1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    geçen sene tüm maçları izlediğim için konuşuyorum. istatistiklere aldanma. aynı bizim niang gibi. bir iki maçta hat-trick, yahut iki gol iki asist falan yaparak fena olmayan istatistikler tutturdu. bazı maçlarda da hiç yoktu. çoğu arkadaş niang'ı beğense de ben pek tutmadım. mesela elmander'in istatistikleri daha iyi değildir ama oyun olarak niang'dan daha iyiydi. aynı crouch'un da istatistik olarak olmasa da oyun olarak adebayor'dan daha etkili olduğu gibi.

tottenham daha iyilerini bulmalı artık. sigurdson iyi bir hamle bu yönde. ilk maçta hiç yoktu oyunda ama tarzı tam premier lig'e uygun. moutinho gelirse de ala olur.
    hocam sadece istatiklere bakıp attığım yok adebayor tam tottenham a göre bi forvet bende geçen sene çoğu maçı izledim izlemedikleriminde özetlerini kesinlikle izledim adebayor hem hızıyla hem yanındakileri pozisyon hazırlayabilmesiyle tekniğiyle sisteme tam oturan bi forvet çok mu iyi bitirici hayır ama senede 15-20 gol atarsa 10-15 tane attırır hem ben villas-boas la daha başarılı olucağına inanıyorum bu sene en az 20 gol atar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hocam sadece istatiklere bakıp attığım yok adebayor tam tottenham a göre bi forvet bende geçen sene çoğu maçı izledim izlemedikleriminde özetlerini kesinlikle izledim adebayor hem hızıyla hem yanındakileri pozisyon hazırlayabilmesiyle tekniğiyle sisteme tam oturan bi forvet çok mu iyi bitirici hayır ama senede 15-20 gol atarsa 10-15 tane attırır hem ben villas-boas la daha başarılı olucağına inanıyorum bu sene en az 20 gol atar
    inşallah dediğin gibi olur da biz de seviniriz ama sigurdson'la adebayor çok ağır kalacaklar bence. birbirlerinin açıklarını kapatacak oyuncular değiller. lennon ve bale'in performansları etkileyici olacak bu sene.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri