Sayfa 694 / 896 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
20,791 ile 20,820 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    aklınız alıyor mu hiç , 2 sene uğraş bu adamı almak için 10 milyon ver sonra sat benim aklım almıyor.
    benimde aklim almiyor ayni emre gibi adamin gönderilip yerine hala oyuncu alinmamasi gibi.. o yüzden olur mu olur ben bu teknik ekipten ve yönetimden böyle bir hamle beklerim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

inşallah böyle bir şey olmayacak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hadi bakalim insallah gomis gelir sow da kalirsa avrupanin en iyi forvet hatlarindan birine sahip oluruz kuyt-sow-gomis üclüsüyle

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nurinin geleceğini hiç sanmıyorum adam real madridde kendini göstermek isteyecektir en iyimser ifadeyle kiralık gelir diye düşünüyorum alın kakayı napıcan nuriyi

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    nurinin geleceğini hiç sanmıyorum adam real madridde kendini göstermek isteyecektir en iyimser ifadeyle kiralık gelir diye düşünüyorum alın kakayı napıcan nuriyi
    Mourinho'nun yardımcısı NURİ için "Sol bekte kendine yer arayabilir" dedi. Orta saha için kesinlikle düşünülmüyor, bunu Mourinho da söylemişti. En zayıf kalan o içlerinde. Sol bekte de ne kadar verimli olur, tartışmalı.

Nuri eğer kariyerini düşünüyorsa kesinlikle R.Madrid'den ayrılmalı. Liverpool'da forma şansı bulabilir mi, nispeten daha zor bir lig olan İngiltere'de de ilk sezonunda fazla şans bulamaz herhalde.

Bence onun için en mantıklı tercih el üstünde tutulacağı, iyi para kazanabileceği, yıldız muamelesi görebileceği Türkiye'ye gelmek. 1 sezonluğuna da olsa. Neticede bahsettiğimiz takımda Krasic, Kuyt, Alex gibi yıldızlarla oynayacak, ona gel sıradan bir takımda oyna demiyoruz. Böyle bir takımda maestro görevi verilecek, büyük bir iş.

Umarım ikna ederler Nuri'yi, hepimiz rahatlarız.

Kaka paraya gelecek bir oyuncu değil. Real'de illaki forma alır kalırsa, ama Nuri kiralık gelip yıldızlaşırsa kariyerini kurtarır.
    Burak

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Real Madrid satmaz, sadece kiralar oynasın diye.
    Nuri'nin Real Madrid kariyeri buyuk ihtimalle bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu abinin Beşiktaş transferleri hakkında söyledikleri gerçekleşiyor genelde.Bazen Fenerbahçe ile ilgili de bir şeyler söylüyor.Krasic'in borsaya açıklandığı günden 1 gün önce borsaya açıklanacak demişti.

ayrıca nuri şahin fenerbahçeye gitmek üzere arsenal bu akşam net cevabını vermezse.gomis işi yatmış onlar ben anlaştı demiştim oyuncunun bir hastalığı varmış ve ilaç tedavisi alıyor fransada tedavisini sürdürmek istiyor ..türkiyeye o açıdan gelmeye sıcak bakmamış çekimsermiş..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nuri büyük ihtimal Liverpool da. Bonservisi verilmez falan diyorsunuz da Mourinho açıklama yapmıştı geçen 'gitmek isterse yardımcı, kalmak isterse memnun oluruz' diye bonservisiyle verebilirler.

Nesil
    2006

Bienvenu Eskişehirspor'a kiralanmış diye bir haber var ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Bienvenu Eskişehirspor'a kiralanmış diye bir haber var ama ne kadar doğru bilemiyorum.
    bienvenü semih ten iyi vermezler umarım.3.forvet olarak beklentiyi karşılar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basının gazına gelip bu nasıl mantık, o gider mi bu gelir mi, bu nasıl iş gibisinden tonla eleştiri geldi, gel gör ki Gomis hikayeden ibaret;

Ayrıca yine dün itibariyle tekrar gündeme taşınan ve bugün birçok gazetede yer alan Gomis ismi ile ilgili de herhangi bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Yıllardır aynı, paso bi yerinden isim uydurma ve bununla beraber gazete satmaya çalışma. Hayır sonra milyonlarca insanın kafası karışıyor. Bu nasıl bir mantıktır çözemedim. Eski bir futbolcumuzun sözü aklıma geliyor. "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Sitem ve saygılarımla...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nuri yalanlanmadı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Nuri yalanlanmadı
    Benim sitemim Gomis ve diğer Fransız orta sahaları içindi.

Bilgi ve saygılarımla...
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nuri son ana kadar Real'de kalmak için mücadele edecektir. Eğer yine Mourinho'dan olumsuz bir tavır sezerse başta İngiltere olmak üzere Avrupa'nın kalbürüstü bir çok takımına kiralık olarak gidebilir. Fenerbahçe'ye gelmesi düşük bir ihtimal.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nordanvedr View Post
    Benim sitemim Gomis ve diğer Fransız orta sahaları içindi.

