-
21.Ağustos.2012, 16:24
Ben Aykut Kocaman'ın futbol anlayışını 2-3 maçtır oynanan futbol yüzünden değil özellikle geçen seneden devam eden oyun anlayışının daha kötü bir şekilde devam ettirmesinden dolayı eleştiriyorum. Geçen sene ligin ilk yarısında oynanan Galatasaray maçıyla beraber bize kene gibi yapışan bu anlayıştan bir türlü kurtulamıyoruz, işin kötü tarafı her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Yazdığım bütün yazılar burada mevcut, o günlerde Aykut Kocaman'ın o sezon için bazı durumlardan muaf olduğunu, Fenerbahçe için olağanüstü geçen sezonda alınacak başarısızlığın hesabını kimsenin sormayacağını, olaylar kısmen kapanıp yeni sezona başladığımız zaman bu mahkum ve kötü futbol anlayışının sürdürülmesi durumunda en fazla 5 hafta dayanılacağı ve bunun devam etmesi durumunda tepkilerin büyük olacağını söylemiştim.
Çocuk değiliz hemen saman alevi gibi parlayalım : ) Benim tepkim kötü giden bir sistemin üzerinde Aykut Kocaman'ın hala ısrar etmesi ve bizim sürekli kan kaybetmemiz. Ne zaman bunun farkına varacak ne zaman bir değişime adım atacak diye merakla bekliyorum.
Örneğin geçen Elazığ maçı öncesi Elazığ takımı canavar gibi ısınırken bizim takım 2-3 grup halinde kendi arasında paslaşıyor, Sonra niye 10 kişilik takıma diş geçiremiyoruz, mücadeleden yoksun olan bu fiziklerle nasıl olacak bu iş ? Aykut Kocaman Selçuk'tan Xavi yaratmaya çalışıyor ama olmuyor, hatanın üstüne gidip onu kapatmak yerine buna devam etmek niye ? Benim eleştirdiğim noktalar geçen sezondandır devam edenlerin vermiş olduğu birikim.
Aykut Kocaman'ın görevi bırakmasını hiçbirimiz istemeyiz tabi, kendini ipe götüren o, eleştirenler değil. Bu kötü oyuna 3-4 hafta daha devam etse ve stadda "Aykut İstifa" sesleri gelse daha mı güzel olur ? Kim ne yaparsa kendine yapar.
Mesaj Yetkileri