Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

37 94.87%
  • Berabere biter

1 2.56%
  • Kasımpaşa kazanır

1 2.56%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 156 sonuç

Konu: Galatasaray - Kasımpaşa | STSL 1.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

once elmander ciktiysa sorun kalmaz, obur turlu bu konu cok konusulur. ozellikle telegol ve turevi programlarda. ahmet cakar altindan girer, ustunden cikar

kasimpasada djalma ve viudez cok iyiydiler. ozellikle djalma cok yetenekli, obursu de cok hizli.
    iyi bir takim olmus kasimpasa, bu sene dusmezler en azindan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fatih Terim: ''Sorularınıza cevap vermek için yayınıza geldim. Ama Gaziantep'teki olayları öğrendim. İçimden futbol konuşmak gelmiyor''
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim: "Antep'te olanlari duyunca, bir yere ates düsmüs, kardes kardesi vurmus, burada iyi oynadik 3 puan aldik demeye utaniyorum"

Fatih Terim: "Yaziklar olsun nereye gidiyor bu ulke? Neyimizi paylasamiyoruz. Futbol konusalim her dakika konusalim ama icimden gelmiyor."

Fatih Terim: "Yaziklar olsun, Türk insaninin ne orfunde ne ananesinde boyle birsey yoktur. Bu kadar ana baba evladina yaziktir."

Fatih Terim: "Cok asabim bozuk, cok sinirim bozuk. Konusasim yok futbol."

Fatih Terim: "Kusura bakmayin özür diliyorum. Benden lutfen bu aksam hicbirsey beklemeyin, hakkaten cok sinirliyim."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

helal olsun fatih hocaya.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonunda Gaziantepte'ki saldırılara isyan etti. Terim, "Açıkçası, güzel güzel konuşayım, her sorunuza yanıt vermek niyetindeyim ama Antep olayını duyunca, bir yere ateş düşmüş, kardeş kardeşi vuruyor. Yazıklar olsun!. Ne oluyor bu ülkeye, içimden gelmiyor konuşmak. Bunlar vatan evladı değil mi? Nereye gidiyor bu ülke. Neyimizi paylaşamıyoruz. Konuşalım futbol ama, çok üzgünüm ve içimden gelmiyor konuşmak. Ne oluyor? Bu toplu katliama gidiyor. Bu Türk insanını ne örfünde ne ananesinde var. Kınıyorum, demiyorum, yazıklar olsun! Her zaman röportaj yapalım ama çok sinirliyim. Ben de bu ülkenin ay-yıldızını temsil ettim. Bunların, anası babası yok mu? Ateş düştüğü yeri yakar. Yayıncı kuruluştan bugün özür diliyorum" açıklamalarını yaptı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim : "Biz sadece gazetelerin arka sayfasini okumuyoruz"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Valla tebrik etmek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

7 yabancı mevzusunda son ekleme;

Melo, Elmander sahadan tamamen çıktıktan sonra oyuna girmiş. Görüntülerde açık ve net olarak gözüküyor.

http://c1208.hizliresim.com/10/n/c2uv5.jpg

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sansal Buyuka: "Isaksson, Elmander'in evinde kalmis da bu aksam inanilmaz toplar cikardi."

Elmander: "Isaksson ile alakali cikan dedikodulari biliyorum. 20 yillik arkadasim bende kalmayacak da nerde kalacakti?"

Elmander: "Ben Türk insanini misafirperver olarak taniyordum. Cikan bu haberler beni cok yaraladi."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şahsen elmander'in samimiyetine inanıyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sansal Buyuka: "Isaksson, Elmander'in evinde kalmis da bu aksam inanilmaz toplar cikardi."

Elmander: "Isaksson ile alakali cikan dedikodulari biliyorum. 20 yillik arkadasim bende kalmayacak da nerde kalacakti?"

Elmander: "Ben Türk insanini misafirperver olarak taniyordum. Cikan bu haberler beni cok yaraladi."
    Biri Elmander'e Türk insanının gaz çıkarmadan nem kaptığını da anlatır bu olaydan sonra.

Şansal Büyüka'ya da yakışmış o yorum. Türk milleti bu insanların mesleğinin futbol oynamak olduğunu ve dışarıda arkadaşı oldukları insanların sahada rakipleri olmasının doğal birşey olduğunu idrak edemedi. Herhalde daha da edemez. Spor kültürümüz yok çünkü bizim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Umut Bulut iyi işler yapıcak anlaşılan.

Kasımpaşa'yıda tebrik etmek lazım. Güzel takım kurdular.

