İsviçre'ye Shaqiri için mi gittin ?Uefa'da güzel gidiyoruz ama Shaktar ve Dinamo'nun önüne geçmek lazım.
İsviçre'ye Shaqiri için mi gittin ?Uefa'da güzel gidiyoruz ama Shaktar ve Dinamo'nun önüne geçmek lazım.
Dnipro Takımında Yaprak Dökümü
Takımda resmen bir deprem yaşanıyor. İlk 11 oyuncularından tutun, rotasyon oyuncularına kadar, bir çok önemli isim takımdan ayrıldı.
İşte o isimler;
Carlos Diogo
€3M
Genoa
Denys Oliynyk
€3.8
Dinomo Moscow
Jan Lastuvka
€1.1M
Al-Ittihad (KSA)
Léonard Kweuke
€2.5M
Vitesse
Olexiy Antonov
€4M
Shakhtar Donetsk
Ruslan Rotan
€5M
Catania
Sergiy Kravchenko
€1.6
Krosnador
Valeriy Fedorchuk, Pavlo Pashaev kiralık olarak gönderilmiştir.
Linas Klimavicius kontratı yenilenmeyerek, takımdan ayrılmıştır.
(İsterseniz bu isimlerinde profillerini paylaşabilirim, gerek duymadım.)
Takıma katılan yeni transferler birazdan...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Takımı bu kadar dağıtmanız kötü olmuş.Takım uyumunu yeniden yakalamak çok zor olacağa benziyor.
Fikir ve Saygılarımla...
Heracles tebrik ediyorum, en çok onu almak için uğraştım. Ayrı bi haber yapmak istedim.Transferler
Karabüklü dostum onu bende kendime soruyorum. Takımda o kadar çok aynı mevkide, ortalama olarak aynı profil, üstelik aynı yaş futbolcular vardı ki; ilk olarak para yapanları sattım. Daha sonra diğer futbolcularda takımdan ayrılmak istediler. Saçma sapan moralleri düşmeye başladı. Bunun sonucu olarak iyi sonuçlar elde edemedim. Bende takıma yeni nefes aldırmak isteği ile hareket ederek, takımdan çoğu futbolcuyu gönderdim. Aldığım oyuncularda yaratıcılıklarına, fiziksel özelliklerine ve pas kabiliyetlerini en yüksek tutmaya çalıştım. Atak ve Fluid yapıda futbol oynatmaya çalışıyorum. Umarım taktiğe alışma ve adaptasyon çok uzun sürmez.
Borys Taschy
€25M
Dinomo Moscow
Daniel Villalva
€5.75M
River Plate
Sloan Privat
€5M
FC Sochaux-Montbé
Volodymyr Polyovyi
€15M
Arsenal Kyiv
Xherdan Shaqiri
Basel
€15M
Younès Belhanda
€20M
Montpelliér Herault SC
Temmuz 2012'de Takıma Katılacak Olan Transferler
Carlos Fierro
€4.5M
Chivas
Carlos Fierro hakkında yazayım. Takımın başına geçtiğimde aramaya ilk yazdığım isimdi. Fakat Dnipro'yla ilgilenmediğini söyledi. Tekrar para ile denediğimde, bu sefer kabul etti. Bende bu parayı vermekten çekinmedim.
Herold Goulon
Free
Blackburn Rovers
Last edited by SacrificeGGTC : 17.Ağustos.2012 at 12:39
Ayrton Senna da Silva
Hahahah Karabüklü Kral'ın son cümlesine kahkaha attım
Memnuniyet ve saygılarımla...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
transferler yakıyo hocam benim eleman hobbit Villalva yı almışsın hocam süper yav minicik boyuyla pıtır pıtır geçiyo adamları![]()
Ukrayna Ligi
20. Hafta
Dnipro v Olexandriya
21. Hafta
Volyn v Dnipro
22. Hafta
Dnipro v Dynamo Kyiv
23. Hafta
Metalurg D v Dnipro
24. Hafta
Dnipro v Metalist
25. Hafta
Karpaty v Dnipro
Lig Tablosu
UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi 1s Knockut Rnd
Mainz v Dnipro
Dnipro v Mainz
Muhteşem Mainz !
