feyenorddan 2.75m euroya transfer oldu van persie , manuya 24m paund"a satildi.
feyenorddan 2.75m euroya transfer oldu van persie , manuya 24m paund"a satildi.
Pound ise çok da ucuz değilmişEuro diye ucuz dedik ama.
Football is simple,but Football Manager is not
Artık Arsenal'de ki reyizim VermaelenRvP'ye de yazıklar olsun
![]()
Henry, Fabregas , rVp adamlar kaptan olduktan sonra gittiler Arsenal'de gemiyi erken terkedenler hep kaptanlar oluyor.
Ayrıca kontratının bitimine 1 sene kalmış bir oyuncuyu 24 Milyon £'a satabilmek bence gayet iyi iş.
Kaç milyon avro yapıyor?
So what?
Saike
28 milyon Euro demişti Ntvspor.ManU herhangi bir kupa aldığında da 2 milyon daha ödeyeceklermiş.
Assaidi Liverpool'a transfer oldu (3.8 milyon euro). Affelay olmayinca Assaidi'yi aldilar
Liverpool gibi bir kulübün vizyonu Assaidi, Borini mi hakikaten? Joe Allen'a sözüm yok da İngiltere'nin en başarılı kulüplerinden birisin vizyonun bu mudur?
Bence Liverpool devri bitti arkadaş git gide güçleri azalıyor...
Liverpool-WBA maçında ilk yarı sonuna yaklaşıldı 1-0 WBA yeniyor golü Gera attı. Bu takım daha umut veriyor gibi olsa da Downing ile olmaz 40 dakika boyunca 3 kez top geldi ayağına 3'ünü de kaybedip kontra yedik.
Borini de daha takıma alışmamış belli paslar hep hatalı, Suarez çok istekli 2-3 tane net gol pozisyonunu kaçırdı ama o gol pozisyonlarını kendi yaratmıştı zaten.
Gera'nın nefis golü http://s14.directupload.net/images/120818/tq69hsyk.swf astı resmen.
Arsenal puan kaybetmesine rağmen iyi oynadı.Cazorla ilk maçı olmasına rağmen harikaydı.Gervinho'yu da çok beğendim.Yalnız Mertesacker ve Jenkinson bu takımın oyuncusu değil.
http://www.ligtv.com.tr/haber/arsenal-sessiz-basladi
Giroud ne gol kaçırmış ya![]()
Arsenal iyi oynamış bence ilk 4'e girerler bu sene fakat şampiyonluk yine bizim City'nin olacak
Liverpool komedi ya![]()
Newcastle - Tottenham maçında Ba yine muhteşem bir gol attı. Villas - Boas Tottenham kariyerinede mağlubiyetle başladı.
Liverpool maçını izlemedim ama genel olarak Liverpool bu transfer politikası ile daha da beter olmayı hak ediyor. Koskoca Liverpool'da adam eksiltebilen kanat oyuncusu yok. Ancak İngiltere'nin kalburüstü takımlarında oynayabilecek Downing kanatta oynuyor. Rodgers'ın pasa dayalı oyun anlayışını beğeniyorum. Swensea'da güzel işler çıkardı ama Liverpool'da kan uyuşmayacak gibi geliyor. Taraftarda istemiyor.
Arsenal berabere kalmasına rağmen iyi oynadı. Şahsen Arsenal'dan bu sezon çok umutluyum. Bir sağ bek ve Song'dan boşalan bölgeye bir oyuncu alırlarsa çok dengeli bir takım olurlar. Cazorla'da kalitesini ilk maçta gösterdi. Arsenal hucumlarında baş rolde hep Cazorla vardı. Pozisyonları hazırlayan o oldu. Giroud yüzde yüzlük pozisyonu kaçırmasaydı üç puanı kazanacaklardı.
Newcastle - Tottenham maçının ilk yarısını izleyebildim. İlk yarı Tottenham 2,3 tane yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamamıştı. Özetten izlediğim kadarıyla ikinci yarıda kaçan pozisyonlar var. Newcastle deplasmanında o goller kaçınca rakibin etkili ayakları maçı almış. Yenilmelerine rağmen Tottenham güzel bir oyun çıkarttı. Modric'in yerine bir orta saha ve forvet transferi yapılırsa ilk 4' ü zorlayacaklarını düşünüyorum. Avrupa liginde de favorim Tottenham. Boas o kupayı önemseyecektir.
livermore ve sandro çok kötü... sandro fm'de nasıl o değerleri alıyor hayret doğrusu.
oscar, hazard, mata üçü de aynı tip oyuncu. hazard çıktı oscar girdichelsea transfer komitesi enteresan işler yapıyor.
gene fake olmasınfake değildir heralde ya
![]()
Ben anlamadım şimdi Nuri Liverpool'da mı, Arsenal'de mi ?
Sergio Agüero büyük ölçüde sezonu kapatmış. Ligin ilk maçında sakatlandı adam.
Fotosok beyler inanmayin
Swensea geçen sezon oynadığı futboLu bu sezonda sürdürüyor. B.Rodgers dan sonra bu sistemi devam ettirebiLecek tek hoca oLan Laudrup u aLarak çok büyük iş yaptıLar. Ben zaten hep Beşiktaş bu kadar hoca ararken bu adamı neden düşünmedi diye merak etmişimdir. Ayrıca eski öğrencisi Michu yu da İngiLtereye getirdi. İki kLas goL atarak kaLitesi gösterdi.
Kanat oyuncusu oLaran en şansLı takım CheLsea. Mata,Hazard,Oscar gibi kaLiteLi oyuncuLarı var. Ayrıca R.V.P ve Rooney in neLer yapabiLeceği de Manu nun bu sezon neLer yapabiLeceğinin göstergesi oLacaktır.
City artık uzun yıLLar bu Ligde ağırLığını koyar. Bir Barça, bir ReaL gibi sistemLeri oturdu. Takım artık ne yapacağını çok iyi biLiyor ve inanıLmaz derece de hücumda müthiş oynuyorLar. KendiLeri yeniLmek istemediği sürece onLarı yenmek çok zor oLAcaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yeni transferleri direk olarak ilk 11'e koyamamak sadece bizim ligimize has bir alışkanlık herhalde, daha doğrusu bizim büyük takımlarımıza.
Van Persie Everton karşısında ilk 11'de..
XI: De Gea, Vidic, Ferdinand, Evra, R.DaSilva, Scholes, Carrick, Rooney, Kagawa, Van Persie, Young.
Uff ileri 4lü süper olmus Manu'nun.
scholes![]()
Puan Durumu
Gol Krallığı
Haftaya Damga Vuranlar
Gelecek Haftanın Fikstürü
Kaynak | Sporx
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite