1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

10 yıl önce bir alman ansiklopedisi okumuştum lucid ile ilgili. Beni bu işten soğutan neydi biliyor musun ?

Her şeyi çok esrarengiz bir şekilde anlatıyor ve inandırıyor ki bu işi etrafınızda kimse yokken sadece yapabiliyormuşuz. Yani sana diyor ki bu işin kanıtı olmaz. Yok efenim ruh bedenden çıkıyor ruh ile beden arasında bir iplik gibi hayat desteği oluyor. Eğer çok şiddetli bir şekilde korkup uyanmaya çalışırsanız ölebiliyorsunuz diyor. Sonra bu lucid yapan adamın odasına kamera yerleştiriyorlar ve ruhu gözüküyor. Al buradan yak hadi Yani zaten din yetmiyor gibi bilimde kafayı yedirtecek bize

Hani siz dine inanmazdınız şimdi mi ruh göçü oldu. Hani bilimciler ateisti

Bu arada genel olarak ansiklopediyi eleştirdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    10 yıl önce bir alman ansiklopedisi okumuştum lucid ile ilgili. Beni bu işten soğutan neydi biliyor musun ?

Her şeyi çok esrarengiz bir şekilde anlatıyor ve inandırıyor ki bu işi etrafınızda kimse yokken sadece yapabiliyormuşuz. Yani sana diyor ki bu işin kanıtı olmaz. Yok efenim ruh bedenden çıkıyor ruh ile beden arasında bir iplik gibi hayat desteği oluyor. Eğer çok şiddetli bir şekilde korkup uyanmaya çalışırsanız ölebiliyorsunuz diyor. Sonra bu lucid yapan adamın odasına kamera yerleştiriyorlar ve ruhu gözüküyor. Al buradan yak hadi Yani zaten din yetmiyor gibi bilimde kafayı yedirtecek bize
    Anlattığının bizimkilerle bir alakası yok ki. Sen gidipte ruhu görüntülemeye çalışan kamera görüntülerini ciddiye alırsan tabi soğursun.

Ansiklopediyi eleştirip olan birşeyi yok saymak yanlış.
    Last edited by Nedvedmania : 18.Ağustos.2012 at 06:46 Reason: sonradan eklenen kısıma alıntı eklendi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hani siz dine inanmazdınız şimdi mi ruh göçü oldu. Hani bilimciler ateisti

Birincisi senin okuduğun ansiklopedi Lucid'le değil Astral seyahatla alakalı. Ondan dolayı yanlış yorumluyorsun. İlk mesajı okursan Lucid'in ne olduğunu kavrarsın zaten. İkincisi ben rüya görmüyorum, öyle bir şey yok bana rüya gördüğünüzü kanıtlayın desem sabaha kadar uğraşsanız da ben sabit fikirli olduktan sonra inandırmazsınız bunu bana. Yok arkadaş rüya falan hadi ispatlayın bana. Sen beni rüya gördüğümüze inandır, hiçbir boşluğu olmayan bilimsel açıklama yap bende sana lucid'i kanıtlıyım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Birincisi senin okuduğun ansiklopedi Lucid'le değil Astral seyahatla alakalı. Ondan dolayı yanlış yorumluyorsun. İlk mesajı okursan Lucid'in ne olduğunu kavrarsın zaten. İkincisi ben rüya görmüyorum, öyle bir şey yok bana rüya gördüğünüzü kanıtlayın desem sabaha kadar uğraşsanız da ben sabit fikirli olduktan sonra inandırmazsınız bunu bana. Yok arkadaş rüya falan hadi ispatlayın bana. Sen beni rüya gördüğümüze inandır, hiçbir boşluğu olmayan bilimsel açıklama yap bende sana lucid'i kanıtlıyım
    Zaten sonra ki yazımda astral seyahat diyorum. Lucid ile Astral seyahat bir nevi aynı kapıya çıkmıyor mu. Biri rüyadasın istediğini yapıyorsun diğeri ise ruhunu çıkartıyor yine istediğini yapabiliyorsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten sonra ki yazımda astral seyahat diyorum. Lucid ile Astral seyahat bir nevi aynı kapıya çıkmıyor mu. Biri rüyadasın istediğini yapıyorsun diğeri ise ruhunu çıkartıyor yine istediğini yapabiliyorsun.
    Özgür güzel yerden yakaladı aslında ama cevap vermemişsin Sen rüya gördüğünü kanıtlayabilir misin ? Sende şifozfrensin belki

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Özgür güzel yerden yakaladı aslında ama cevap vermemişsin Sen rüya gördüğünü kanıtlayabilir misin ? Sende şifozfrensin belki
    Bence bu olmadı. Ben rüya gördüğümü neden kanıtlayayım ? Sen zaten görüyorsun. Ben kanıt gösterin derken bunun bir kanıtı olabilir mi demek istedim. Yani kanıt var mı ? Olabilir mi ? Bu da aynı incirde kurt aramaya benzedi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence bu olmadı. Ben rüya gördüğümü neden kanıtlayayım ? Sen zaten görüyorsun. Ben kanıt gösterin derken bunun bir kanıtı olabilir mi demek istedim. Yani kanıt var mı ? Olabilir mi ? Bu da aynı incirde kurt aramaya benzedi
    Hiç rüya görmeyen insanlarda var. Onlara nasıl kanıtlayacaksın rüya gördüğünü ? Adamı nasıl ikna ediceksin rüya diye birşey olduğunu ?

Kanıtlanabilir mi diye soruyorsan evet kanıtlanabilir. Bilimsel yönemlerle görülen rüyalara ulaşılabiliniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hiç rüya görmeyen insanlarda var. Onlara nasıl kanıtlayacaksın rüya gördüğünü ? Adamı nasıl ikna ediceksin rüya diye birşey olduğunu ?

Kanıtlanabilir mi diye soruyorsan evet kanıtlanabilir. Bilimsel *yöntemlerle görülen rüyalara ulaşılabiliniyor.
    Hiç rüya görmeyen insanları karıştırmayacaksın aramızda ki meseleye. Burada sen ben varız. Mesela ikimiz de rüya görüyoruz. Ama birimiz lucid yapıyor ve bende senden bunun kanıtı olabilir mi diye soruyorum sadece

Neyse bu arada Google'e Lucid Kanıtı diye yazıyorum bizim forum çıkıyor artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diyorsun ki rüya gördüğümü neden kanıtlıyım zaten görüyorsun. Bende diyorum ki sen rüya gördüğümüz söylenildiği ve kendinde gördüğün için inanıyorsun ama ben rüya görmüyorum sizinde bilinçaltınız size oyun oynuyor rüya sanıyorsunuz bana rüya gördüğünü kanıtla. Sen bana rüyayı kanıtlayabilirsen bende lucidi kanıtlarım, bu kadar basit.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri