Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@CraCPoT

Aykut Kocaman'ın ekol oluşturmaya çalıştığına bende inanıyorum. Anadolu takımı havasında Fenerbahçe, öne geçince geri çekilen mahkum oynayan, geriye düşünce ikinci bir oyun planı bile olmayan klasik küçük takım ekolleri.

Geçen maç sonu Aykut Kocaman'ı dinleyince takımla ilk maçlarına çıkan bir hoca havası sezdim.
Çünkü bu takımda sportif direktörlükle beraber 4.sezonunu geçiren bir başkası olmalı.
Bir başkası olmalı ki hala ürettiği bahane yeni bir hoca ve yeni bir takımın ürettiği bahane gibi "Siz bu takımı 1.5 ay sonra görün" olmalı.

Şimdi soracaksınız bu kadar uzun bir süredir takımla beraber olan biri, koca yaz kampında takımla ne yaptı ? Bu takım kampta neye hazırlandı ? Bahsettiğin ekol bunlar olmalı. Her sezon başı hazır olmayan ve futbol yoksunu bir Fenerbahçe.
O kapanıyor dediğin taktik öne geçilince yapılabilecek en iyi taktiklerden bir tanesi olduğuna inanıyorum. Geri çekilip rakip takımın üstüne gelmesini sağlayıp hızlı atağa çıkarak kontralarla rakibi yıkmak
düşüncesi. Tabi geçen senede gerek oyuncu profili gerekse alışkın olduğu bir sistem olmayışından dolayı takım bunu yapamıyordu. Bu sene Krasiç Kuyt transferleri ile bunu yapabileceğimize inanıyorum. O kadar çok diyorum ki artık klişe oldu ama azıcık sabır edelim yeter ..