Avrupa'dan giden Belarus ümitler şampiyonasına katılmadan önce bizi elemişti play-offta diye hatırlıyorum.
Avrupa'dan giden Belarus ümitler şampiyonasına katılmadan önce bizi elemişti play-offta diye hatırlıyorum.
Biz önce bi dünya kupasına gidelim olimpiyat hele bi dursun 2002 den beri yer alamadık orada.
amerika-ispanya maçı başlamak üzere çekişmeli bi maç olsun yav
59-58 bitti ilk devre ispanya çok akıllı oynuyor hele bi de paul gasol da katkı vermeye başlarsa alabiliriz maçıama faullere dikkat marc gasol 4 reyes 3 faulle oynuyo
Last edited by semih99999 : 12.Ağustos.2012 at 19:07
hentbol erkeklerde Fransa İsveçi yenmek üzere. Şampiyon olacaklar. Amerika İspanya maç 77 76 şuan ispanya bırakmıyor...Çok sert maç oluyor.
21 20 oldu fransa isveç maçı ve son 1 dakika..
Pau Gasol harika bir 3.çeyrek geçirdi. Tripple-double ile maçı bitirebilir.
Fransa 22 21 kazandı fena maç oldu fena
Last edited by semih99999 : 12.Ağustos.2012 at 19:58
Yine ABD son 3 dakika da işi bitirdi...İspanya'ya da helal olsun iyi mücadele ettiler...
Beyinsiz Adam @beyinsiz_adam Olimpiyatların bitmesinde bu kadar sevinilecek ne var anlamıyorum. Utanmasalar dansöz çıkaracaklar.
Helal olsun İngilizlere. Mükemmel bir şov hazırlamışlar.
Football is simple,but Football Manager is not
Biizm açımızdan bu olimpiyatlarda ders çıkarılacak şeyler var. Özellikle Güreş , Boks ve halter yeniden yapılandırılmalı, atletizm ve özellikle yüzmeye daha çok eğilmeli.
Madalya kazanan 5 sporcumuza Ali Ağaoğlu daire,İBB'de daire+para ödülü vermiş.Federasyon felanda ödül verir.Sponsor gelirleride artar.Reklamlarda felanda oynayıp oradanda iyi para alırlar.Sevindim prim almalarına.En azından diğer sporcularımzdan illaki sırf şu ödüller için hırslanan olucaktır.
Yarından itibaren olimpiyatlara hazırlanıyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu rakamLar zaten geLecek nesiL hırsLansın diye veriLiyor ve üstüne basa basa medya da diLe getiriLiyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tayyip kendisi veriyormuş. Devlet değil. Bak sen çakallığa ben verdim diyor çıkarcı.