9 dakikada 3 gol !
İlk maçta kendi evinde 1-1 kalan Mainz ekibi, deplasmanda 9 dakikada harikalar yarattı. 9 dakikaya tam 3 gol sığdırdı. 76. dk'da kaleci hatası yüzünden yenilen gol, 82. dk'da ise atağa dur diyemeyerek yenen gol ve son hataları; sadece 3 dk sonra 85. dk'da defans hatasıyla yenilen gol.
Dnipro ise şaşkın ve üzgün.
Bu kadar kısa sürede 3 gol yemek çok acı bir gerçek. Maçın sonlarına doğru hatalarımız ve üstüne gelişen ataklarda gol bulmaları inanılmaz. Son dakikalara kadar mücadele ettiler, tebrik ediyorum. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Ülkemize geri dönüyoruz, hala orada 2.'lik mücadelesi ve kupa mücadelesi veriyoruz. Bu yenilgiyi, ülkemizde başarı ve kupa kaldırarak bir nebze azaltmanın peşindeyiz. Hiç kimseye kızgın değilim. Genç bir takımız, ancak hatalarımızla, onlarla mücadele ederek kusursuz bir takım olabiliriz. Bugün bu hatalardan çok yapmamız bizi üzen nokta oldu. Mainz takımına başarılar diliyorum...
Dinomo Kyiv Yarı Finalde
Gruptan çıktıktan sonra sırayla, Standart Liege, Beşiktaş ve Schalke 04'ü eleyen Dinomo Kyiv, yarı finalde Chelsea ile eşleşti. Yarı finalin bir diğer maçı ise Tottenham - CSKA Moskow.
Gelecek Program
Last edited by SacrificeGGTC : 17.Ağustos.2012 at 13:51
Ayrton Senna da Silva
Mainz maçı efsanevi olmuş :-D başarılar
Ukrayna Ligi
![]()
26. Hafta
Dnipro v Illichivets
![]()
27. Hafta
Zorya v Dnipro
![]()
28. Hafta
Vorskla v Dnipro
![]()
29. Hafta
Dnipro v Arsenal Kyiv
![]()
30. Hafta
Shakhtar v Dnipro
![]()
Lig Tablosu
![]()
Ukrayna Ligi Şampiyonu
Shakhtar Donetsk
![]()
Ukrayna Kupası
Ukrayna Kupası Qtr Rnd
Vorskla v Dnipro
![]()
Ukrayna Kupası Semi Final
Olexandriya v Dnipro
![]()
Ukrayna Kupası Final
Shakhtar Donetsk v Dnipro
![]()
Ukrayna Kupası Sahibi
Shakhtar Donetsk
UEFA Avrupa Ligi
Dinamo Kyiv Finalde !
Last edited by SacrificeGGTC : 17.Ağustos.2012 at 21:05
Ayrton Senna da Silva
Shaktar da herşeyi silip süpürmüş arkadaş
Öncelikle kariyere ilginin az olduğunu düşünüyorum. Kapatabilirim bu yüzden; fakat Alper abi başta sen olmak üzere diğer beni takip eden arkadaşlara sormadan birşey yapmayı düşünmüyorum. İlk önce sıkıcı ve düzensiz bir kariyer oluyorsa lütfen beni uyarın. Bunların ışığında devam edip, etmeme kararı alacağım. Ne de olsa sizlere bayık bir kariyer sunma niyetinde değilim.
Önümüzdeki seneyle ilgili de konuşmak gerekirse, yine birçok şeyi değiştirmeyi planlıyorum. İlk 11 oynayabilecek 1 tane sağlam Ukraynalı oyuncu bulabilirsem, çok rahat edeceğim.
Açıklama ve saygılarımla...
Ayrton Senna da Silva
Kesinlikle kapatmamalısın takipteyiz.Shaktarda her şeyi silip süpürmüş maşallah![]()
Giuliano'yu satarak büyük hata yapmışsın.Fakat sonuçların gayet iyi.Başarılar.![]()
Öncelikle mesajın ve ilgin için çok teşekkür ederim, satmakta en çok çekindiğim futbolcumdu; fakat Giuliano yerine aldığım futbolcuların onun yerini dolduracağını düşünerek sattım. Umarım pişman olmam.
Hocamızla Devam...
Ayrton Senna da Silva
Dünya'nın En Zengin İlk 20 Kulübü Arasındayız !
Ayrton Senna da Silva
Volkan Kalesinde Dikkatli ! kardeşim kesinlikle bırakmamalısın bu arada senin bi imzan vardı tehlikeli bir yerden korner atışı kullanılıyor![]()
Kahkaha ve saygılarımla...
Süreç neyi gösterecek bende merak ediyorum. Devam edeceğim forumda ama ilgi az diye düşünüyorum.Devam etmeli, bırakmamalı, dört elle sarılmalı...
Temenni ve saygılarımla...
Umut ve saygılarımla...
O bayağı eskidir yahu, hatırlamana şaşırdım açıkçası. İmzamı değiştirsem mi?
Gülümseme ve saygılarımla...
Ayrton Senna da Silva
Kariyer kapanmamalı,yola devam edilmeli. Daha alt edilmesi gereken Shaktar var önümüzde.
Hırs,Şehvet ve Saygılarımla..
Sunumunu beğeniyorum açıkçası. Takipçilerinle ne kadar ilgili olursan o kadar ilgi artar ki Alper abinin konusunu örnek alabilirsin![]()
Doğu Avrupa'da hep bir kariyer yapmak istemişimdir. Bu açıdan kariyerin bana örnek olabilecek bir kariyer. Sanırım bende gidip Anzhi'yi alacağım![]()
Sadece saygılarımla...
Olumlu yorumlarınız beni çok mutlu etti. Yeni bir başlık ile kariyerimi yayınlamaya devam edeceğim, destekleriniz için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ve saygılarımla...
Ayrton Senna da Silva
Harikasın Kardeşim.
Beğeni ve Saygılarımla..
Kariyeri kesinlikle kapatmamalısın.
İstek ve saygılarımla...
TariboWest
Yeni transferlerini dört gözle bekliyorum.
Merak ve saygılarımla...
Dnipro Gençlik Tesisleri Büyüyor
Yönetimde takımın bu denli değişiminden pay çıkarmış gibi. Ekonomisini düzelten takım, ilk olarak Gençlik Tesislerini büyütüyor. Çalışma değeri €1.2M gibi bir rakam tutarken, 29.09.2013 tarihinde bitmesi hedefleniyor.
Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı
Takımın önceden anlaşma sağladığı Carlos Fierro ve Herold Goulan'ın katılımıyla, yeni sezon hazırlıkları tam hız başladı. Bu sezon forma kapma savaşının yaşanacağı bir hayli ortada. Özellikle orta alanda ve hücumda etkili birçok ismin oluşu, Burak Ergen ve ekibini kadro seçiminde zora sokuyor. Süpriz isimler kadroda bulunmayabilir açıklamaları ciddi bir sezonun habercisi niteliğinde.
Hazırlık Maçları Belirlendi
Sözleşme İptal Edildi
Dnipro ekibi, Dinamo Kyiv'in alt takımı idi. Genç teknik adam Burak Ergen, bunun bir terbiyesizlik derecede aşağılayıcı olarak görüyordu. ''Geçen sezon sadece 1 puan gerisinde bir takımın alt takımı olamazsınız. dedi''
Transfer gelişmeleri ve Hazırlık maçları sonuçları birazdan...
Ayrton Senna da Silva