Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından gittiği mekanda kendisine ‘Ne oynadın ki geliyorsun’ diyen taraftarla tartıştı.
Portekizli yıldızı Fernandes, İstanbul BŞB maçının ardından gittiği gece kulübünde tatsız bir olayla karşılaştı. Gayrettepe’de Masquerade adlı kulübe giden Fernandes, tuvaletin önünde Beşiktaşlı bir taraftarın tepkisiyle karşılaştı.
İngilizce olarak, “Bugünkü maçta ne oynadınız ki buraya geliyorsun” serzenişiyle karşılaşan yıldız oyuncu sinirlenerek taraftarı itti. Ardından Fernandes’e iki kez yumruk atmaya çalışan taraftar, başarısız olurken güvenlik görevlileri olayı büyümeden önledi.
Olayın ardından kulübü terkeden Fernandes’in yanında Beşiktaşlı başka oyuncuların olduğu iddia edilse de yöneticilere göre Portekizli orta sahanın yanında başka Beşiktaşlı oyuncu bulunmuyordu.
fernandesin ortasinda almeidanin attigi golden once samet hocanin dualari kabul olmus umarim besiktasta basarili olur samet hoca
![]()
İroni miydi yaptığın, bilmiyorum da Quaresma zaten oynamıyor. Sanırım ironi.
A.Nur Çebi gitgide saçmalamaya başladı. Cebinden 3-5 kuruş verdi diye, kulübün sahibi olduğunu zannediyor Tamer Kıran ile birlikte. Bu adamlar ve Levent Erdoğan, Abdullah Sözer, Seyit Ateş gibi boşboğazlar yüzünden Fikret Orman'ın ömrü uzun olmayacak. Yaklaşık 2 seneliğine geldikleri yönetim kurulunda ilk senelerini tamamlayamayacaklar gibi görünüyor. F.Orman ya bu adamları susturur ya istifasını ister ya da alayını yanına alıp kendisi de çekip gider. Seçim onun!
Bugün, Nevzat Demir Tesisleri'nde açılan pankart.
![]()
Baros'u alacağımıza Afrika'dan karın tokluğuna oynayacak rastgele bi zenci forvet alalım daha iyi. Belki şans eseri gol kralı olur. Belli olmaz.
Ahahah.Tam bu resmi gördükten sonra içimden bunu demiştim. Aşağıya inince yanlız olmadığımı görüp patlattım kahkahayı.
![]()
Steam ID: fotosuki
Güntekin Onay Haber1903'e açıklamalar yapmış:
http://www.haber1903.com/Besiktas-35...i_hangisi.html
FM Gazetesi
Almeida 2 hafta yok.
Şahsen ben çok sevindim. Keşke bir adam daha sakatlansa da mecbur bir forvet almak zorunda kalsak.
FM Gazetesi
Pektemek'in yanında M.Akyüz ile başlamadıktan sonra sıkıntı yok. Batuhan'a da güvenemiyorum gerçi. Bu maçta ister istemez 5'li orta sahaya dönmek zorunda kalabilir takım. Misal;
Cenk
Hilbert Toraman Sivok Uğur
Olcay Necip Fernandes Oğuzhan Veli(H.Türk)
Pektemek
Bu maçta Batuhan ilerde tek oynar Pektemek yine kanatta olur. Ama tek yalvarışım Toraman oynamasın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş'ta Almeida şoku!
NTVSpor.net
Beşiktaş'ta Almeida şoku yaşanıyor...
Siyah-Beyazlılar’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli oyuncu takımdan ayrılmak için izin istedi. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın sezon basında mutlaka takımda kalmasını istediği Portekizli yıldız yöneticilerle bir görüşme yaparak Beşiktaş'ta mutlu olmadığını ifade etti.
Almeida'nın ayrılık kararı almasındaki en önemli etken ise eşinin ve çocuklarının İstanbul'a alışamamış olması. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da aynı gerekçeyle yöneticilerin kapısını çalan fakat kulüp bulamaması nedeniyle sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan Portekizli futbolcu için Samet Aybaba'nın da satılabilir raporu verdiği öğrenildi.
Bu arada sakatlığı nedeniyle Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek olan Almeida'nın MR'nın temiz çıkması kafaları karıştırdı. Doktorlar Almeida’nın MR'ında herhangi bir soruna rastlamazken Portekizli yıldız ağrılarını öne sürerek tedavi olmak istediğini söyledi.
Steam ID: fotosuki
Beşiktaş'ın her gün başka bir yöneticisi açıklama yapıyor, bütün kurulu tanıyacağız herhalde yakında.
Bu Quaresma oLayı çok can sıktı artık. Aybaba ve yönetim resmen hiçbiryerde görünmeyecek hareketLere imza atıyorLar. ArsenaL de Wenger ayrıLacağım, sözLeşme yeniLemeyeceğim diyen Persie yi başka bir kuLübe gidene kadar kampa da götürdü, hazırLık maçLarında da oynattı. Adamı isteyen yok kardeşim. Adam kaLacağım diyor, zamanında yapıLmış bir sözLeşme var, rica edersin adam kabuL etmiyorsa da yapacak birşey yok adamı kuLLanacaksın. Yemin ediyorum soğudum Beşiktaştan, herşeyden. ReziL ettiLer takımı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aynen öyle, Real Madrid oynatmadığı, oynatmayacağı Hamit için, değerli bir oyuncumuz kendisi ne isterse o olur diye diye bonservissiz aldığı adamı 3.5 milyon euroya sattı. Bizde Baros'u, Riera'yı istemiyoruz ama kamplarda bulunuyorlar, takımlalar.
