GS Engin Baytarı göndermiş
GS Engin Baytarı göndermiş
FM Gazetesi
Baya bir timsaha geldi herkestribündergi ve mynetspor direk son dakika geçmiş
![]()
AMK gazetesinin ilk sayfası sızdı nete, Kaka'nın menajeri cuma günü Florya'ya gelecekmiş, maaşının %40'ı verilerek kiralanacakmış falan filan. Sabah haberleri çıkar kesin. Ben pek ihtimal vermiyorum bu Kaka mevzusuna ama, bakalım...
Burak tum sezon AMR oynadi.O sezon 16 tanede gol atti ligde.
Kaka haberleri artıyor
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Çok zor bence baya zor.Ama gelirse işte...
Kaka' nın mevkisine bakınca çok mantıksız geliyor. Ama oyuncunun kim olduğuna bakınca ne olursa olsun gelsin diyorum kendi kendime.
KaKa gelirse eğer kadromuz nasıl olacak ?
KaKa gelmez orası ayrı.
Football is simple,but Football Manager is not
Real ile anlasildi parasinin yarisini sponsorlar oducek ama kaka turkiyeye gelmek istemiyormus haberin kaynagida gokmen ozdemir(mis)
Kulüp ikna edilir ne var onda, önemli olan oyuncudur her zaman.Bildiğim kadarıyla tüm ısrarlara rağmen Galatasaray'a gitmem diyormuş.Gerçekçi olmak lazım zaten ne Kaka'ya ihtiyaç var ne de Kaka gelir.
GS'de gidecekler şekillenmeye başladı. Culio takımdan ayrılacak Mersin gibi görünüyor...Çağlar Baros Ceyhun ve Sercan da düşünülmüyor...
Galatasaray'ın transfer gündeminde 3 isim var Arda- Kaka (bence zor) ve sol bek Carlınhos...
Haluk Yürekli
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaká'nın menajerlerinin Galatasaray'la da temasta olduğu öğrenildi. Los Galacticos'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldz futbolcu için eski takımı AC Milan birinci alternatif olarak gözüküyor; ancak menajerleri Milan dışında pek çok opsiyon olduğunu söylüyorlar.
Kaká'nın temsil hakları, Türkiye'de forma giyen pek çok Latin Amerikalı futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran ünlü menajer Juan Figer'in elinde ve Figer'in şirketinde Kaká'yla ilgili operasyonlara Cristian bakıyor.
GALATASARAY GERÇEKTAN KAKA'YLA İLGİLENİYOR
Cristian, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın "Galatasaray gerçekten Kaká'yla ilgileniyor mu? İstanbul Kulübü'nden kiralık olarak transfer teklifi aldınız mı?" sorusuna "Evet, Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Şu an itibariyle daha fazla detay veremem; ama Galatasaray, Kaká'yı transfer etmek istiyor. Elbette ki Galatasaray'ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz" dedi.
İSTANBUL'A GELECEK Mİ?
Cristian, "Bu hafta içerisinde Galatasaray'la transfer görüşmesi için Türkiye'ye gelecek misiniz?" sorusuna "Bu konuda daha sonra konuşabiliriz, şu anda açıklama yapmam doğru olmaz" diyerek yanıtladı.
REAL MADRİD'LE ANLAŞMAK KOLAY, KAKA'YLA ZOR
Galatasaray'da yetkililerin Real Madrid'le Kaká'nın 1 yıllığına sarı kırmızılı kulübe kiralanması üzerinde fikir birliğine vardıkları öğrenildi. Buna göre Kaká'nın ücretinin yarısı Real Madrid, diğer kısmı ise Galatasaray tarafından ödenecek. Brezilyalı oyuncu Madrid'te biz sezon için 9 milyon euro kazanıyor.
Kaká'nın Türkiye'de futbol oynamak konusunda bazı çekincileri olduğu öğrenildi. Menajer Cristian'ın İstanbul'a gelmesi yönünde, futbolcunun Türkiye'yle ilgili düşüncelerini değiştirecek bazı formüller üzerinde de konuşulacağı öğrenildi.
MİLAN ÜCRETİ YÜKSEK BULMUŞTU
AS Gazetesi'nde önceki gün yer alan haberde AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin Kaka için istenilen ve Kaka'nın aldığı ücretin, Milan'ın limitlerini çok zorladığını açıklamış, bunun üzerine ise Brezilyalı futbolcu eski takımına dönmek için alacağı ücrette indirim yapabileceğini söylemişti. Kaká'ya PSG de talip olmuştu.
Sol beke yabancı transferini kontenjan nedeniyle istemiyordum ancak Balta takımın en zayıf halkası ve sol beke iyi bir adam alınması lazım.Bu sene olmasada seneye mutlaka iyi biri şart.
Kaka gelsin gelmesinede nerede oynatacağız?Hamit'in yerine sağ açık ileriye yönelik oynayabilir aslında.Kaka felan gelmezde işte hayalide güzel.
Last edited by C h A o S : 15.Ağustos.2012 at 15:25
Yabancı sınırırın düşmesi çok zorlayacak bizi.Seneye muhtemelen bu kadroyu korursak yabancı transferi yapmayız.Yerli olarak artık alt yapıdan mı bulurlar yurt dışından mı getirirler Balta ile rekabete girecek biri şart.
kaka gelirse elmander kesik yer
Kaka gelirse efsane olur ama cok cok zor. ihtimali bile adami heyecanlandiriyor.
Kaka iyi hoş da GS bu kadar transfer ile ne yapacak? İki otobüs kullanacak bu gidişle![]()
FM Gazetesi
Yıllık 9 M Euro 1 yıl kiralık. Yarısını Real Madrid ödeyecek.
Radyospor'a göre 1 yıllık kiralanmış Kaka. Sanmıyorum ama.
Kaka gelirse lüks olur, Kaka gelirse nerede oynayacak, yabancı sınırı falan ben bilmem arkadaş Kaka bu, 96'da gelen Hagi etkisi gibi etki yapar takıma. Bence %1 ihtimal bile yok bu transferin olması için. Bir mucize olur, oyuncu Türkiye'ye gelmeyi kabul ederse şayet bu bir vizyon transferi olur, emeği geçen herkes de benim gözümde kahraman olur.
Hamit - Selçuk - Melo 3'lüsünün önünde Kaka, forvet Elmander - Burak. Ligi bir kenara koyuyorum, şampiyonlar liginde çok başarılı olabiliriz.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Kaka'nin Galatasaray'da oynamasini cok cok isterim.bu benim kucukluk hayalim.umutlanmak istemiyorum.gelirse konusuruz.
Kaka gelse bende çok sevinirim ama umutlanmaya gerek yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kiralık olarak gelebilir bence o kadar uçuk kaçık bişey değil ama bundan 4-5 yıl önce denseydi ben bile acayip sevinirdim![]()
Kaka gereksiz bir transfer ve faydalı olacağını sanmam. Bu tarz oyuncular bizi hep zayıflattı. Son 2 senedir uyguladığımız başarılı transfer politikasını böyle bir transferle bitirmiş oluruz.
Kaka'ya şu anda hiç gerek yok. Amrabat filan alınmasaydı hadi neyse, kanatta filan oynardı iyi kötü. Ama Amrabat'a bu kadar yatırım yapıp da kullanmayacaksak niye aldık?