inşallah böyle bir şey olmayacak![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
hadi bakalim insallahgomis gelir sow da kalirsa avrupanin en iyi forvet hatlarindan birine sahip oluruz kuyt-sow-gomis üclüsüyle
nurinin geleceğini hiç sanmıyorum adam real madridde kendini göstermek isteyecektir en iyimser ifadeyle kiralık gelir diye düşünüyorum alın kakayı napıcan nuriyi
Mourinho'nun yardımcısı NURİ için "Sol bekte kendine yer arayabilir" dedi. Orta saha için kesinlikle düşünülmüyor, bunu Mourinho da söylemişti. En zayıf kalan o içlerinde. Sol bekte de ne kadar verimli olur, tartışmalı.
Nuri eğer kariyerini düşünüyorsa kesinlikle R.Madrid'den ayrılmalı. Liverpool'da forma şansı bulabilir mi, nispeten daha zor bir lig olan İngiltere'de de ilk sezonunda fazla şans bulamaz herhalde.
Bence onun için en mantıklı tercih el üstünde tutulacağı, iyi para kazanabileceği, yıldız muamelesi görebileceği Türkiye'ye gelmek. 1 sezonluğuna da olsa. Neticede bahsettiğimiz takımda Krasic, Kuyt, Alex gibi yıldızlarla oynayacak, ona gel sıradan bir takımda oyna demiyoruz. Böyle bir takımda maestro görevi verilecek, büyük bir iş.
Umarım ikna ederler Nuri'yi, hepimiz rahatlarız.
Kaka paraya gelecek bir oyuncu değil. Real'de illaki forma alır kalırsa, ama Nuri kiralık gelip yıldızlaşırsa kariyerini kurtarır.
Burak
Bu abinin Beşiktaş transferleri hakkında söyledikleri gerçekleşiyor genelde.Bazen Fenerbahçe ile ilgili de bir şeyler söylüyor.Krasic'in borsaya açıklandığı günden 1 gün önce borsaya açıklanacak demişti.
ayrıca nuri şahin fenerbahçeye gitmek üzere arsenal bu akşam net cevabını vermezse.gomis işi yatmış onlar ben anlaştı demiştim oyuncunun bir hastalığı varmış ve ilaç tedavisi alıyor fransada tedavisini sürdürmek istiyor ..türkiyeye o açıdan gelmeye sıcak bakmamış çekimsermiş..
So what?
Saike
Nuri büyük ihtimal Liverpool da. Bonservisi verilmez falan diyorsunuz da Mourinho açıklama yapmıştı geçen 'gitmek isterse yardımcı, kalmak isterse memnun oluruz' diye bonservisiyle verebilirler.
Bienvenu Eskişehirspor'a kiralanmış diye bir haber var ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Basının gazına gelip bu nasıl mantık, o gider mi bu gelir mi, bu nasıl iş gibisinden tonla eleştiri geldi, gel gör ki Gomis hikayeden ibaret;
Ayrıca yine dün itibariyle tekrar gündeme taşınan ve bugün birçok gazetede yer alan Gomis ismi ile ilgili de herhangi bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
"YÜCE ATATÜRK"
Yıllardır aynı, paso bi yerinden isim uydurma ve bununla beraber gazete satmaya çalışma. Hayır sonra milyonlarca insanın kafası karışıyor. Bu nasıl bir mantıktır çözemedim. Eski bir futbolcumuzun sözü aklıma geliyor. "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
Sitem ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Nuri yalanlanmadı![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Nuri son ana kadar Real'de kalmak için mücadele edecektir. Eğer yine Mourinho'dan olumsuz bir tavır sezerse başta İngiltere olmak üzere Avrupa'nın kalbürüstü bir çok takımına kiralık olarak gidebilir. Fenerbahçe'ye gelmesi düşük bir ihtimal.
...
Şöyle açıklamama izin ver; üzerine tıklayarak habere ulaşabilirsin.
Fanatik
Star Gazetesi
Milliyet
MedyaSpor
AcunnMedya
GazeteSport
EuroSport
Gazete5
İnternet sitelerinin bir yana, günlük gazete kuruluşları gazetelerinde de bu habere yer verdiler. Ayrıca Fanatik, Star, Milliyet, EuroSport ve Gazete5'in yaptığı haberleri birçoğumuz biliyoruz. Her yazdığı bir olay, bir enstane. Doğruluğu her zaman tartışılabilir. O yüzden kulüpten bir açıklama gelmedikçe transfere fazla bel bağlamamak gerekir diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Ayrıca keşke gelse, çubuklu formada şuan en çok onun gibi oyunculara ihtiyacımız var.
Açıklama, bilgi ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Ntvspor haber bülteninde izledim.Nuri,Liverpool'a gidiyormuş.Anlaşmışlar kiralık olarak.
Transferde her an herşey olabilir, imzalar atılmadan herşey mümkün. Nuri Fenerbahçe'nin tam olarak aradığı isim mi ben emin değilim ama eldeki orta saha oyuncularından sıfır katkı alan bir takımda fark yaratacağı kesin.
Nuri Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır ama ben Nuri'nin belli bir yaşa kadar Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Gelirse muazzam bir transferdir tabii ki orası ayrı. Fenerbahçe'nin Cristian yerine çift yönlü bir ortasaha alması şart gözüküyor. Ama Aykut Kocaman pek o yönde düşünmüyor gibi.
Düşünüyor boşuna ilgilenilmedi bu kadar adamla özellikle de tino costa'yla.
Aykut Hoca sadece eldeki oyunculardan daha iyisi gelmeyecekse kalsın diyor , eldeki oyunculardan daha iyisini bulmak da cidden zor , çünkü çift yönlü orta sahaların hepsi takımlarının bel kemiği , şu an selçuk'u herhangi bir takıma satar mı gs ? o hesap , kimse satmaya yanaşmıyor , tino costa 5 dendi 7 oldu 7'ye çıktı fenerbahçe , 9 istediler bu sefer.
Kimse yönetimin veya t.d'nin orta sahaya transfer yapmak istemediğini düşünmesin , sadece eldekilerden iyi oyuncu alınacaksa transfer olur.
Nuri ilaç olur diye düşünüyorum ama bence forvet alınacak
Düşünce,gülümseme ve saygılarımla...
İstersen Rooneyi al yanınada İbrahimovic al sana World Class hücum hattı gerisinede koy Baroniyle Topalı ve ya Selçuğu adamlar 3 güne kaçar gider.
Bienvenu kiralandı diyorlar, Eskişehir'e.
inşallah doğrudur kendini geliştirir gelir umarım
Ondan önce Semih'i verseydik keşke.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bienvenu için en ciddi teklifi Kopenhag vermiş ama yine de istenen seviye de değil diyorlarmış diye haber okumuştum 2-3 gün önce. Herhalde satamadık kiralayacağız.
Bienvenu yerine Semih gitseydi daha iyi olurdu.