Başarılar.. Bende sana Douglas Costa yı şiddetle öneririm dostum.
Originally Posted by 53Erdogan Başarılar.. Bende sana Douglas Costa yı şiddetle öneririm dostum. Teşekkürler hocam.Douglas Costa şu an için biraz tuzlu bize göre
İtalyanın en ırkçı takımında başarılar,ilk iş olarak takıma zenci al.
Originally Posted by manager725 İtalyanın en ırkçı takımında başarılar,ilk iş olarak takıma zenci al. Zenci söylemi zaten ırkçılığın zirvesi ama bakarsan transferlere görürsün siyahi iki oyuncu aldık Hatta birinin adı "Kara" düşün artık
Originally Posted by OknSzR Teşekkürler hocam.Douglas Costa şu an için biraz tuzlu bize göre 10-13 arası bir fiyata bonservisini alabilirsin şimdi almassan önümüzdeki yıllarda daha da tuzlu gelecek sana.
Originally Posted by 53Erdogan 10-13 arası bir fiyata bonservisini alabilirsin şimdi almassan önümüzdeki yıllarda daha da tuzlu gelecek sana. Yeni yetenekler keşfederiz bizde
Originally Posted by OknSzR Yeni yetenekler keşfederiz bizde Bana göre 7-8 yıl takımın sigortası olur Douglas Costa Ben 92 ye sattığımı bilirim. Altından daha karlı
Originally Posted by 53Erdogan Bana göre 7-8 yıl takımın sigortası olur Douglas Costa Ben 92 ye sattığımı bilirim. Altından daha karlı Finansımızı dengede tutmak lazım ama bakalım belkide bir sürpriz yapabiliriz taraftarımıza
Forum Rules