Sayfa 236 / 447 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
7,051 ile 7,080 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    Alex, eski menajer Volkan Ballı'ya şu SMS'i attı: "Kulüp arkamda durmuyor. O tweeti zorla sildirdiler. Üzgünüm." @figencivan1 o SMS'i görmüş

Figen Civan spor sunucusuymuş. Saran holdingde çalışıyormuş.
    Volkan ballı yalanladı. Figen civan da vatanda yazmaya başlıyormuş. Belli ki ; seten reklam pesinde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

saran holding

Cristian bu takım içinde hocanın istediği oyun tarzındaki tek orta alan oyuncusu ama işte oyuncuda iş yok

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

valla Cristian oynayacağına topuz-özer--sezer bunlardan birini monte etmek lazım oraya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    valla alex'i çok severim ama pvh'nin şampiyonluk maçında alex'e küfür eden bir sms'i olduğunu biliyorum , daha önce de ettiğini biliyorum

kaynak : erasmus'u hollanda'nın breda kentinde yapmış olan ablam , futbolla alakası yoktur , pvh ile orada sürekli gittiği bir kebapçıda tanışmış , en son tatil için gittiğinde de mekanın sahibiyle muhabbet ederlerken mekanın sahibi pvh'nin mesajını göstermiş.
    "Bugüne kadar takımda birlikte oynamaktan zevk aldığım birçok takım arkadaşım oldu. Ama Pierre benim için hep başka oldu. Saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyorduk. Beni tamamlayan bir oyuncuydu, bana çok yardımcı oldu. Ne yazık ki birlikte çok az bir zaman geçirebildik."

http://www.medyaspor.com/haber/alex-...iklama-3087891

Alex'in Ligtv'de katıldığı programda en iyi anlaştığın oyuncu sorusuna verdiği cevap. Üstüne daha fazla konuşmaya gerek yoktur sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    "Bugüne kadar takımda birlikte oynamaktan zevk aldığım birçok takım arkadaşım oldu. Ama Pierre benim için hep başka oldu. Saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyorduk. Beni tamamlayan bir oyuncuydu, bana çok yardımcı oldu. Ne yazık ki birlikte çok az bir zaman geçirebildik."

http://www.medyaspor.com/haber/alex-...iklama-3087891

Alex'in Ligtv'de katıldığı programda en iyi anlaştığın oyuncu sorusuna verdiği cevap. Üstüne daha fazla konuşmaya gerek yoktur sanırım.

evet ablam herhalde alex ile pvh'nin arasını bozmaya çalışıyor.teşekkürler gözümü açtığın için.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

pvh alex hayranidir her röportajinda alex alex diyor adam sanmam aralarinin bozuk olacagini..

evet ablam herhalde alex ile pvh'nin arasını bozmaya çalışıyor.teşekkürler gözümü açtığın için.
    Ablandan ziyade ablanın gittiği restoranın sahibi sağlam bir kaynak değil bana kalırsa.

Alex Quiz'de bile PvH'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olsun yani ben sadece bildiğim gerçek olan bir olayı paylaştım , ben ikisinin de hayranıyım , zaten birbirlerinden nefret ederler falan demedim , bunda anlamayacak bir şey yok herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

olsun yani ben sadece bildiğim gerçek olan bir olayı paylaştım , ben ikisinin de hayranıyım , zaten birbirlerinden nefret ederler falan demedim , bunda anlamayacak bir şey yok herhalde.

edit : aziz yıldırım fenerbahçeyi seviyor mu ? s... böyle fenerbahçeyi dedi mi ?

pvh alex'i seviyor mu ? bir mesajında kızgınlıkla veya komiklik olsun diye mesaj atmış olabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu çocuk gün geçtikçe ronaldo'ya benziyor

(/s)