Bilgi ve saygılarımla...
    nuri haberi sadece twitter da çıktı her hangi bir gazete de çıksa muattap alırlardı ama ben bi gazete de veya spor sitesinde göremedim

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    nuri haberi sadece twitter da çıktı her hangi bir gazete de çıksa muattap alırlardı ama ben bi gazete de veya spor sitesinde göremedim
    Şöyle açıklamama izin ver; üzerine tıklayarak habere ulaşabilirsin.
    Fanatik
    Star Gazetesi
    Milliyet
    MedyaSpor
    AcunnMedya
    GazeteSport
    EuroSport
    Gazete5

İnternet sitelerinin bir yana, günlük gazete kuruluşları gazetelerinde de bu habere yer verdiler. Ayrıca Fanatik, Star, Milliyet, EuroSport ve Gazete5'in yaptığı haberleri birçoğumuz biliyoruz. Her yazdığı bir olay, bir enstane. Doğruluğu her zaman tartışılabilir. O yüzden kulüpten bir açıklama gelmedikçe transfere fazla bel bağlamamak gerekir diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    Ayrıca keşke gelse, çubuklu formada şuan en çok onun gibi oyunculara ihtiyacımız var.

Açıklama, bilgi ve saygılarımla...
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor haber bülteninde izledim.Nuri,Liverpool'a gidiyormuş.Anlaşmışlar kiralık olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transferde her an herşey olabilir, imzalar atılmadan herşey mümkün. Nuri Fenerbahçe'nin tam olarak aradığı isim mi ben emin değilim ama eldeki orta saha oyuncularından sıfır katkı alan bir takımda fark yaratacağı kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır ama ben Nuri'nin belli bir yaşa kadar Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Gelirse muazzam bir transferdir tabii ki orası ayrı. Fenerbahçe'nin Cristian yerine çift yönlü bir ortasaha alması şart gözüküyor. Ama Aykut Kocaman pek o yönde düşünmüyor gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Nuri Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır ama ben Nuri'nin belli bir yaşa kadar Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Gelirse muazzam bir transferdir tabii ki orası ayrı. Fenerbahçe'nin Cristian yerine çift yönlü bir ortasaha alması şart gözüküyor. Ama Aykut Kocaman pek o yönde düşünmüyor gibi.
    Düşünüyor boşuna ilgilenilmedi bu kadar adamla özellikle de tino costa'yla.

Aykut Hoca sadece eldeki oyunculardan daha iyisi gelmeyecekse kalsın diyor , eldeki oyunculardan daha iyisini bulmak da cidden zor , çünkü çift yönlü orta sahaların hepsi takımlarının bel kemiği , şu an selçuk'u herhangi bir takıma satar mı gs ? o hesap , kimse satmaya yanaşmıyor , tino costa 5 dendi 7 oldu 7'ye çıktı fenerbahçe , 9 istediler bu sefer.

Kimse yönetimin veya t.d'nin orta sahaya transfer yapmak istemediğini düşünmesin , sadece eldekilerden iyi oyuncu alınacaksa transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Düşünüyor boşuna ilgilenilmedi bu kadar adamla özellikle de tino costa'yla.

Aykut Hoca sadece eldeki oyunculardan daha iyisi gelmeyecekse kalsın diyor , eldeki oyunculardan daha iyisini bulmak da cidden zor , çünkü çift yönlü orta sahaların hepsi takımlarının bel kemiği , şu an selçuk'u herhangi bir takıma satar mı gs ? o hesap , kimse satmaya yanaşmıyor , tino costa 5 dendi 7 oldu 7'ye çıktı fenerbahçe , 9 istediler bu sefer.

Kimse yönetimin veya t.d'nin orta sahaya transfer yapmak istemediğini düşünmesin , sadece eldekilerden iyi oyuncu alınacaksa transfer olur.
    Kesinlikle haklılar ve bende öyle düşünüyorum. Ayrıca gs maçından sonra ortasaha transferi olucak mı sorusunuda es geçti .. Olabilir demekki ama dediğin gibi iyisi olursa olucak sanırım ..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nuri ilaç olur diye düşünüyorum ama bence forvet alınacak

Düşünce,gülümseme ve saygılarımla...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

İstersen Rooneyi al yanınada İbrahimovic al sana World Class hücum hattı gerisinede koy Baroniyle Topalı ve ya Selçuğu adamlar 3 güne kaçar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bienvenu kiralandı diyorlar, Eskişehir'e.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

inşallah doğrudur kendini geliştirir gelir umarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ondan önce Semih'i verseydik keşke.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bienvenu için en ciddi teklifi Kopenhag vermiş ama yine de istenen seviye de değil diyorlarmış diye haber okumuştum 2-3 gün önce. Herhalde satamadık kiralayacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bienvenu yerine Semih gitseydi daha iyi olurdu.

Mesaj Yetkileri