Liverpool maçını izlemedim ama genel olarak Liverpool bu transfer politikası ile daha da beter olmayı hak ediyor. Koskoca Liverpool'da adam eksiltebilen kanat oyuncusu yok. Ancak İngiltere'nin kalburüstü takımlarında oynayabilecek Downing kanatta oynuyor. Rodgers'ın pasa dayalı oyun anlayışını beğeniyorum. Swensea'da güzel işler çıkardı ama Liverpool'da kan uyuşmayacak gibi geliyor. Taraftarda istemiyor.

Arsenal berabere kalmasına rağmen iyi oynadı. Şahsen Arsenal'dan bu sezon çok umutluyum. Bir sağ bek ve Song'dan boşalan bölgeye bir oyuncu alırlarsa çok dengeli bir takım olurlar. Cazorla'da kalitesini ilk maçta gösterdi. Arsenal hucumlarında baş rolde hep Cazorla vardı. Pozisyonları hazırlayan o oldu. Giroud yüzde yüzlük pozisyonu kaçırmasaydı üç puanı kazanacaklardı.

Newcastle - Tottenham maçının ilk yarısını izleyebildim. İlk yarı Tottenham 2,3 tane yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamamıştı. Özetten izlediğim kadarıyla ikinci yarıda kaçan pozisyonlar var. Newcastle deplasmanında o goller kaçınca rakibin etkili ayakları maçı almış. Yenilmelerine rağmen Tottenham güzel bir oyun çıkarttı. Modric'in yerine bir orta saha ve forvet transferi yapılırsa ilk 4' ü zorlayacaklarını düşünüyorum. Avrupa liginde de favorim Tottenham. Boas o kupayı önemseyecektir.