Sayfa 91 / 220 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
2,701 ile 2,730 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes için verdiğimiz oyuncuların üstüne 2 milyon euro falan koysak gayet ideal bir teklif olmuş oluyor. Her ne kadar Türkiyeden bir kulübe satmayacağız deseler de ısrarcı olunup menejeriyle anlaşılırsa Beşiktaş bize satmak zorunda kalabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Fernandes için verdiğimiz oyuncuların üstüne 2 milyon euro falan koysak gayet ideal bir teklif olmuş oluyor. Her ne kadar Türkiyeden bir kulübe satmayacağız deseler de ısrarcı olunup menejeriyle anlaşılırsa Beşiktaş bize satmak zorunda kalabilir.
    İstersen siz bize Stoch'u verin biz size M.Akyüz'ü, Burak Kaplan'ı ve üzerine 1 milyon verelim. Gayet iyi geliyor kulağa ne dersin

Edit: hatta yanında Ekrem Dağ'ı geri alıp size verebiliriz. Bak bu iyiliği de yaparız yani
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Samet Aybaba Fernandes'in sorunları aşılamayacak sorunlar değil dedi. Fernandes'in takımda kalacağına inanıyorum. Sadece transfer sezonu sona erene kadar tam katkı veremeyeceği kesin. Satılsa bile başta yönetim olmak üzere Samet Aybaba yurt içinden bir takıma satmayacaklarını açıkladılar. İnşallah sözlerinde dururlar. Aksi durumda oyuncu kalmak istemiyor ve yurt dışından cazip bir teklif gelirse Fernandes'in satılmasına pek karşı çıkan olmaz. Bir forvet transferi yapılacaksa Almeida gitsin zaten durduğu kabahat ama forvet transferi şart. Bu oyunculardaki sorunun kaynağı direk menajer Ahmet Bulut gibi. Hocada menajer oyunları döndüğünü ima etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Samet Aybaba Fernandes'in sorunları aşılamayacak sorunlar değil dedi. Fernandes'in takımda kalacağına inanıyorum. Sadece transfer sezonu sona erene kadar tam katkı veremeyeceği kesin. Satılsa bile başta yönetim olmak üzere Samet Aybaba yurt içinden bir takıma satmayacaklarını açıkladılar. İnşallah sözlerinde dururlar. Aksi durumda oyuncu kalmak istemiyor ve yurt dışından cazip bir teklif gelirse Fernandes'in satılmasına pek karşı çıkan olmaz. Bir forvet transferi yapılacaksa Almeida gitsin zaten durduğu kabahat ama forvet transferi şart. Bu oyunculardaki sorunun kaynağı direk menajer Ahmet Bulut gibi. Hocada menajer oyunları döndüğünü ima etti
    Adam Türkiye'de mutlu değil zaten. Ne Fener ne başka bir takıma gitmez. Sıradışı bir teklif olmadığı sürece.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu sezon transfer anlamında gerçekten 2-3 küme birden düştük.

Guti,Quaresma,Simao,Almeida'lardan nerelere...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Lig TV'nin haberine göre Quaresma Galatasaray maçından sonra A Takımla çalışmalara başlayacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Seve seve" oynatacaklar Başka çareleri var mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seve seve oynatacaklarda Quaresma bu saatten sonra seve seve oynar mı tartışılır.Şahsen ben isteyerek sahaya çıkacağını sanmıyorum.Quaresma artık Beşiktaş'a katkı yapmaz.Fuzuli yine yıllık 4 milyonu aşan ücret öderler.Borcunu ödemeye çalışan bir takım için bu para çok.Nereden baksan elinde kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Seve seve oynatacaklarda Quaresma bu saatten sonra seve seve oynar mı tartışılır.Şahsen ben isteyerek sahaya çıkacağını sanmıyorum.Quaresma artık Beşiktaş'a katkı yapmaz.Fuzuli yine yıllık 4 milyonu aşan ücret öderler.Borcunu ödemeye çalışan bir takım için bu para çok.Nereden baksan elinde kalıyor.
    Eskiden oyndığı oyundan kötü oynayamayacağına göre... sıkıntı yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Alıcısı yok adamın, alıcısı. İster oynar, ister oynamaz; ama Q7 bu takımda kalacak. Kadro dışı kalıp 3,7 alacağına oynayarak alsın aynı parayı. Hem belki biraz da olsa indirim yapar da 3 falan verirler Q7'ye. O bile iyidir bizim için. Bu arada, o 4 milyonu aşan ücret nereden geldi, onu da anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Alıcısı yok adamın, alıcısı. İster oynar, ister oynamaz; ama Q7 bu takımda kalacak. Kadro dışı kalıp 3,7 alacağına oynayarak alsın aynı parayı. Hem belki biraz da olsa indirim yapar da 3 falan verirler Q7'ye. O bile iyidir bizim için. Bu arada, o 4 milyonu aşan ücret nereden geldi, onu da anlamadım.
    Maç başı alıyormu bilmiyorum ancak onu düşünerek öyle dedim.Gerçi maç başı olmasa bile adamın her şeyini kulüp karşılıyor.Beşiktaş'ın,Quaresma'ya yaptığı masraf yılda en az 4 milyondan aşşa değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida ciddi ciddi tasını tarağını toplayıp gitmek istiyor gibi. Bütün muhabirler sürekli sürekli bir şeyler yazıyor twitterda. Fernandes hakkında çok yazılıp çizilmiyor ama adam kendisi söylemiş Samet Aybaba'ya. Hepsini 1. ağızdan duymuş olmamız takım için karamsar yapıyor bizi. Henüz sene başında böyle şeyler oluyorsa bu takım bu oyuncularla koca sene hiç bir şey yapamaz. Ya acilen ikisi de gönderilip yerine onu telafi edecek adamlar alınmalı ya da bu oyuncularla devam edip bir sene boyunca ruhsuz bir takım izlemeli. Bu kadar açık ve net olay.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ALmeida'nın gitmesi bize pek zarar ettirmez, Bobo kadar bile gol atamıyor. Onu beğenmeyip Almeida'yı beğenmek geçen sezondan sonra zor.

