1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Takımı takip etmesek buna inandıracaksınız adamı. Stoch'un neden zaman zaman yedek kaldığını merak edenler açsın bu sene oynadığı hazırlık maçlarını izlesin Youtube'dan.

Sow konusunda kendisi diyor sakatlık nedeniyle yedek kalıyorum diye.
    kaç maç izledim iyi oynarken çıkardığını gördüm kesildiğini gördüm Alex forvet Bienvenü kanatda oynadı stoch kesik yedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    kaç maç izledim iyi oynarken çıkardığını gördüm kesildiğini gördüm Alex forvet Bienvenü kanatda oynadı stoch kesik yedi
    Stoch iyi oyuncu bence de ama hazırlık maçlarını izlediysen anlarsın neden oyundan çıkardığını -doğru yanlış-. Defansa yardıma gelmiyor, hücumda bile korkak oynuyor ayağını kısıyor sürekli. Vaslui maçında Kuyt'ın 2. golündeki kazandığımız frikik mesela korkaklığına örnek

O yüzden ara ara yedek kalması doğru bence cesaretini toplayıp dönüşü daha iyi olsun diye.

Dönüşleri de kart,sakatlık falandan olmadı doğru zaman gelince oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Stoch iyi oyuncu bence de ama hazırlık maçlarını izlediysen anlarsın neden oyundan çıkardığını -doğru yanlış-. Defansa yardıma gelmiyor, hücumda bile korkak oynuyor ayağını kısıyor sürekli. Vaslui maçında Kuyt'ın 2. golündeki kazandığımız frikik mesela korkaklığına örnek

O yüzden ara ara yedek kalması doğru bence cesaretini toplayıp dönüşü daha iyi olsun diye.

Dönüşleri de kart,sakatlık falandan olmadı doğru zaman gelince oldu.
    olabilir ama stoch varsa başalrsın kötüyse alırsın ama iyi oynarken yaparsan oyuncuyu kaybedersin

Mesaj Yetkileri