Nesil
    2006

Kıskançlığın ötesinde

İplerin koptuğunu "Alex'siz takım" ortaya çıkardı ama işin başlangıcı 3 Temmuz'dur. Kocaman'ın 3 kaptanla yapacağı duyurulan basın toplantısına katılmadı. UEFA'ya gönderilecek "Alacağım yoktur" belgesini imzalamadı. Hocaya başka konuşup, basına başka açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'de hem Alex de Souza hem de Aykut Kocaman taraftarın fenomeni... 10'un Spartak Moskova maçından sonra twitter'a yazdıkları, kullandığı ifadeler taraftarı çok şaşırttı. Ama en sonda söyleyeceğimizi baştan vurgulayalım: Alex ile hem Aykut Kocaman'ın hem de Aziz Yıldırım'ın arasındaki iplerin kopması yeni değil. İki tarafın aslında bugüne kadar karşı karşıya gelmelerinin nedeni hep işlerin düzeleceği, bir tarafın ötekine bir adım yaklaşacağı umudunu taşıması. Alex'in Moskova'da yedek kalmasından sonra dile getirdiği şikayetlerinin nedeninde öncelik aslında Aykut Hoca değil. Bu iplerin kopmasında ve heykelinin dikilmesine karar verilen bir oyuncunun, birdenbire sembol niteliğinden çıkmasındaki öncelik 3 Temmuz süreci. 360 gün geriye gidelim. 26 Ağustos 2011'de Aykut Kocaman ile birlikte takımın üç kaptanının (Alex, Volkan, Emre) katılacağı duyurulan basın toplantısına.. Toplantıdan bir gün önce ve toplantı günü saatinin 13:00'ten 14:00'e alındığının duyurulduğu kulüp açıklamalarında hep üç futbolcunun da katılacağı vurgulanmışken, Kocaman'ın yanında sadece Volkan ve Emre medya karşısına çıktı. "Alacaklarımızdaki gecikmelerde sorun çıkarmayacağız. Bunu bilerek devam edeceğiz" açıklaması yapılırken, sahadaki kaptanın karede olmamasına kimse önem vermedi.

İmza atmadı!
    Alex o günkü duruşunu, 7 ay sonra UEFA karşılaşmalarına katılmak için verilmesi gereken "Alacağım yoktur" belgesini imzalamayı kabul etmeyerek sürdürünce, hem yönetim, hem de Aykut Hoca nezdinde hükmünü sıfırladı. Brezilyalı yıldızın, "Paramı almadım. Bu kağıda da imza atmam" raconu profesyonel dünyada geçerli olabilirdi, ama kulübün borçlarını ödemek için tahvil çıkardığı, mali çıkmazlar yaşandığı süreçte, herkesi şoke etti.

Takım bensiz iyi
    Bunun peşinden Süper Final'de kendisi yokken kazanılan Trabzonspor maçı sonrasında, "Takım bensiz daha iyi. Bunu bozmayalım. Beni oynatmazsa sorun olmaz" mesajını Aykut Kocaman'a gönderdi. Galatasaray maçı öncesinde de aniden "Ben hazırım" diye ortaya çıktı. Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası finalinde de, "Ben iyiydim. Görev verilse oynardım" sözleriyle Aykut Hoca'yı hedef tahtasına oturttu. Halbuki 20 gün antrenmanlara çıkmamıştı.

Sen de gidersin İplerin
    koptuğunu "Alex'siz takım" açıklaması ortaya çıkarmıştı. Aykut Kocaman'ın, "Senden tek isteğim, yorulduğunda değiştirilmeyi işaret et" yaklaşımı da Alex'i tatmin etmedi. Tabela kalktığında, buruşan suratla kenara gelen oyuncu yüzünden seyirci ile karşı karşıya gelmek istemiyordu Aykut Hoca. Yine olmadı. Ali Yıldırım bu durumu çok iyi gördü. Alex'e, "Emre gitti. Sen de gidersin" fikrini ilettirdi. Tabii ki bu sözlerle değil. Daha sert ve daha ağır bir ifade ile. "Biz böyle bir şey demedik" diyecekleri için detayını yazmıyorum. Tablonun özeti: Aykut Kocaman, Alex'in yeteneklerinden yararlanmak istese de bugün itibarıyla sadece teknik heyetle değil yönetimle de Alex arasındaki ipler kopmuş durumda.

Heykeli açılamadı
    Fenerbahçe taraftarının yaptırdığı Alex'in heykeli açılmayı bekliyor. Yoğurtçu Parkı'nda Lefter'in heykelinin bulunduğu alana konulan heykelin 4 Aralık 2011'deki açılışı ertelenmişti ancak bugüne kadar bir türlü gerçekleşmedi.

İşte 10'un olay sözleri
    Alex, Brezilyalı gazetecilerin twitter'dan yedek kalması konusunda ki sorularına yaptığı yorumlarla sıkıntıyı farklı bir boyuta taşıdı. İşte o yazışmalar:
    Daniel Coelho: Teknik direktörün seni kıskançlıktan yedek tuttuğu, gol sayısında senin onu geçmeni istemediği konuşuluyor. Doğru mu?
    Alex: + veya - (Yorum yapmaktan kaçınıyor)
    Andre Henning: Bu çılgın adamın seni oynatmaması talihsizlik.
    Alex: Bilmediğin sebeplerden dolayı.
    Julio Cesar: Eziyet olsun diye yedekte tutulduğun söyleniyor.
    Alex: Evet bugün yedektim.
    Julio Cesar: Endişe etme. İsa, her zaman iyilerin yanındadır.
    Reinaldo Pagode: Yedek kalmanı anlayamadım. Orta saha bu kadar kötüyken.
    Alex: Bir gün sana anlatırım. Ama bir kelimeyle tanımlamak gerekirse, kıskançlık...
    Reinaldo Pagode: Bunu öğrendim ve üzüldüm. Çünkü kıskançlık karşı tarafa da vardır. Ama ben seni tanıyorum.

