Champions Cup
Group B
Güzel zor ve zevkli bir grup olacak gibi...
Last edited by kademua : 09.Ağustos.2012 at 18:14
Bu arada Lige puan kaybetmeden devam ediyoruz haydi hayırlısı...
6.HAFTA
Devler Ligine iyi başladık devamı gelecek inşallah.
6.HAFTA PUAN DURUMU
Ligde takipçimiz Valenciennes FC ile karşılaşıyoruz...Birimizin serisi bozulacak ve mağlubiyetin acısını tadacakkkk....
Bu kadro, bu kaynakla 3 sezonda ŞL'yi kaparsın hocam.
İyi gidiosun valenciennes tutamaz seni
ŞL de barcalarsın katalanları yola devam...:-):-):-)
PSG eski günlere dönüş sinyallerini iyiden iyiye arttırmış gözüküyor![]()
Güzel günler yakın...:-):-):-)
Senle eşleştim hocam![]()
İnşallah hocam
zorlarım seni..senden yanayım
7.HAFTA
Korkulan olmadı ve yine yeniden kazanan taraf biz olduk
8.HAFTA
Kartların uçuştuğu maçta 3 puanı 3 golle aldık 8-8 gidiyoruz nazar değmesin..
Yılın ilk yenilgisini Şampiyonlar Ligi'nde aldık gol yollarında biraz şanssızdık rakibin de kaleyi bulan 3 şutundan ikisi gol oldu yapacak bir şey yok hiç bir mazeret başarının yerini tutamaz.... yolumuza devam edeceğiz artık Barcelonayı barcalamamız lazım
9.HAFTA
Zayıf rakibimiz karşısında ligde ilk puanımızı kaybettik nazar boncuğumuz olsun diyelim..
10.HAFTA
Barcelona maçı öncesi takım moral topladı sıra geldi Avrupa'ya
Last edited by kademua : 10.Ağustos.2012 at 04:36
Gün bu gündür...
Geldikleri gibi gittiler
Üzülme be messi
Barça maçı şahane olmuş, fotoğraflar ve anlatımlar da öyle. Bayağı hoşuma gitti![]()
barcelonayı harcadılar matmazelbaşarılar hocam kariyer süper devam ediyor
![]()
başarılar dilerim kadron cok genişsonuclarda cok güzel devamı gelir inş.
Bu kadroyla Fransa ligi garanti de ilk yıl ŞL biraz zor olabilir ama Barca'yı da çok rahat yenmişiz. Her şey olabilir.![]()
Başarılar.
Barcelona maçı ve anlatımın çok hoş olmuş
hocam barcelona için üzüldüm resmen o anlatımın sağolsun![]()
Barca'ya futbol dersi vermişsinKadron muazzam. İyi yönettiğinde yapamayacağın şey yok
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Geçmiş olsun dostum, özleyeceğiz![]()
Ligde iyiyiz.ŞL'de zorlu grup gelmiş fakat Barca maçı müthiş.
Teşekkürler...
Ligde en son 23 maçta 21 galibiyetle lider gidiyorduk..
Şampiyonlar Liginde Son maçlar öncesi Dortmund 12 biz ve Barcelonada 9 puandaydık son maçta Dortmundu yenip gruptan lider çıkmıştık. Barcelona da 12 puanla Avrupa Liğinin yolunu tutmuştu.
Arkadaşlar bilgisayarım serviste olduğundan kariyere bir süre devam edememiştim. Sağolsunlar serviste format da atmışlar kendi kafalarına göre...ve oynunun save dosyasıda dolayısıyla gitmiş oldu.Sitede paylaştığım ilk kariyerdi çok da zevk almıştım Keşke sonunu getirebilseydik ama kısmet değilmiş...Son olarak sizlerinde değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Başka bir kariyerde buluşmak dileğiyle...