Bu maçta isterse 5 dakika erken bitirsin hiç bir şey olacağı yoktu aşırı sıkıcıydı.
Bu maçta isterse 5 dakika erken bitirsin hiç bir şey olacağı yoktu aşırı sıkıcıydı.
Maçın son 15 20 dk istediğimiz kadro olan Fenerbahçe, en azından bir şeyler yaptı. En azından bunu başardık. Bu da güzel.
Hakem maçı 1 dk erken bitirdi sahadaki bir Allah'ın kulu itiraz etmedi.
Aykut Kocaman her geçen gün biraz daha batırıyorsun diyecek lafım yok. 10 kişilik takımlara karşı bile diş geçiremiyorsak bırak bu işi.
1-0 geridesin sağ bek çıkarıp sağ bek, orta saha çıkarıp orta saha alıyorsun
Rakip 10 kişi sen orta alandan oyuncu çıkarıp kanat alıyorsun, yürüyecek hali olmayan Alex'le 10 kişi oynuyoruz hem de orta alan olmadan.
Her geçen gün eriyoruz yazık !
...
Rıdvan Dilmen : Fenerbahçe'nin attığı bu golü ben hafızamdan siliyorum
Vay be Rıdvan Dilmen'de düzelme var![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vaslui maçındada Cristian topu atmayıp devamında gol gelmişti.Fenerbahçeli oyuncular heralde artık fair play felan dinlemiyor.Küçük düşüren hareketler bunlar.
Maç ile ilgiliyse Fenerbahçe isterse hücumda 10 tane Kuyt olsun ama Topal-Selçuk felan olduğu sürece her maç zorlanır.
Elazığ hak ettiği bir puan aldı.10 kişi kalmasalardı kontadan kesin atarlardı bir tane daha.
Rıdvan Dilmen: Rakip oyuncu yerde yatarken Fenerbahçeli futbolcuların topu dışarı atmayarak golü bulmaları yakısmadı
Rıdvan Dilmen: Elazığspor adaletsiz bir gol yemiştir..Kendilerine geçmiş olsun diyorum..Futbolcuların buna alet olması hoş değil..
Muhtemelen Fenerbahçe maçın erken bitmesine itiraz edecektir ama kurallarda bu durum geçiyor mu bilmiyorum. Kural hatası olarak değerlendirilir mi yoksa sadece hakem mi cezalandırılır göreceğiz.
Alex konusunda arkadaşa katılıyorum maç boyunca resmen 10 kişi oynadık.
Bekir,orhan,selçuk kesinlikle bizim oyuncularımız olamaz
Ataktayken top yüzüne çarpıp yattı diye topu dışarı atacak takım yok bence.
Aykut Kocaman'a saygım sonsuz ama ya istediği transferi yaptırması lazım ya farklı şeyler denemesi lazım ya da zararım olmasın bu takıma deyip bırakması lazım . Büyük kaptan Alex'de de büyük düşüş var onun da fayda veremeyeceğini anladığı anda büyük karakteri ile bağdaştırıp bende ısrar etmeyebilirsiniz demesi lazım . Zaten diğer oyuncuları konuşmaya gerek yok Selçuk-Topal ikilisi yan yana oynuyor bu derece kötü durumdayız Stoch desen yok . Tek takdir ettiğim adam Kuyt gerçekten cesur yürekmiş.
Hakemın oyunu durdurması için kafaya darbe alması lazım. Top orda nereye geldi ben tam göremedim ama sanki göğsüne geldi gibi
Gerideki takımı 1-4-5 oynatmasını mı istiyorsunuz anlamıyorum ki, defansif beki çıkarıp bindirmeler yapabilecek bir bek alıyor, kesici orta sahayı çıkarıp pas yapabilen orta sahayı alıyor. Sonrasında bir başka ön liberoyu çıkarıp patlayıcı bir sağ açık oyuncusunu alıyor, ama yok, Aykut yanlış yaptı illa 7 forvet oynayacaktık.
Yapılan pas organizasyonları çok güzeldi ama skoru bulamadık. Bu maçın son 25-30 dakikası umut vericiydi, ama gerek rakibin 10 kişi olması, gerek rakibin Elazığspor olması bunun nedenlerinden ikisi olabilir, fakat kaliteli ofansın da bunda payı yüksekti. Ben şahsen şu an takımdan memnunum.
Bu arada, gol konusunda Rıdvan Dilmen'in haklı olduğunu söylemek zorundayım. Top çarpmasıyla alakası yok bunun, rakip oyuncu sakatlandıysa sen atağını 35 40 saniye daha devam ettiriyorsan bu çaresizce bir hamledir. Gol son günlerin meşhur tabiriyle "etik" değildi, ama son vuruş güzeldi.
