Originally Posted by
ephialtes
İstenen şeyler hemen hemen ortak. Aslında onlar da bu eksikleri farketmişlerdir. Kullanıcılar olarak iletişime geçilebilen, isteklerin belirtilebildiği bir sistemleri var mı bilmiyorum ama eğer varsa zaten iletilmiştir.
Bana göre eksiklikler, düzeltilmesi gerekenler;
- Son dakikalarda top dışarı çıkmadığından taktiksel değişiklik yapılamaması,
- Alınan maaşın hiçbir vasfının olmaması. Bu parayı kullanamadıktan sonra almanın mantığı yok bana göre FM'nin en saçma olayı budur.
- Kulüp tesislerini biraz daha istediğimiz gibi yönetmeli ve bu tesisleri görebilmeliyiz.
- Scout' ların hemen hemen hepsinin listesinde aynı oyuncular var 2-3 scout alsam başka gerek kalmıyor.
- Tarafların zerre etkisi yok oyuna gerçekçiliği dibe vurduruyor malum taraftarsız kulüp hiçbir şeydir.
- Garanti hucümlarda pas vermek yerine şut çekmek saç baş yoldurabiliyor, profesyonel oyuncuların yapması olayın
combosu.
ve son olarak hepimizin belki de en büyük derdi;
- Bazı oyunculara sözleşme teklifi daha yapılamaması. Gerçek hayatta bu tarz bir şey var mı da böyle bir şey yapmışlar, neyin kafasını yaşamışlar anlam vermek çok zor.
Kısacası bize maça girip çıkmaktan, oyuncu alıp satmaktan daha çok şey sunmalılar. Grafik ve oynanabilirlik açısından. Otobüs kaldıralım, özel günler düzenleyelim, yaz kampları yapalım. Sosyal bakımdan oyunun Fifa Manager' a biraz daha benzemesi gerekiyor.
Bize dayatılan oyun sürekli bir önceki yılın transfer güncellemesi, 1-2 grafikte değişiklikten öteye geçemiyor.