-
20.Ağustos.2012, 17:33
#11
Başlamış yine Aykut Kocaman seferberliği. Yahu daha önce gelenlerden kimi beğendiniz de Aykut hocayı beğenmiyorsunuz. Aragones, Daum, Hiddink, Lorant, Zico gibi adamlara Milyon Euro'lar yatırmaya çok meraklıyız.
Adam takımın başındaki 2 senede 1 lig şampiyonluğu, 1 lig ikinciliği, 1 Türkiye Kupası aldı. Ama Elazığ maçı beraberliği, süper kupa mağlubiyeti sonunda kestik biçtik adamı. Sebebi de sistemdeki ısrarıymış. Daum gibi korkak olmakla suçlanıyor fakat bu sistemdeki ısrarıyla bence en büyük cesaret örneğini gösteriyor. Yoksa kolaydı ortasahaya 2 tane daha göbek oyuncusu almak. Ama kulübün menfaatleri doğrultusunda içerideki oyuncuların yeteceğini düşündüğü için yapmıyor demekki transfer. Sabır herşeyin ilacı. Biraz sabretmesini öğrenemedikten sonra bu ülke futbolundan birşey olmaz, olmuyor da zaten.
Gelecek herhangi bir hocanın -ki buna çok elit isimler de dahil- Aykut Kocaman'dan çok daha başarılı olabileceğini düşünmediğimden, her şekilde ona güvenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi içimizden böyle saygı duyulan, takıma alışmış,düzenini oturtmuş bir adam varken medyanın yönlendirmesiyle kaşık suda boğacak kıvama gelen arkadaşları gördükçe üzülüyorum.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules