Çok çok daha gelişmiş bir yapay zeka.

Kontrat konusunda daha tutarlı ve mantıklı kontratlar. Örnek vermek gerekirse benim takımım Bank Asya'da ben yıllık 40B Euro veriyorum ama adam benim verdiğimden çok daha az maaşa bir alt lige gitmeye razı oluyor. Veya başka bir örnek Galatasaray'a Balotelli'yi getirdim yıllık 5MN Euro bayılıyorum. Adamı alıp satmak için almıştım zaten ucuza aldım. İyi performans gösterdi tanınırlığı dünya çapında oldu ama alan yok adamı, satamadım. Ben de bari kontrat yenileyim dedim yıllık istediği 12.5 idi 4 ay sakatlandı 7.5'a indi beyefendi anca ama bu seferde ben imzalamadım. Yatırım boşa gitti.
Yılda 600B Euro alan adamım yıllık 4 MN Euro istiyor tüm yıl yedek oturmasına rağmen! Gel de çıldırma. Maaş versem o adama o maaşla kimse talip olmaz bidaha satamam vermesem 1 yıllık kontratı kalmış elimden uçacak gidecek.

Oyuncu satışı hakkında da bedavaya önerdiğim oyunculara bile talip çıkmıyor bazen bu kadarda olamaz yani Serbest bırakınca ama hemen saldırıyolar.

Sakatlıklar konusu var birde, bir sakatlık olmaya görsün bütün özellikleri dip yapıyor oyuncunun.

Yapay zeka transfer saçmalıkları da çok fazla. Bir oyuncunun kontratı biterken ilgilenen sadece siz oluyorsunuz kolayca imza attırabiliyorsunuz, biraz iyi performans alıp yarım sezon sonra da ciddi fiyatlara satabiliyorsunuz(Bendtner'i 15 MN Euro, Ideye 8.75 MN Euro, Yannis Tafer 7.5 MN Euro maksimum 7-8 maç oynatıp sattım daha da çok var da hatırlayamıyorum). Ama elinizde muhteşem performans gösteren adamları satmak istediğinizde alan çıkmıyor çok ilginç.