1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Avrupa'nın Fatihi Yeniden Doğacak / GALATASARAY

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Gidişat çok iyi

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Gidişat çok iyi
    Umarım devam edecek hocam.

2.Sezon ortasında Santos'a ilgim olduğu düşünüldü ama biz Avrupa'da başarı almadan bu takımdan gitmeyeceğiz.

Çok iyi oynadığımız maçı 2-1 yenildiğimize hala inanamıyorum. 65'e kadar Fener'in 2 veya 3 atağı var. Biz gol üstüne gol kaçırıyoruz ama 65'te Wilfried sakatlanıyor ve taktik değiştiriyorum. Oyunda Fener'e geçiyor. Golü yedikten sonra toparlanıyoruz ama Kemal son dakikalarda bizi yakıyor. Artık darısı Tottenham'ın başına Arena'da bir dağıtalım İngilizleri.

Beyler uzun süre yoktum ama döndüm. Kariyeri oynayamadım ama bu geceden başlıyorum ve takiplerinizi bekliyorum.

Şampiyonlar Ligi Gruplar 6.Maç

Puan Durumu

Net 2-3 pozisyon harcadık ama 2 katınıda yemedik ve 1 tane penaltı kurtardık. Yinede İngilizlere dersini veremedik ama grubu lider çıkarak Avrupa'ya gerçek gücümüzü gösterdik.

16.Hafta

Bu zorlu deplasmanı almak bizi rahatlatacaktı ve son 30 dakikada gelen gollerle önce 3-0 öne geçerek sevindik ama son dakikalarda gelen 2 golle tedirgin olduk. Yinede maçı aldık ve bizi takip eden rakibimize deplasmanda darbeyi vurduk.

Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu

Kuramızı çektik ve rakibimiz Milan Baros'u sattığımız Sevilla çıktı. Çok etkili olup Çeyrek Finale çıkmak istiyoruz.

17.Hafta

18.Hafta

Ocak ayı transfer dönemimiz başladı beyler. Sol bekte 4-5 maçtır sorun var ve transfer şart. Ayrıca orta sahayada alınacak bir tane. Sizdende öneri bekliyorum.

Mesaj Yetkileri