kalacak ne yazık ki oysa artık bir değişimin gerekliliği her açıdan kendini deli gibi belli ediyordu. Bir oyuncuya bağlı kalan sistemden vazgeçip yeni bir oyun felsefesi monte etmek için sezon öncesi kamplar en ideal yerdir. Oysa kampa bakıyoruz, temeldeki oyuncu yine Alex, hazırlık maçlarında yine ona endeksli futbol anlayışı. Peki ne zaman düşündüğünü yapacaksın, sezon içinde mi ? Sanmıyorum.
Alex gibi bir oyuncu sizi 10 kişi oynatır, geriye kalan 10 adam ;
Elit dereceye ulaşmış bir kaleciyse
Bekler, oyunu her iki yönüyle oynayabilen en verimli sağ ve sol beklerse
Göbektekilerden biri Uruguay diğeri Nijerya kaptanıysa
Sağ Açık beton gibi kuvvetli
Sol Açık harika işler çıkaran bir bücürse
Orta alanda üst düzey liglerin kokusunu tadmış bir maestro ve kuvvetli bir adam varsa
Son olarak ileride bir Siyah İnci, tecrübe abidesi bir oyuncuya sahipseniz
18/17 yaparsınız.
Cristian-Alex-Topal
Cristian-Alex-Selçuk
Selçuk-Alex-Topal
ile oluşan bir ortasaha size denk ve güçlü takımlar karşısında nal toplatır, hatta kapalı-kontra oynayan takımlar için sürpriz abidesi olursunuz. Oyunun en kilit bölgesinde 3 tane durağan adamla futbol oynamak intahar sebebidir ve en baştan söylemek gerekirse ; Ölmeye hazır olun.
Belli ki biz Alex'e bağımlı oyundan vazgeçmeyecez, kendi düşen ağlamaz. Şimdiden üzülmeye hazır olun bir yerden sonra alışkanlık yapar zaten.
Bir takıma karşı 1 seneyi aşkındır zayıf kalıyorsunuz ve buna rağmen yaptığınız tek şey izlemek ve hayıflanmaksa şimdiden geçmiş olsun.
...
son dakika Aykut Kocaman tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi..