1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Hatay'da Neler Oluyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Parayla beslemek derken, gece şu yazıyı okudum. Paylaşayım sizlerle de.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21246540.asp

Maalesef Hürriyet'in yazıyı kopyalatmama huyu yüzünden link verebiliyorum. Yılmaz Özdil'i seven/sevmeyen önyargısız bir şekilde okusun lütfen.
    @lexoqe

paylasim icin tesekkurler, bu ulkede gercekten millet uyutuluyor. bircok sey perde arkasinda kaliyor, medya satin alinmis durumda. halk bihaber yasiyor ulkesinde. BOP hakkinda derinlemesine konusulmasi gerekir, cevremizde cok hareketli gunler yasaniyor, biz de bundan nasibimiz alcagiz buyuk ihtimal.

@revolution

izmirliyim ama bu durumdan kesinlikle haberim yoktu, buyuk kizginlik yasiyorum. ne kadar kizsam da bos, elimiz kolumuz bagli maalesef. tek yapilabilecek halki bilinclendirmek, koyun olmayalim artik. ama ne yazik ki eline iki kurus sikistirilan herkes basini one egiyor, olanlara karsi 3 maymunu oynuyor, hersey para degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

@revolution

izmirliyim ama bu durumdan kesinlikle haberim yoktu, buyuk kizginlik yasiyorum. ne kadar kizsam da bos, elimiz kolumuz bagli maalesef. tek yapilabilecek halki bilinclendirmek, koyun olmayalim artik. ama ne yazik ki eline iki kurus sikistirilan herkes basini one egiyor, olanlara karsi 3 maymunu oynuyor, hersey para degil.
    Aynen abi tam anlamıyla tüketim toplumu olduk, özellikle büyük şehirlerde halimiz duman.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @lexoqe

paylasim icin tesekkurler, bu ulkede gercekten millet uyutuluyor. bircok sey perde arkasinda kaliyor, medya satin alinmis durumda. halk bihaber yasiyor ulkesinde. BOP hakkinda derinlemesine konusulmasi gerekir, cevremizde cok hareketli gunler yasaniyor, biz de bundan nasibimiz alcagiz buyuk ihtimal.

https://www.facebook.com/photo.php?v=353801444700630

Mesaj Yetkileri