Sayfa 56 / 65 İlkİlk ... 6465455565758 ... SonSon
1,651 ile 1,680 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bugun banka asyada kariyer aç deseler alacağım tek takımdır Karşıyaka. FM2010'da 2023'e kadar devam eden kariyerim vardı universite yillarimda. Çok gece uykusuz kaldık cok gunduzler derslerden kactik Karsiyaka ile devam etmek icin. sehir taraftar stat hepsi bambaska ambianslara sahipler. taraftari icin ek parantez acmak isterdim de lafi uzatmanin alemi yok. bence Avrupa'nin orta sira takimlarini alip basari yakalamak yerine Karşıyaka'yı almak çok daha mantıklı. bu ara islerimin yogunlugundan dolayi giremiyorum kusura bakma 9. sezondan giris yaptim basarilarinin devamini diliyorum. Allah yuzunu kara cikarmasin

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by muratzihni View Post
    bugun banka asyada kariyer aç deseler alacağım tek takımdır Karşıyaka. FM2010'da 2023'e kadar devam eden kariyerim vardı universite yillarimda. Çok gece uykusuz kaldık cok gunduzler derslerden kactik Karsiyaka ile devam etmek icin. sehir taraftar stat hepsi bambaska ambianslara sahipler. taraftari icin ek parantez acmak isterdim de lafi uzatmanin alemi yok. bence Avrupa'nin orta sira takimlarini alip basari yakalamak yerine Karşıyaka'yı almak çok daha mantıklı. bu ara islerimin yogunlugundan dolayi giremiyorum kusura bakma 9. sezondan giris yaptim basarilarinin devamini diliyorum. Allah yuzunu kara cikarmasin
    Çok sağol teşekkür ederim bende işlerimin yoğun olmadığı bir dönemde yani izinli olduğum bir dönemde eski yıllara döneyim dedim

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Çok sağol teşekkür ederim bende işlerimin yoğun olmadığı bir dönemde yani izinli olduğum bir dönemde eski yıllara döneyim dedim

Ne kadar etik olur bilmiyrm kusurum varsa affola ama save dosyasini atar misin inceliyim bi oyununu..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ne kadar etik olur bilmiyrm kusurum varsa affola ama save dosyasini atar misin inceliyim bi oyununu..
    Seve seve kardeşim atıyım hemen yüklüyorum..

Seve seve kardeşim atıyım hemen yüklüyorum..
    eyvallah kardesim sagolasn bekliyorum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eyvallah kardesim sagolasn bekliyorum
    %2 de şuan dosya yüklüyorum özel mesajla atıcam yada burdan da link veririm..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Avrupa Kulüp Sıralamalarında yine yükseliş gösterdik.Şuan Avrupanın 13.takımıyız..

%2 de şuan dosya yüklüyorum özel mesajla atıcam yada burdan da link veririm..
    tamam kardesim bekliyorum. su an yuzde kac ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

tamam kardesim bekliyorum. su an yuzde kac ?
    Şuan %13 de buraya koyucam alırsın burdan ..

Databse cok mu genis ? tamam takipteyim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Databse cok mu genis ? tamam takipteyim
    Oldukça Geniş

Dosya 185809 KBytes

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

hocam 2016 senesinde topladığın 27 puan gidecek 13 puan var ondan sonraki sezon o biraz düşürebilir ortalamayı o yüzden 2021 de 27 ve üstü başarı lazım dahada yükselmek için

Hocam genişletmek yerine baştan yenı bı stad olmazmıydı ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kano10 View Post
    Hocam genişletmek yerine baştan yenı bı stad olmazmıydı ?
    Yapmıyo yönetim kafasına göre hareket ediyo

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vFor View Post
    hocam 2016 senesinde topladığın 27 puan gidecek 13 puan var ondan sonraki sezon o biraz düşürebilir ortalamayı o yüzden 2021 de 27 ve üstü başarı lazım dahada yükselmek için
    Haklısın

Oldukça Geniş

Dosya 185809 KBytes
    Gelismeler olumlu mu ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Gelismeler olumlu mu ?
    %74 kardeşim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Oyunumu Görmek İsteyenler İçin Save Dosyası

Evet arkadaşlar son save den sonra oyunum bu şekildedir.

http://s2.dosya.tc/server18/qgs5zE/KSK1912.rar.html

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Evet arkadaşlar son save den sonra oyunum bu şekildedir.

http://s2.dosya.tc/server18/qgs5zE/KSK1912.rar.html
    İlk telefonuma indirip USB'den PC'ye atıyım dedim ama FM save dosyasını yuklemedi. Dosya boyutu 181MB olmasına rağmen. Şimdi PC'den indiriyorum bakalım olucak mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Patch falan yüklü mü abi? Hiç patch yoksa ben de indirip bir göz atmak isterim.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Gecenin bir vakti elimden geldiğince inceledim. İlk 10 ve son 6 sayfaya baktım gözlerim yoruldu bıraktım. Ellerine sağlık hocam.

Toplam kupa sayılarını öğrenme şansım var mı?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Bu yıl şampiyonluk kaçmış, oyuncu zaten gelmiyordu. Bu yıl işin biraz daha zor gibi hocam. Adı sanı duyulmamış regenlere yönelmen gerekiyor. Bu yıl alalım artık ŞL'yi.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Patch falan yüklü mü abi? Hiç patch yoksa ben de indirip bir göz atmak isterim.
    Orjinal oyundan oynuyorum orjinal yamalar yüklü bide tr dil desteği yüklü kardeşim..

