Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Spartak Moskova kazanır

18 51.43%
  • Berabere biter

9 25.71%
  • Fenerbahçe kazanır

8 22.86%
1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Spartak Moskova - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yahu bazıları fenerbahçeden cok aykut kocamanı yeri gelince de aziz yıldırımı daha çok tutuyor ben onu anlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    yahu bazıları fenerbahçeden cok aykut kocamanı yeri gelince de aziz yıldırımı daha çok tutuyor ben onu anlamıyorum
    Dediğin kişiler Fenerbahçe için her şeyini veriyorsa ben de onlar için veririm..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Dediğin kişiler Fenerbahçe için her şeyini veriyorsa ben de onlar için veririm..
    bende seviyorum her ikisini.yalnız artık aziz yıldırım gerileme dönemine girildi.
    aykut kocaman'ı da sadece müdahelelerine ses cıkarmayacağı ve kendi isteklerini uygulacağı için başta tutuyor.
    aykut kocaman ın oynattığı oyunu seven beğenen varsa da fenerbahçe'liliğinden şüphe duyarım,
    tüm gslilere dalga konusu olduk hepsi aykut kocaman dan çok memnun
    rakip kim olursa olsun bu kadar mahkum her rakipten bu kadar korkan çekinen rakibin üstüne gitmeyen
    1. dakkadan 90. dakkaya kadar rakip elazğıda olsa spartak da olsa topu şişiren
    en önemli oyuncuları yıldızları kenarda oturan Fenerbahçe yi ben istemiyorum
    bunları aykut kocaman aşamayacak geçmiş geleceğin aynasıdır
    keşke yapsa bizde sevinsek 50 sene başımızda kalsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    bende seviyorum her ikisini.yalnız artık aziz yıldırım gerileme dönemine girildi.
    aykut kocaman'ı da sadece müdahelelerine ses cıkarmayacağı ve kendi isteklerini uygulacağı için başta tutuyor.
    aykut kocaman ın oynattığı oyunu seven beğenen varsa da fenerbahçe'liliğinden şüphe duyarım,
    tüm gslilere dalga konusu olduk hepsi aykut kocaman dan çok memnun
    rakip kim olursa olsun bu kadar mahkum her rakipten bu kadar korkan çekinen rakibin üstüne gitmeyen
    1. dakkadan 90. dakkaya kadar rakip elazğıda olsa spartak da olsa topu şişiren
    en önemli oyuncuları yıldızları kenarda oturan Fenerbahçe yi ben istemiyorum
    bunları aykut kocaman aşamayacak geçmiş geleceğin aynasıdır
    keşke yapsa bizde sevinsek 50 sene başımızda kalsa
    Peki o zaman bekleyip görelim..

Mesaj Yetkileri