U Dönüşü
    Kendisini yedek bırakan Aykut Kocaman'ı "Kıskançlık" yapmakla suçlayan Alex'e yönetimden uyarı geldi. Yönetim, "Ya o mesajla ilgili gerekli açıklamaları yaparsın ya da yönetim olarak gerekli disiplin uygulamalarına gideriz" resti çekti. Brezilyalı futbolcu bunun üzerine yazdığı mesajları sildi ve Kocaman'ın tercihlerine saygı duyduğunu belirten yeni bir mesaj yayınladı. Alex, Türkçe olarak yazdığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hocanın kararlarına hep saygılıyım ve hiç sorgulamadım. Herşeyden önemli olan kulüp ve hedefleridir. Ve lütfen Portekizce yazdıklarımı tercüme etmeye çalışıp, kelimelerin gerçek anlamlarını yitirmesine izin vermeyin." Alex, kulübün internet sitesine de "Vaslui maçından önce hocamızla yüz yüze görüştük. Birbirimize tüm düşüncelerimizi medeni şekilde aktardık. Bir şey söyleme ihtiyacımız olduğunda bunu karşılıklı, yüz yüze oturup konuşarak yaparız. Romanya'da yaptığımız gibi" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Sabah
    http://www.maraton.com.tr/haberdetay.asp?Newsid=174432

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yeter artık suyunu çıkarmaya başlıyolar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex de artık o hareketini tekrarlamaz . Kendini dokunulmaz sanıyordu, olmadığını öğrenmiştir heralde

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut hoca da bir açıklama yapmış.Bu da gösteriyor ki yönetim araya girdi ve 2 tarafa da açıklama yaptırdı.

Volkan oynamak istiyormuş ve çalışmalarını Spartak maçına göre yapıyormuş.Acaba hata mı yapıyor diye geçiriyorum içimden.Bir daha sakatlanırsa ki olasılık yüksek daha çok uzak kalacak sahalardan.Hayırlısı olsun inşallah kötü bir durum olmaz
    Last edited by ommix : 24.Ağustos.2012 at 17:09

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aslinda olay oldu bitti bu kadar uzatmaya gerek yok ama bu basin artik 2-3 hafta daha bu konuyu uzattikca uzatir.. üstüne 2-3 puan kaybi geldimi oohhh ekmeklerine yag sürülmüs olur..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ceyda Yılmaz ‏@CEYDANINtweeti
    @alex10combr mutsuz musun?

1h Alex10combr ‏@Alex10combr
    @CEYDANINtweeti evet.ama devam...

Kıskançlık olayı olarak ise bu yorumlanıyor.

Yok artık diyorum. Aykut Kocaman'ın bunu düşüneceğine ihtimal bile vermiyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Alex'in ülkesine dönme vakti geldi de geçiyor, tatsız bir şekilde ayrılmasa daha iyi olurdu ama pek iyi hatırlanmayacak galiba gidişi. Hakkıdır, bu takıma geldiği günden beri yıldız, en büyük isim. Oynamak istemesi kadar doğal bir şey yok ama bu takım içinde daha fazla olmayacak galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olur mu olur oda insan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gol olayına takılmayın. o tam bir şehir efsanesi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Tam malzemelik olay basına.Aykut hoca bu olayda yem olupta gitmese bari

SON DAKİKA! Alex, Gaziantespor ile oynanacak maç kadrosuna alınmadı.

El insaf Aykut Hoca. 18 kişilik kadroya dahi Alex'i almıyor. Aykut Hoca çıldırmış olmalı. Takım kaptanını, yaşayan efsaneyi kadroya almamak de neyin nesi? Biz ilk onbir oynatılmasını beklerken Alex kadroya dahi alınmıyor.

Bence Aykut Hocanın suyu tamamen ısınmıştır bu hamlesiyle. Artık kesinlikle Aykut Hocayı takımda görmek istemiyorum. Gözümdeki teknik adam olarak hiçbir değeri yoktu ama "adamlık", "karakter" konusunda babam kadar severdim, desteklerdim. Bugün itibariyle adamlık konusunda da Aykut Hoca sınıfta kalmıştır.