Quote Originally Posted by ephialtes View Post
    Gecenin bir vakti elimden geldiğince inceledim. İlk 10 ve son 6 sayfaya baktım gözlerim yoruldu bıraktım. Ellerine sağlık hocam.

Toplam kupa sayılarını öğrenme şansım var mı?
    Sağolasın kardeşim ilgin için..

Son 6 sezonda 4 tane Spor Toto Süper Lig Kupası
    3 Tane Ziraat Türkiye Kupası
    5 tane de Süper Kupa var..

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Bu yıl şampiyonluk kaçmış, oyuncu zaten gelmiyordu. Bu yıl işin biraz daha zor gibi hocam. Adı sanı duyulmamış regenlere yönelmen gerekiyor. Bu yıl alalım artık ŞL'yi.
    Sıkı bir araştırma yapıcam bugün bugünü tek tek takım gezerek bakıcam ..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

2020-2021 SEZONU TRANSFERLERIMIZ

ÇOK KALİTELİ GÖZLEMCİLERİMİZ VAR

Transferini gerçekleştirdiğimiz tüm oyuncuları en az 1 yıl boyunca takip ettik bize en fazla uyacak oyuncuları kadromuza kattık.

MIGUEL GONZALEZ

Arjantin'in Newell's Old Boys takımından 7.750.000 Euro Bonservis bedeliyle transfer ettiğimiz Miguel Sağ Bek ve Defansın Göbeğinde görev yapıyor. Ama biz ondan Sağ Bek pozisyonunda faydalanacağız.Bu sezon ki en önemli transferlerimizden biri kendisi.Ayrıca Arjantin 20 yaş altı milli takımında da 11 kez forma giymiş bir isim.

KEVIN STROOTMAN

Hollanda Milli Takımının önemli parçalarında biri olan Kevin kariyerindeki en önemli çıkışını PSV takımında yaptı. Aynı takımda senelerce kaptanlıkta yapan isim daha sonra İtalyan Devi İNTER'e tarnsfer olan Kevin Strootman 7 sene İnter takımında oynadı ve bu sene sözleşmesinin bitmesinden faydalandık.Bonservis ücreti ödemeden 30 yaşındaki orta saha oyuncumuzu kadromuza kattık.Yönetimde hoşnut forma satışları patlamış yönetimden yapılan açıklamaya göre.

JIMMY BERGLUND

2.5 yıldan beri takip ettiğim Müthiş bir defans oyuncusu Berglund.Kadromuza katıcağımız yıllarda menejerlerin saçma sapan maddeleri yüzünden transfer yatmıştı ve bir daha masaya oturamamıştık onunla her ne kadar kulübü G.Rangers'la anlaşsak bile.Ama geçen sezon uzun bir sakatlık geçirdi ve uzun bir süre oynamadı.Bizde bundan faydalandık.Şuan hala 22 yaşında olan İsveçli dev defans oyuncusu İskoç liginde son 17 maçta oynadı.Yeniden yükselişe geçen JIMMY İsveç milli takımında da oynuyor.Oyuncuyu 6.500.000 Euro bonservis bedeli ile kadromuza kattık.

KERIM FREI

1.900.000 Euro Bonservis bedeli ödedik Fulham kulübüne özellikle geçen sene takımında şans bulamadı Kerim.Fakat kumaşı çok iyi olan bir oyuncu hala 26 yaşında gelişmemesi için bir neden yok özellikle Türkiye Ligi için düşündüğümüz Kerim bizim Antrenman programımız ve bolca forma vermemizle Avrupa Kupalarında da bize yardımcı olacak kalitede.

JORGE JAQUE

Tapia'ya Şiliden bir dost getirdik.1.800.000 Euro Bonservis verdiğimiz Jaque 24 yaşında asıl mevkii Santrafor ama Sağ Açıkta oynayabiliyor.Biz yoğun antrenman programımızla onu Sağ Açık mevkiine adapte edip buradan verim almaya çalışıcaz kendinden.Bu yıl çok katkı vericek oyuncuların başında geliyor.

MURAT SARICA

18 yaşındaki Murat'ı Belçika'nın Genk kulübünden 475.000 Euro karşılığında kadromuza kattık.Ceyhun Gülselam'ın yaşlanması sonrasında o bölgede yerli bir isime ihtiyaç vardı Murat o bölgede şuan 3.oyuncumuz olacak.İleride Emre Can ismiyle aynı potansiyelde olacağı rapor edildi Gözlemcilerimiz tarafından.Oyuncu aynı zamanda 19 yaş altı milli takımımızının da direk oyuncularından.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Transfer özeti

Gelen ve Giden oyuncularımız.Fakat transfer devam ediyor.Biraz daha yerli isimlere bakıcam..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Bir Gelen Bir Giden

Samed Yeşil'in sözleşmesi bitmişti Leverkusen takımıyla bizde eski futbolcumuzu tekrardan kadromuza kattık.Türkiye Ligi için Türk pasaportlu oyuncu lazım.

Geçen yıl 1.300.000 Euro yetiştiricilik bedeli ile kadromuza kattığımız Sağ Açık Golem'i Braga takımına 7.000.000 Euro bonservis bedeli ile satıldı.

Transfer Özetinin Son Şekli

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Hazırlık Kampı

Avusturya'nın Leogang Kasabasında sezon öncesi hazırlıklarımızı yapıcaz.Bol bol oksijen depolayacağımız kondisyonumuzu arttıracağımız bir yer Leogang.Burda 3 tane de Hazırlık Maçı yapacağız Avusturyanın seçkin ekipleri ile.

Sayfa 56 / 65 İlkİlk ... 6465455565758 ... SonSon

Mesaj Yetkileri