Ha Fernandes çok büyük usta, belki de Beşiktaş'a gelmiş en yetenekli orta saha oyuncusu ancak olsun mutsuzsa gidecek elbet, Fernandes diye ölecek değiliz. Takımdan büyük değil, dediğiniz gibi Fernandes gider başkası gelir. Ancak ligin 2.haftası gelmişken bu tür transferler zor artık, onun yokluğunu doldurmaya.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    ALmeida'nın gitmesi bize pek zarar ettirmez, Bobo kadar bile gol atamıyor. Onu beğenmeyip Almeida'yı beğenmek geçen sezondan sonra zor.

Ha Fernandes çok büyük usta, belki de Beşiktaş'a gelmiş en yetenekli orta saha oyuncusu ancak olsun mutsuzsa gidecek elbet, Fernandes diye ölecek değiliz. Takımdan büyük değil, dediğiniz gibi Fernandes gider başkası gelir. Ancak ligin 2.haftası gelmişken bu tür transferler zor artık, onun yokluğunu doldurmaya.
    Alper ismi geçiyor ama Alper geleceğe ait bir yatırım olur. Bu sene bir maç olur beş altı maç olmaz. Çok sıkıntı oldu bu iş gerçekten.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma ile Carvalhal'in ne cocugu oldugunu bilmem ama Besiktas'in cocugu olamdiklari kesin" - Tuğrul Yenidoğan (BJK TV)

Hmmm... Senin için yazıp yazıp sildiğim şeyler var Tuğrul Efendi! Sensin Beşiktaş'ın çocuğu, tamam!

Kendi takımının futbolcusuna ve eski hocasına, kendi takımının kanalında ettiği lafa bak. Fikret Orman bu sözleri duyunca ne yapmıştır acaba? Ya Samet Aybaba ne düşündü, merak ediyorum!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Carvalhal e neye dayanarak ne hakla bunu diyo ben bunu anlamış değilim Carvalhal in yerinde olsam şikayet ederdim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İstersen siz bize Stoch'u verin biz size M.Akyüz'ü, Burak Kaplan'ı ve üzerine 1 milyon verelim. Gayet iyi geliyor kulağa ne dersin

Edit: hatta yanında Ekrem Dağ'ı geri alıp size verebiliriz. Bak bu iyiliği de yaparız yani
    Stoch takımda kalmak istiyor ama. Bakın Fernandes zaten gidecek gibi görünüyor yabancı kulüplerinde iyi teklif yapacağını zannetmiyorum en azından az da olsa bir miktar para ve kalitesi M.Akyüz kadar düşük olmayan 3 oyuncu kazanmak çok da mantıksız değil gibi. Zaten Mendes ile anlaşırsak bir şekilde gelir ama bizimkilerin bu işte pek ısrarcı olacağını veya Fernandesin artık Türkiye'de kalmak isteyeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Stoch takımda kalmak istiyor ama. Bakın Fernandes zaten gidecek gibi görünüyor yabancı kulüplerinde iyi teklif yapacağını zannetmiyorum en azından az da olsa bir miktar para ve kalitesi M.Akyüz kadar düşük olmayan 3 oyuncu kazanmak çok da mantıksız değil gibi. Zaten Mendes ile anlaşırsak bir şekilde gelir ama bizimkilerin bu işte pek ısrarcı olacağını veya Fernandesin artık Türkiye'de kalmak isteyeceğini sanmıyorum.
    Üstüne Selçuk Şahin'i de verirseniz olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Üstüne Selçuk Şahin'i de verirseniz olur
    Ben nasıl unuttum Selçuk'u söylemeyi
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bjk Genel Sekreteri Urgancılar'dan Gs'ye yönelik sert açıklamalar: ''Galatasaray sayesinde benim aklıma şerefli 2.'likler geliyor'' (DHA)

Bjk Genel Sekreteri Mesut Urgancılar :''Ne olursa olsun kazanmak lazım'' ı getiren kulüp Galatasaray'dır."

