Krasic girdi Sow'un yerine.
Bienvenu sahada Topal çıktı.
Krasic girdi Sow'un yerine.
Bienvenu sahada Topal çıktı.
Topal cikti bienvenu girdi
bienvenu girditopal çıktı kontra ataklarda daha etkili olabilir şimdi spartak yanlış bi değişiklik bence
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
geçen sene fenerbahçeyi sırtlayan oyuncu stoch değilde bienvenu caner ikilisiydi heralde
Öve öve bitirilemeyen Hasan Ali'nin kanadı koridor oldu adamlar hep ordan geliyor.
maç 2-1 bitti
maç bitti 2-1 spartak bence istediğini aldı
Hasan Ali takımın en kötüsüydü bence bunda sakatlığının da etkisi vardı..
Bence oynanması gerektiği gibi oynadık, ekstra bi gol yedik kornerden. Bu tür golü araştırsak en son 10 yıl önce yemişizdir kimbilir.
Ben genel olarak umutluyum, Kadıköyde bu işi bitirir gideriz gruplara..
F.Bahçe için çok da kötü bir skor değil bu. 2. maçta gol yememek üzerine değil de, golü düşünen bir kadro çıkarsa ve defans da hata yapmazsa turu geçerler.
mükemmel oynadık... yediğimiz ikinci gol çok ekstraydı.
Şansızdık diyebilirim. İyi oynadığımızı yada daha doğru söylemek gerekirse kötü oynamadığımızı söylemem gerek. Bireysel hata ve adam paylaşımı yapamamızdan dolayı golü yedik .. Ben özellikle Topal ve Selçuk ikilisine bayıldım. Çok iyi bastılar oynatmadılar pas hatası da pek yapmadılar. Tek bir oyuncuya parantez açmak istiyorum o da Cristian. Mümkünse en kısa zamanda defolup gidebilir. Bırak pres yapmasını beş metre geriye gelip top almakdan acizdi. Resmen 10 kişi oynadık .. Ama yinede herşeye rağmen ben umutluyum. Çözeriz bunları İstanbul'da ..
Tahmin ettigim skor gerceklesti.Biz bunları İstanbul'da eleriz.Ahım şahım bir takım degilmis.
doğru kadro , doğru değişiklikler ve doğru oyunla oynadık , çok ekstra bir gol yedik.
emenike'nin jesti güzeldi , utanma olsaydı bazılarında çıkıp özür dilerlerdi.
her gördüğümde adamı içim gidiyor.
2.ci maçta fenerbahce erken gol bulamazsa dakikalar ilerledikce spartak daha tehlikeli olur hucum oyunculari baya hizli adamlar. temsilcimize basarilar yinede.
Şu Spartak Moskova'ya yeniliyoruz ya, söyleyecek şey bulamıyorum. G.Saray bu adamlarla oynasaydı herhalde darmadağın ederdi. G.Saray iki maçta da en az 2 farklı yener yollardı bu Spartak Moskova'yı. Abartıldığı kadar bir takım değil.
Aykut Hoca sene başından beri 18'e dahi almadığı Bienvenu'yu hangi akla hizmet kurtarıcı olarak EN KRİTİK MAÇTA oyuna aldı, anlayamadım. Anlayabilen varsa açıklasın.
Mücadele güzeldi, sonuçta beraberlik ve gol yememek için çıktı ve ekstra bir gol ve tek koskoca maçta bireysel olarak yapılan tek hatada affetmeyen Emenike.
Ama korkutan değişikliklerden sonra oyuncularımızın durmadan mevki değiştirmesi. Bu maçta hiçbir zaman gol atmak için bir atak sergilemedik. Eğer İstanbul'da bol hücumlu bir kadro ile çıkmazsak işimiz çok zor.
En merak ettiğim nokta Stoch gibi bir isim hangi maçta oynar? Hiçbir maçda yok.
aykut kocaman'ın uzun zamandır ilk defa takıma iyi da ya kötü katkısını gördüm. umut veriyor bu.
Deplasmanda doğru bir oyun oynadık.Sadece hücumda organize olamadık ve bunun tek nedeni Cristian.Alex'in mevkisine geçince kendini Alex zannetti heralde dolanıp durdu orda bütün maç boyu.Korner kazanıyoruz Topuz varken Cristian kullanıyor.Çaprazdan frikik kazanıyoruz Topuz'un yeri Cristian vuruyor.Bunları Aykut hocanın ayarlaması lazımdı veya Topuz'un gidip ben kullancam demesi gerekirdi.Hasan Ali'de özellikle 2.yarı çok kötüydü.Yediğimiz 2.gol ise evlere şenlik.
2-1 fena skor değil ama defansımızı çok zorladılar.2. maç kontralara dikkat etmeliyiz.İnşallah turu geçeriz
Stoch fizik olarak çok yetersiz, Elazığ maçında rakip 10 kişi kalana kadar yerden kalkamadı..
Emenike 2.maçta da gol atıcak gibi geliyor bana.
o 1 gol çok işe yarayabilir.
Kazanmak için sahaya çıkıyoruz kazanamıyoruz
yenilmemek için çıkıyoruz yeniliyoruz
ekstre mektreste adamlar bence iyi takım değil ama bizden iyi oynadılar
bienvenü hazırlık maçlarında dahi oynamadı şimdi kurtarıcı olarak oyuna giriyor
krasic girerken sow cıkıyor elinden geleni yapan bir adam sow ve top oraya geldiği her an skor yaratabilecek biri olduğunu gösterse de yine de kenara geliyor.
şu kuyt Allah'ın bir lütfü hem bize hem aykut kocaman'a, o olmasa bizim kanser katsayımız çok daha artacak aykut hocanın ise gönderiliş süresi kısalacak.
spartak hiç iyi bir görüntü vermedi ama kontrada iyi topçuları var istanbulda bize diş geçirmeleri daha olası
cristian selcuk mehmet topal ortasahası fenerbahçe nin ortasahası değilllllllllllll
yahu bazıları fenerbahçeden cok aykut kocamanı yeri gelince de aziz yıldırımı daha çok tutuyor ben onu anlamıyorum
Tek tek yazayım, belki ikna ederim seni,
Spartak abartılacak bir takım değil ama abartılmayacak bir takım da değil.. G.Saray yapardı evet ama GS oynamadı, her maçı artık GS ile karşılaştırmayı ne zaman bırakcaz? Ya da başka bi takımla karşılaştırmayı. Yeri gelince tekiz demesini biliyosak başkalarının ne oynadığı bizi fazla da ilgilendirmemeli..
Sezon başlayalı 30 hafta oldu da benim mi haberim olmadı? Bienvenu bu takımın oyuncusuysa çıkıp görev verildiğinde de oynar. Geçen yıl da aynısını deniyodu adam 1-1'lik trabzon maçını az kalsın kazandırıyodu, Futbol bu.
Ayrıca en kritik maç İstanbulda..
Ki bu maçın da suni çimde oynandığı unutulmasın