Aynı anda oyuncu değişikliği oldu, Yani 10 saniyelik bir dönemde 7 yabancı oldu ama oyun oynanmıyordu.
Kuralı bilmiyorum ama süre işlediği için kural ihlali olduğunu söyleyenler var. Tabii bunlari soyleyen fenerbahce taraftarı. İslerini de oyle gelmiş olabilir
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kuralı bilmiyorum ama süre işlediği için kural ihlali olduğunu söyleyenler var. Tabii bunlari soyleyen fenerbahce taraftarı. İslerini de oyle gelmiş olabilir
Süre zaten hep işliyor onun bi anlamı yok sonuçta oyun duruyor. Oyuncu değişiklikleri yapılırken saniyelik değişimlere dokunmuyor kural. Dediğin gibi işlerine öyle geldiği içindir bu serzeniş.
Valla bilmiyorum, bir şey çıkacağını da sanmıyorum. 4. hakem önce Elmander'in değişikliğini yapabilirdi veya Türk çıkardı Türk girerdi, yabancı çıkardı yabancı girerdi. Şaşırdım bu muhabbete doğrusu.