1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Samet Aybaba Fernandes'in sorunları aşılamayacak sorunlar değil dedi. Fernandes'in takımda kalacağına inanıyorum. Sadece transfer sezonu sona erene kadar tam katkı veremeyeceği kesin. Satılsa bile başta yönetim olmak üzere Samet Aybaba yurt içinden bir takıma satmayacaklarını açıkladılar. İnşallah sözlerinde dururlar. Aksi durumda oyuncu kalmak istemiyor ve yurt dışından cazip bir teklif gelirse Fernandes'in satılmasına pek karşı çıkan olmaz. Bir forvet transferi yapılacaksa Almeida gitsin zaten durduğu kabahat ama forvet transferi şart. Bu oyunculardaki sorunun kaynağı direk menajer Ahmet Bulut gibi. Hocada menajer oyunları döndüğünü ima etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Samet Aybaba Fernandes'in sorunları aşılamayacak sorunlar değil dedi. Fernandes'in takımda kalacağına inanıyorum. Sadece transfer sezonu sona erene kadar tam katkı veremeyeceği kesin. Satılsa bile başta yönetim olmak üzere Samet Aybaba yurt içinden bir takıma satmayacaklarını açıkladılar. İnşallah sözlerinde dururlar. Aksi durumda oyuncu kalmak istemiyor ve yurt dışından cazip bir teklif gelirse Fernandes'in satılmasına pek karşı çıkan olmaz. Bir forvet transferi yapılacaksa Almeida gitsin zaten durduğu kabahat ama forvet transferi şart. Bu oyunculardaki sorunun kaynağı direk menajer Ahmet Bulut gibi. Hocada menajer oyunları döndüğünü ima etti
    Adam Türkiye'de mutlu değil zaten. Ne Fener ne başka bir takıma gitmez. Sıradışı bir teklif olmadığı sürece.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri