Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

37 94.87%
  • Berabere biter

1 2.56%
  • Kasımpaşa kazanır

1 2.56%
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Galatasaray - Kasımpaşa | STSL 1.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    7 yabancı deniyor. Nedir isin dogrusu ?
    Aynı anda oyuncu değişikliği oldu, Yani 10 saniyelik bir dönemde 7 yabancı oldu ama oyun oynanmıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynı anda oyuncu değişikliği oldu, Yani 10 saniyelik bir dönemde 7 yabancı oldu ama oyun oynanmıyordu.
    Kuralı bilmiyorum ama süre işlediği için kural ihlali olduğunu söyleyenler var. Tabii bunlari soyleyen fenerbahce taraftarı. İslerini de oyle gelmiş olabilir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kuralı bilmiyorum ama süre işlediği için kural ihlali olduğunu söyleyenler var. Tabii bunlari soyleyen fenerbahce taraftarı. İslerini de oyle gelmiş olabilir
    Süre zaten hep işliyor onun bi anlamı yok sonuçta oyun duruyor. Oyuncu değişiklikleri yapılırken saniyelik değişimlere dokunmuyor kural. Dediğin gibi işlerine öyle geldiği içindir bu serzeniş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla bilmiyorum, bir şey çıkacağını da sanmıyorum. 4. hakem önce Elmander'in değişikliğini yapabilirdi veya Türk çıkardı Türk girerdi, yabancı çıkardı yabancı girerdi. Şaşırdım bu muhabbete doğrusu.

Mesaj Yetkileri