Fatih Terim'in de maç sonu verdiği demeçler çok iyiydi. Artık kınamayalım diyor hoca bile devletin başındakiler anca kınıyor. Anca kınarsınız zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Danny'i çok beğeniyorum yerinde güzel müdaheleler yapıyor.Selçuk bugün çok durgundu bu takıma Melo ve Burak katılınca daha güzel şeyler olacak inşallah
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Selçuk'un durgun olmasının sebebi, Melo girene kadar Melo'nun görevini yapmasından dolayı.Biraz daha geriye yaslandı.Melo girince tekrar biraz daha öne geçti.Dany'se ara sıra yaptığı riskli hareketler dışında gayet iyiydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Selçuk'un durgun olmasının sebebi, Melo girene kadar Melo'nun görevini yapmasından dolayı.Biraz daha geriye yaslandı.Melo girince tekrar biraz daha öne geçti.Dany'se ara sıra yaptığı riskli hareketler dışında gayet iyiydi.
    Kötü diyen olmadı,sadece durgun olduğunu söyledim.Melo konusunda bir şey diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam da durgun demiş zaten Berk

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Kötü diyen olmadı,sadece durgun olduğunu söyledim.Melo konusunda bir şey diyemem.
    Kötü dedin mi dedim ben ? Sadece durgun dedin bende bunun sebebini söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Teknik,taktik ne derseniz deyin.Ben böyle bir hocaya sahip oldugum icin gurur duyuyorum.Helal olsun hocam!!!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Kötü dedin mi dedim ben ? Sadece durgun dedin bende bunun sebebini söyledim.
    Kusura bakma dostum yanlış okumuşum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Umut beni yanıltmamaya devam ediyor.Transferi açıklandığında bu adam çok iş yapacak demiştim.Herkes Elmander'in yedeği olmaktan ileri gidemez demişti ama çyle değiş demiştim ve öyle olmadığınıda kanıtlıyor.Bu adam her türlü atar golünü jkaçırır mı ? Evet kaçırır ama atarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne tuhaf lan. Milletvekili Hakan Sukur televizyonda mac yorumlarken, yorumladigi takimin teknik direktoru Fatih Terim teroru yorumluyor.
    Çok doğru bi cümle gerçekten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu iddialar üzerine konuya açıklık getiren eski hakem ve Lig TV yorumcusu Markus Merk, karşılaşmada herhangi bir ihlal bulunmadığını belirtti. Söylentileri anlamakta güçlük çektiğini belirten Merk; "Ben söylentiyi de tam olarak anlamıyorum. Görmüş olduğumuz şey biraz daha dikkatli olabilirlerdi ancak önemli olan maç tekrar başladığında sahada kaç yabancı olduğudur. Burada iki oyuncu değiştiriliyor. Önemli olan iki oyuncu değişikliği bittiği zaman sahada kaç yabancı olduğudur. Sahada 6 yabancı vardı. İki oyuncu değiştirildiği zaman buna dikkat edilebilir. Kulüp yöneticilerine ve dördüncü hakemlere buna dikkat etmesi söylenebilir. Ancak kesinlikle burada bir kural ihlali yoktur." şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Öküz'ün altında buzağı arıyoruz ne yapalım.

Bu arada maçı 75.dakikadan sonra izlemeye başladım Kasımpaşa net 1-2 gol kaçırdı onları atsaydı çok farklı olabilirdi sonuç.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu iddialar üzerine konuya açıklık getiren eski hakem ve Lig TV yorumcusu Markus Merk, karşılaşmada herhangi bir ihlal bulunmadığını belirtti. Söylentileri anlamakta güçlük çektiğini belirten Merk; "Ben söylentiyi de tam olarak anlamıyorum. Görmüş olduğumuz şey biraz daha dikkatli olabilirlerdi ancak önemli olan maç tekrar başladığında sahada kaç yabancı olduğudur. Burada iki oyuncu değiştiriliyor. Önemli olan iki oyuncu değişikliği bittiği zaman sahada kaç yabancı olduğudur. Sahada 6 yabancı vardı. İki oyuncu değiştirildiği zaman buna dikkat edilebilir. Kulüp yöneticilerine ve dördüncü hakemlere buna dikkat etmesi söylenebilir. Ancak kesinlikle burada bir kural ihlali yoktur." şeklinde konuştu.
    çıkan oyuncunun oyundan çıkarken kırmızı kart gördüğü takdirde takımın 10 kişi kalıyo olmasıda bunun en büyük kanıtı zaten sırf bu durumdan mantık yürüterek kuralı çözebiliyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim açıklamaları kural hatasını farkettiği ve gündemi değiştirmek için yapmış beyler. Artık suyu çıktı bu fanatizmin...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ridvan hocada dogru soledi dany ara sira hata yapsada bugun tum toplari dany kesti ujfalusi sahada yoktu dedi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ridvan hocada dogru soledi dany ara sira hata yapsada bugun tum toplari dany kesti ujfalusi sahada yoktu dedi
    harbi bende ujfa yı hiç görmedim bu gün sadece bi pozisyonda 30 numara yazdığını gördüm arkasında o kadar dany iyiydi bence tamam bazen saçmaladığı oluyo ama hızıyla kademesiyle iyiydi beğendim ben

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Staddaydım maçta. Emre Çolak neler yaptı öyle yahu rakiple dalga geçiyordu resmen öyle böyle değil. Aydın'da bence çok iyiydi çıktığı pozisyonda ona yapılan faul gereğinden fazla sertti çok kötü çarpıştı tribündekilerden kimse ayağa kalkabileceğini sanmıyordu. Bu gidişle Burak zor forma şansı bulur Umut yardırdırmaya devam ediyor ve de Melo'yu çok özlemişiz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Burak niye tribündeydi bugün.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Burak niye tribündeydi bugün.
    Geçen sezonun son maçında direk kırmızı kart görmüştü sanırsam. 2 maç ceza almıştı Fenerbahçe maçı ve bu maçta cezalıydı.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri