Yine diyorum ki BJK yi rahat geçeriz. Süper kupadan itibaren tahminlerim doğru çıkıyor yine yanılmayacağım. Şimdiden geçmiş olsun
Zor bir maç olucak.Bakalım Fernandes 11 çıkacak mı?O olmazsa rahat alırız diye düşünüyorum.O olursa zorlar bizi.
Almeida ve Veli yok sanırım.Batuhan-Pektemek hücum hattı çokta korkutucu gelmiyor.İlk golü biz bulup kilidi açarsak oyunu istediğimiz gibi yönlendiririz.Sakin kalmalıyız.Baskı Aybaba'nın ekibinde olacak.İlk galibiyetlerini almak için baya hırslı olucaklardır.
Bu derbiyi alırsak Beşiktaş bu sezon bana göre şampiyonluk için 2.haftadan havlu atar.Fikstürü zor.Kazanırlarsa iddalı olurlar.
Bu maç ile birlikte her hafta 1 maç 3D yayınlanacakmış. Dün Pes'i 3D oynamak geldi aklıma stat çok güzel gözüküyordu. Topun havada olduğu felan çok net belli oluyordu. Bakalım canlı görüntüler nasıl olacak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Herkes garanti görüyor ama ben takımımın hırsına ve inancına güveniyorum.
FM Gazetesi
Gönlüm Beşiktaş'tan mantığım ise beraberlikten yana.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
GS ne kadar favori olsa da neticede deplasmana gidiyor. en fazla beraberlik alirlar diyorum GS icin, BJK nin 3 puana daha yakin oldugunu dusunuyorum. GSnin hucum presi basina is acabilir bu macta, ozellikle fernandes oynarsa defans arkasina tehlikeli toplar atabilir. zevkli bir mac izleriz umarim.
Semih Kaya'nın durumu nasıl arkadaşlar? Oynayacak mı?
Umut - Elmander ve oynarsa Melo'dan gol bekliyorum.
Beşiktaş çok yüklenir ve maçı kazanır Aybaba cesaretlenir ve üzerindeki baskı gider.Ardından sene sonuna kadar Beşiktaş kötü oyununa devam eder ancak yönetim Galatasaray maçını hatırlar ve bir patlama bekler.
Klasik senaryodur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bence rakibi hafife almamamız gerekiyor...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2-0 kazanırız melodan gol bekliyorum
Kazanırız gibi geliyor.
Karşımızda kadrosu ve oyun mentalitesi yeni bir takım var. Kadroları da bizden iyi değil üstelik en iyi oyuncularının takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Bizim ise Semih ve Melo'nun dönüşüyle tamamlanmış kadromuz var. Yeni transferlerimizi de düşünürsek daha iyiyiz kadro kalitesi olarak da. Deplasmanda derbi oynayacağız, kolay olmaz ama kazanırız.
Galarasaray'ın istatistik olarak en zorlandığı deplasman Kadıköy olabilir ancak bence oyun olarak en zorlandığımız deplasman İnönü. Son 10 yılı gözönüne getirdiğimde Beşiktaş'a karşı bu sahada oyun bazında üstünlük kurduğumuz maç hatırlamıyorum doğru dürüst. Geçen sezon normal sezonda yenilgiden şansımıza kurtulduk, play off'ta ise hakem yardımıyla kazandık.
Son 11 sezonda bu sahada sadece 2 kez kazanabildik (+ilginç bir not: 2'den fazla gol atabilen olmadı). Bu sezon Beşiktaş'ın kadrosunun zayıflaması ve yaşadığı bazı sorunlardan dolayı ibre bizden yana ancak derbilerde ne olacağı belli olmaz. Kazanacağımızı düşünüyorum ama çekiniyorum da...
11-12 BJK-GS 0-0 / 0-2
10-11 BJK-GS 2-0
09-10 BJK-GS 1-1
08-09 BJK-GS 2-1
07-08 BJK-GS 1-0
06-07 BJK-GS 2-1
05-06 BJK-GS 1-2
04-05 BJK-GS 0-0
03-04 BJK-GS 0-0
02-03 BJK-GS 1-0
01-02 BJK-GS 2-2
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Yorum yapması zor,neyin ne olacağı maç anında belli olur.Umarım kazanan biz oluruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
En fazla Kasımpaşa maçında zorlandığımız kadar zorlanırız.Kadro kalitesi olarak arada büyük bir fark var.Deplasmanda olmak ufak bir dezavantaj yaratabilir ama 3-0 alırız bence.
-Derbi için düşüncelerini alabilirmiyiz Ömer ?
-Galatasaray ilk golü atarsa 1-0 öne geçer, ben ömer üründür.![]()
Zor maç, beraberlik ilk etapta düşündüğüm. Kazanırsak da 0-1, 1-2 gibi skorlarla kazanırız ancak. Kadroları görelim, ona göre yine değerlendirmemizi yaparız.
Zor bir maç olacak ama 1-0, 2-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
O zaman, pazartesi günü Samet Aybaba ve Fikret Orman yönetimi istafasını sunar. Senaryo değil, korku filmi mübarek.
Ben takımıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Bizi Anadolu takımıyla karıştırmasın hiç kimse. Sonuçta, G.Saray'ın son 15 yılda en zorlandığı deplasman İnönü deplasmanı.
Pazar gecesi İnönü'de olacağım. Tarsus & Mersin Kartalları olarak tribünde yerimizi alacağız. Buradan, yeni açıkta olacak kardeşlerimle görüşebiliriz stadda.
Beklediğim kadroya gelince;
Cenk
Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
Olcay - Necip - Fernandes - Oğuzhan
Pektemek - Batuhan
Aygün kusra bakma da burada kimseyi küçük düşürücü yorum yapmana izin vermem. Tutupta Kasımpaşa kadar ancak zorlanırız demen beni rahatsız ediyor ve bunu açık açık söylüyorum sana. Ben de sana tutup İBB kadar ancak posizyona girerler desem doğru olur mu ?
Yaşına vere vere bu yaşa kadar geldin, Üniversite'ye gitme zamanın geldi ama bu huyundan bir türlü vazgeçemedin.
Derbi maçlarda, daha doğrusu herhangi bir maçtan önce şu dönemde bile böyle oldu şöyle oldu yorumu çok mantıksız bence. Elazığspor geçen sezon Giresunspor'u yenemezken bu sene F.Bahçe ile berabere kaldı örnek olarak. Veya aynı şekilde Giresunspor'u geçen sene iki maçtada yenemeyen Kasımpaşa az daha G.Saray'ı yenecekti.
Bunlar belki sana mantıksız gelebilecek örnekler ama düşündüğün zaman en iyi en kötü zaman kavramını anlatır.
Abi biz Kasımpaşa maçında öyle az pozisyon vermedik kiKasımpaşa rahat 1-2 gol daha atabilirdi
Çok pozisyon vermedik ama çok az pozisyon da vermedik.Bizim üstünlüğümüzde geçen arada Kasımpaşa'nın hareketlendiği bir maçtı.Bu maçta da öyle bir maç bekliyorum.Daha fazla zorlayamaz bence Beşiktaş.Küçük düşürmekten ziyade kıyas yaptım sadece.İsimleri değil oynanan oyunları kıyaslamak gerekir.Beşiktaş'ın ve Kasımpaşa'nın geçen haftaki oyununu görünce en fazla geçen haftaki kadar zorlanırız diyorum.
Göreceğiz![]()