1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor / Hedef: Süper Lig - 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Süper gidiyoruz tebrikler..

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Süper gidiyoruz tebrikler..
    Üstad ara transfer döneminde kadroya birkaç takviye yapmayı düşünüyorum. Özellikle gol yollarında ve defansın göbeğine önerebileceğin birileri var mı ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Üstad ara transfer döneminde kadroya birkaç takviye yapmayı düşünüyorum. Özellikle gol yollarında ve defansın göbeğine önerebileceğin birileri var mı ?
    Defansa Semih Kaya veya Atınç Nukan'ı düşünebilirsin kiralık olarak.

Golcü olarak da Bank Asya'da değil ama bir alt ligden Tayfun Özkan'ı al çok iş yapar

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Defansa Semih Kaya veya Atınç Nukan'ı düşünebilirsin kiralık olarak.

Golcü olarak da Bank Asya'da değil ama bir alt ligden Tayfun Özkan'ı al çok iş yapar
    Tayfunu Göztepe kariyerimden biliyorum. 30 küsür gol atmıştı beni bir hayli şaşırtmıştı Ancak ben transfer güncellemesini kullandığım için benim kariyerde Adana D.S da forma giyiyor Bonservisine verecek parada bizde yok. Abi sen bana bonservisi elinde futbola aç birkaç isim öner en iyisi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Tayfunu Göztepe kariyerimden biliyorum. 30 küsür gol atmıştı beni bir hayli şaşırtmıştı Ancak ben transfer güncellemesini kullandığım için benim kariyerde Adana D.S da forma giyiyor Bonservisine verecek parada bizde yok. Abi sen bana bonservisi elinde futbola aç birkaç isim öner en iyisi
    Senin kullandığın yamada kimler boşta ki onuda bilmiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Senin kullandığın yamada kimler boşta ki onuda bilmiyorum
    Eski bir Fenerbahçeli golcüyü sezon başında kadroya kattım Ancak ara transferde gelecek. Yaş 32 ancak Bank Asya da epey iş yapar diye umuyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Eski bir Fenerbahçeli golcüyü sezon başında kadroya kattım Ancak ara transferde gelecek. Yaş 32 ancak Bank Asya da epey iş yapar diye umuyorum.
    İnşallah..

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Bank Asya 1.Lig 11.Hafta:

Şans bizden yana değildi. Güzel bir futbol oynadık ancak son vuruşlardaki zayıflık acı sonu getirdi..

Bank Asya 1.Lig 12.Hafta:

Rakibin üstün oyununu kendi yarı sahamızda kabul edip bu üstünlüğe kontra ataklarla karşılık verip istediğimiz 3 puanı hanemize yazdırdık.

Çaykur Rizespor bir dönem Fenerbahçe forması giyen Mateja Kezman ile bonservis bedeli ödemeden sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

Mesaj Yetkileri