Oyunda bir pozisyon içerisindeyken yere yatınca oyuncunun durdurulması gerekmez. O dediğiniz ancak Türk milli takımının reklamında olur. Hangi takım olsa 1-0 geride götürdüğü maçta yaptığı ender ataklarından birinde düşen oyuncu yüzünden topu taca atmaz. Pozisyon geçse ne bileyim kaleci çıkarsa top ortasahaya dönse fenerbaçe bir atak için daha devam etse vs. haklısınız ancak bir atağın içinde oldu bu olay sadece.
Takım hakkında, geçen haftalarda ooooov Alex bizim her şeyimiz diyenler Alex'den mucizeler beklemeye devam etsin. Son 20 dakika 10 kişi kalmış morali bozulmuş bir takıma karşı yaptığımız 1-2 ataktan başka yoktuk sanırım maçta. Aykut Hoca'yı savunmaya devam...
Alex hakkında defans yapmıyor deniyor, bu yüzden istenmiyor tamam bu kısımda sorun yok, ama 9 saha içi oyuncusu da geriye yaslanmış bir takımı açmak için kilit paslar atabilen ya da uzaktan iyi şut kullanabilen oyuncular gerekiyor. Onun yerine oyunda Recep Niyaz mı olsaydı, Semih mi olsaydı? Daha mı etkili olurduk?
Alex'in oynaması için bu sistemde oynamalıyız, sistem işlemiyor, Fenerbahçe de Alex'den daha büyük olduğuna göre bu sistemden dolayısıyla Alex'den vazgeçmeliyiz. Yani sorun Alex'in yerine başkası recep semih oynayınca düzelmeyecek. Sorun sistem değiştirince düzelecek. Alex'i seven tek siz değilsiniz (sözüm sana değil Yağız), bizim için de efsane kaptan o, ama Fenerbahçe'nin menfaatleri için bu böyle olmalı artık.
Öncelikle top kafaya değil, kalbe gelmiş. Nefes almamış ve maç sonu öyle güzel bir cümle kurduki, Fenerbahçe'li arkadaşlar görmemiştir, görseler taca atarlardı. O kadar da kibar. İşte biz böyle olduğumuz zaman kazanırız.
Tebrikler Elazığspor'a... Kurallar gereği özellikle surata gelen toplarda Fairplay gereği ya hakemin oyunu durdurması ya da Fenerbahçe'li oyuncuların dışarı göndermesi gereken bir pozisyonun devamında bulunan golle 1 puanı kurtaran Fenerbahçe'ye ve maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya yakışmadı.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kurallara değinmişiz ama fairplay gereği demişiz sonra. Top kafaya gelmemiş, taca atılması gerekirdi ama oyunu hakem durduramaz.
Özkalfa'ya yakışmayan şey bu değildi. Hakemleri eleştirmeyi hiç sevmem ama hakemin verdiği doğru karar sayısı yanlış karar sayısından daha azdı.
Yağız kurallarda yazmıyordur belki ama hakem toplantılarında falan bu konudan bahsediliyordur. herhangi bir sakatlıkta durdurmayabilir,burada insiyatif topa sahip olan takımda olabilir ama surata top geldiğinde bence hakem insiyatif alabilirdi,almalıydı..
neyse,daha sezon açılmadan bir sürü lüzumsuzluklar oldu. umarım böyle devam etmez![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Öncelikle Fenerbahçe gibi köklü bir takıma böyle bir golü attığı için yazıklar olsun diyorum. Takımı böyle bir golü atmışken kendine yedirebilen fenerbahçeliler varsa onların da bu yönünü tebrik ediyorum.
Elazığsporlu futbolcuları da bir o kadar tebrik ediyorum yaptıkları olgunca demeçlerden ötürü. Fenerbahçe böyle gollere kaldıysa, böyle goller ile avunuyorsa yapacak daha hiç bir yorum kalmamıştır.
Saygılar.
FM Gazetesi
Özete baktım şimdi, Elazığspor'un golden başka bir pozisyonu yok 4.5 dakikalık özette ama attıkları gol güzel.
Tartışılan Fenerbahçe gölünde sanki tepkiler abartılı, adam topa kafa atmıyor burda yazıldığı gibi topu engellemek isterken yüzüne geliyor ama sanki yalandan, atağı kesmek adına tepki vermiş gibi geldi. Tabii doğru düzgün tekrarı olmadığı için bilemem, yanılıyor olabilirim. Sonuç olarak hakem durdurmuyorsa devreye fair - play girer bu da zorunlu bir şey değil.
Alex'in sarı kart gördüğü pozisyonu da anlamadım, müdahale var, hiç yok denemez nasıl aldatma oluyor o ?
Fenerbahçe'nin her pozisyonunda Kuyt var, çok çabuk ısınmış durumda ülkemize, isteği ve tecrübesiyle Fenerbahçe'nin en formda oyuncusu şu anda. İzlemek keyifli.