Querasma'ya o paraları veren eski yönetim, adam istemiş kabul etmişler tüm şartları, kazanılmış bir hakkı var, kaldı ki o paralar verilmezse ülkemize gelir miydi ayrı bir konu. Şimdi diyorlar ki indirime giderse affedeceğiz, suç ne ki affediyorsun. Şu aşamada bonservis ile göndermeyi bırakın, alacaklarına karşılık fesih bile zor Simao'ya bile 15 ay taksitle ödenecek alacağı. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu yok ve elinde Querasma gibi bir adam var, tren kaçmadan hatadan dönülmesi lazım.
Hayır şu anda Quaresma çok rahat ne takımda,ne de antreman var.Oturduğu yerden veriyorsun o parayı adama böyle bir saçmalık görmedim.
En azından çalışsın alacağı parayı hak etsin.Takıma almazsın o senin bileceğin iş ama adamı dışlamak ne derece doğru bilemem.Ben halen Quaresma düzenli oynarsa bişeyler verecektir takıma düşüncesindeyim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Quaresma 10 maç katledebilir ama 15 maçta kazandırır. Adam gitmek istemiyor, talibi de yok al kadroya oynat işte. Kadron çok güçlü bir kadro değil ki, oyuncularının çoğu tecrübesiz ve yaşları genç. Yılda 3,750 garanti verdiğin adama yattığı yerden para vermek daha mantıklı geliyor sanırım.
Screw you guys, I'm goin' home
Olayın mantığı son derece basit aslında. Yönetim geçen sezonun sonunda Quaresma'yı gözden çıkardı ve satış listesine koydu. Şimdiye kadar talibi çıkmadı ve şu saatten sonra da vazgeçerse tükürdüğünü yalamış olacak -ki şu zamana kadar çok kesin konuşuldu ve adam resmen dışlandı. Şimdi ise kadroya alınacak olursa yüzleri yere düşecek. Bana kalırsa alınmamasının tüm sebebi bu. Sanki her şeyi dört dörtlük yapıyorlar da gururları kaldı bende bunu anlamıyorum. Eşek gibi oynatacaklar sonunda yani.
FM Gazetesi
Fernandes ve Almeida konusu cidden gerçekmiş:
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...n-bomba-sozler
FM Gazetesi
Soru: Demirören,'Aybaba bu kulüpten içeri giremez dediğinde' ne hissetiniz?
Aybaba :'Ben hep içerideydim..2 kupalı resmim girişte duruyor'
Samet Aybaba:'Batuhan 1.90..Gayet de geniş bir arkadaş.Batuhan'ı döve döve oynatırım der miyim?O kadar akılsız mıyım? Hoca kimseyi dövmez'
S.Aybaba:Bizde geceleri çıkan sadece Batuhan değil.Bir kaç isim daha var.Kimi arka kapıdan gelir kimi caddeden..Batuhan caddeden gelenlerden
Samet Aybaba: ''Yıldız adayı oyuncu 16 yaşında Süper Lig'de oynar..Muhammed'e yıldız diyoruz..Daha tek maç oynamamış çocuk
Samet Aybaba:'Muhammed'in top tekniği inanılmaz ama daha 14-15 yaşında Maradona Muhammed denmiş..Ona kötülük yapılmış..Kuvvetlenmesi şart'
Samet Aybaba: 'Fernandes ve Almeida 'Mutsuzuz..Gitmek istiyoruz' diyor.. Yurtiçi ve yurtdışından teklifler de var..Bakalım''
Samet Aybaba: ''Fenerbahçe Fernandes için Sezer,Özer ve Özgür Çek'i vermek istedi''
Samet Aybaba:''Fernandes'i yurtiçinden hiçbir kulübe satmayacağız''
Aybaba:''2 gün önce yönetim çok iyi bir teklifle,üstelilk 2 yıl uzatma opsiyonuyla Quaresma'ya gitti..Oyuncu yine kabul etmedi''
Aybaba :''Quaresma'ya yapılan teklif ''FEDA'nın F'si bile değil''..Çok iyi bir teklifle gittik..Yine kabul etmedi''
fenerbahçe şaka gibi teklif yapmışbide madem hiç oynatmayıp yollucaktın niye aldın bu sezerle özgürü beşiktaş fernandes te giderse çok zorlanır ne yapıp edip elde tutsunlar
Zorlanacağımızı zannetmiyorum. Biri gelir biri gider sonuçta. Eğer elden çıkarılırsa onu aratmayacak tarzda bir oyuncu alınır elbet. Belki onun kadar iyi olamaz ama sonuçta boşluğu doldurulacaktır. Satılırsa Alper'in alınacağına dair bir şeyler okumuştum.
FM Gazetesi