Başarılar diliyorum.
Dilek ve saygılarımla...
Başarılar diliyorum.
Dilek ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 2005 yılından beri fanatik bir FM tutkunuyum. 2010 yılında ara vermiştim bu oyuna grafiksel düzeyde önemli bir gelişme olmadığı için. Bu yıl tekrardan başlayayım dedim ve açıkcası beni tatmin etti. her sene ciddi düzeyde üzerine çok şey koymuşlar oyunun. Lafı fazla dolandırmayacağım bu yıl biraz fransız kaldım FM'yeSizlerden ricam önerilerinizi eksik etmemenizdir. Şimdiden ilgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ediyorum
Takımın başındaki ilk günümüzde elimizdeki mevcut kadroya bir göz atalım.
Hazırlık kampından itibaren takıma adapte etmeyi düşündüğüm ve sezon boyunca bir aksilik olmassa kullanacağım maç taktiği.
Hazırlık kampı sürecinde karşılaşacağımız takımlar.
Kadro ve kullanacağımız taktiği yukarda gösterdim. Bu taktik şablonunun dışına çıkarmayacak şekilde oyuncu önerilerinizi bekliyorumMümkünse bonservisi elinde olanlar tercihimizdir. Malum para yok
Yavaş yavaş takım oturmaya başladı. Maçın son dakikalarına kadar bir çok pozisyonu cömertçe harcadık. Son vuruşlardaki beceriksizliği antremanda şut çalışması yaparak asgariye indirmeyi hedefliyoruz.
Bizim için zor olacak bir deplasmana çıkıyoruz. 4.Hafta programı dahilinde İzmir'in köklü kulüplerinden Göztepe'ye konuk oluyoruz. İyi olan kazansın.