Ne güzel açıklamalar dimi maçtan önce? Yöneticilerimiz hiç sağ sola sallamasın,şiddet bitmeli,statta küfürler bitmeli falan diye.Maça kalmış 1 gün ve bu açıklamaların yapılması çok manidar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Beşiktaş'ın yeni yönetimi çok demokratik herkesin basına açıklama yapma hakkı var, her gün başka isim görüyorum şahsen. Bir basın sözcüsü falan yok mu henüz kulubün?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ağzı olan konuşuyor. İyiki 3-5 bir şey attılar kulübe, babalarının malı oldu. Yazık...

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pektemek 6 ay, geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Olacak iş değil.Dizi döndü dediği anda yıkıldım resmen.Çok geçmiş olsun çok büyük talihsizlik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vay arkadaş. Çok geçmiş olsun. Sevdiğim biriydi Pektemek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun Mustafa Pektemek'e. Sevdiğim, Türk futbolundaki nadir karakterli futbolculardan biriydi. İnşallah dönüşü 6 aydan evvel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hıncal Uluç'tan Burak Yılmaz'a:
    http://www.haber1903.com/Besiktas-37...k_yilmaza.html
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş'tan alkışlanacak tavır

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Galatasaray derbisinde misafir locasına yapılan saldırı karşısında tarihi bir tavır sergiledi. Siyah beyazlı kulüp, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu locanın satışının iptal edildiğini duyurdu.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapılan derbi maçta misafir locasına saldırıldığını açıklarken, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu locanın satışının iptal edildiğini duyurdu.

Yönetim Kurulu, saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilen kongre üyelerinin kulüpten kesin ihraç talebiyle Beşiktaş Kulübü Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine ve adli sürecin başlatılmasına karar verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, maçta yaşanan tüm haksızlıklara rağmen, taraftarların sağduyulu ve olgun yaklaşımının tüm kulüplere örnek olduğu belirtilirken, misafir locasına saldırıda bulunulduğu belirtildi.
    Söz konusu saldırı nedeniyle alınan karar şöyle açıklandı:
    reklam

''Kimi maç ve sportif faaliyetlerde, Beşiktaş kültür ve değerleri ile uyuşmayan kötü tezahürat ve Beşiktaşlılık kimliğine yakışmayacak şekilde yaşanan olaylar nedeniyle, son yıllarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün uğradığı zararlar kamuoyu tarafından bilinmektedir. Göreve geldiği ilk günden bu yana taraftarlarımızı konu ile ilgili bilinçlendirmeye çalışan yönetim kurulumuzun bu konudaki çabalarının müspet sonuçları BJK İnönü Stadı'nda oynanan Galatasaray mücadelesinde görmek, başta yönetim kurulumuz olmak üzere camiamızı ve tüm spor kamuoyunu ziyadesiyle memnun etmiştir. Söz konusu maçta yaşanan tüm haksızlıklara rağmen, taraftarımızın sağduyulu ve olgun yaklaşımı tüm kulüplere örnek olacak niteliktedir. Bu nedenle, başta tribünleri dolduran taraftarlarımız olmak üzere tüm camiamıza çok teşekkür ederiz.

Ancak, yaşanan tüm güzelliklere rağmen içlerinde bazı yabancı diplomatların, kimi sanatçıların, bazı sponsor adaylarının ve bazı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ve aile fertlerinin de bulunduğu ve bedeli yönetim kurulu üyelerimiz tarafından ödenen misafir locasına yapılan çirkin saldırı nedeniyle yönetim kurulumuz bazı kararlar almıştır. Bu çerçevede saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu locanın satışı iptal edilmiş, Beşiktaş kültür ve değerleri ile örtüşmeyen çirkin saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen kongre üyelerinin kesin ihraç talebiyle BJK Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine ve adli sürecin başlatılmasına karar verilmiştir. Beşiktaş Yönetim Kurulu, sahada şerefi ile oynayıp hakkıyla kazanan bir takımın yanı sıra Beşiktaş değerlerini ilke edinmiş bir tribün ile birlikte, bundan sonra da spor sahalarındaki bu ve benzeri tüm olumsuzluklara karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edecektir.''
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Reklam bunlar hep reklam , göz boyama.......

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamlar yıllar önce penaltı kararından dolayı bir hakeme hakemliğini bıraktırmışlar,bizimkiler bir açıklama bile yapmıyorlar.Ondan sonra hakemler tabii ki sana karşı cesur olurlar.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri