Güncellemeler birazdan geliyor arkadaşlar
Güncellemeler birazdan geliyor arkadaşlar
18.HAFTA
19.HAFTA
20.HAFTA
ALEX DE SOUZA TAKIMA VEDA ETTİ..
Alex Betis ile sözleşme imzaladı.Bonservis bedeli olarak 3.6mil € belirtildi.
Alex'e katkılarından dolayı teşekkür eder , başarıların devamnını dileriz.
21.HAFTA
KÖTÜ OYUN-3 PUAN
4 tane mutlak gol pozisyonumuzun olmasına rağmen 2-1 kazanılan maçtan açıkçası keyif almadım. Bunların üstüne Burak Yılmaz 5 hafta olmayacak aramızda . İğne tedavisi ile Real Madrid maçında sahadaki yerini alacak olmasına rağmen uzun bir süre forvetsiz kalacağız.
![]()
İSPANYADAYIZ
BAŞARILAR GALATASARAY!
![]()
Madridden güzel haberler bekliyoruz.![]()
FENERBAHÇE İTALYA'YA ÇEYREK FİNAL BİLETİ ALMAK İÇİN GİDİCEK...
![]()
REAL MADRID : 3 GALATASARAY : 1
Maçın Adamı Muslera : Rating 9.3
![]()
Halen Madrid'i eleme şansın var hocamForvette kimleri kullanıyorsun ?
Uyumsuzluk yok hocambiri target man,diğeri poacher. Mükemmel ikililer. Doumbia afrikadan yeni döndü ondan biraz sıkıntı yaşadık deplasmanda
![]()
Hücum gücün muazzam olduğu için skora biraz şaşırdım sadece birde istatistiklere bakınca 1 gol daha bulman normal sonuc olurdu. Rövanşta takıma ihtar çek bir siliklensinler hocam![]()
Güzel kariyer oluyor yine renkli anlatımlar falan.Fenerbahçe toparlanmış yürüyün bealexi gönderdinya içim tuhaf oldu usta gerçeğini düşündüm birden
![]()
yav maç ile alakası yok tecrübelerini genç futbolculara aktarması daha faydalı olur kanaatindeyim
22.HAFTA
23.HAFTA
24.HAFTA
STSL 22-23 ve 24.HAFTALAR
GEL BAKALIM MADRID
FENERBAHÇE'DE ŞOKK..
Forvet Semih'e emanet
İŞTE JUVENTUS MAÇI ÖNCESİ KADROMUZ
![]()
Rakip İtalya'nın köklü ve en büyük takımlarından
Sow'suz Stoch'suz Fenerbahçe Tarih Yazdı..
Müthiş oyunun karşılığı işte bu...
GALATASARAY ÇEYREK FİNALDE !!!
REAL MADRID BURDAN SAĞ ÇIKAMADI
Mükemmel oynadık mükemmel ! Rakip Real Madrid, dile kolay. 1-0 geriye düşmemize rağmen Arenayı dar ettik Reallilere. 3-1 yaptık skoru. Muslera Pepe'nin penaltısını çıkarttı. Ve tarih böyle yazıldı. Real Madrid'in Galatasaray kabusu sürüyor !
![]()
Last edited by webcagri : 18.Ağustos.2012 at 05:12
Kükre ASLANIM !Her iki takımda doludizgin gidiyor inşallah finalide beraber oynarsınız.
![]()