Alex'in dediği gibi "kıskançlık" durumu var ortada herhalde, 136 gol, 140 gol muhabbeti...

Alex'in sonuna kadar arkasındayım. Ona karşı yapılan haksızlığı ve bu muameleyi içime sindiremiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Alex'e gerek yok Cristian gibi adam var orda Brezilya'li Xavi.. Hayir Aykut Kocaman kim yahu ? Alex'in su takima verdigi katkinin 10 da 1 ini vermemistir takima sonra kalkmis efsane ile atisiyor.. Aykut Kocaman Fener'de oynadi diye dokunulmaz olmamali adam basimiza diktatör kesildi adeta.. Istemedigi oyunculari tek tek bitiriyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

gol muhabbetine inanıp Aykut hocaya sallamak gerçekten çok komik. yahu bu olayda niye taraf olmayı seçiyorsunuz ne olup bittiğini bilmeden ? Alex'in sözüne güveniliyor ama Aykut hocanın niye sözüne güvenilmiyor ? ben Alex ya da Aykut hoca haklıdır demiyorum ama Alex'i kadro dışı bıraktığı için Aykut hocayı eleştiriyorsan Alex'i de o twiti attığı için eleştirmelisin.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex bu takımdan hakettiği şekilde ayrılmazsa ayrılırken içinde burukluk üzüntü kırgınlık kalırsa Aykut Kocaman'ın adamlığını bende sorgularım ne yazıkki.

Çok seviyordum güveniyordum inanıyordum ama bu yaptığını anlamak mümkün değil.
    Emre ile yumruklaştığını klubün içinden doğrulayan arkadaşım var.
    Daum kanat isterken bu takımın transfere ihtiyacı yok dedi güiza forvet özer topuz kanadıyla takım son maç şampiyonluğu kaybetti.
    ertesi sezon iki kanat bir forvet getirdi, bunlarda aklımızda şüphe uyandırıyordu şimdi bu davranışlarıyla tekrar hatırlıyoruz.
    aykut hoca nın suyu ısındığı gibi yönetimin de suyunu ısıtıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Evet uzun zamandır sustuğum bir şeyi artık anlatma zamanı geldi...

Geçtiğimiz sezon deplasmandaki Bursaspor maçındandon sonra soyunma odası koridorunda Emre Belezoğlu, Cristian'a saldırıyor. Konu 2.yarının başlarında Cristian'ın yaptığı bir pas hatası... Araya Aykut Kocaman ve Caner giriyorlar. Emre'nin Cristian'a attığı yumruk, Caner'e geliyor. Ayırmaya çalışan Aykut Hoca'ya da Emre sağlam bir küfür ediyor. Hatta bu olaylara Nihat Özdemir'de şahit. Bu olay bütün futbolcuların önünde oluyor...

Bu olayın gazetelere yansımasına da Semih Şentürk vesile oluyor. Semih'in arasının çok iyi olduğu gazeteci Feridun Niğdelioğlu'na olayı sms ile anlatıyor. Daha takım İstanbul'a varmadan olay internet sitelerine düşüyor.

Bu olaydan sonra Emre'nin gönderilmesine karar verildi.

Emre yönetimi eleştiren sms'leri bazı Fenerbahçe muhabirlerine gönderdi. (Bu sms'lerden 2 tanesini ben gördüm) Ancak bu muhabir arkadaşlar konunun büyümemesi ve Fenerbahçe'nin zarar görmemsi için bu konuyu haber yapmadılar.

Aykut Hoca'yı eleştireceğim tek nokta bu olaydan sonra Emre'yi sezon sonuna kadar oynatmış olmasıdır.

Hala Emre'Nin bu yaptıklarından sonra takımda kalmasının hayırlı olmayacağını düşündüğümden anlattım.

Bu söylediklerim duyum değildir. Olayı yaşayanların birebir bana anlattıklarıdır. Konuyu hem Emre, hem Caner, hem de Cris'le konuştum. Hepsinin anlattığı aynıdır....

Tolga Gani Zengin..
    her seferinde Emre denmemesi için paylaşılması gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Emre gecen sezonun basinda Aykut hocayi övüyordu her röportajinda sanmiyorum kendisine küfür edecegini, yalniz futbolcularin muhabirlere sms ile kulübün icinde olan biteni rapor etmesi kulübe nankörlüktür madem Semih'in mesaj attigi biliniyor ozaman oda takimdan yollanmaliydi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin Alex'i bu takımdan hakettiği şekilde göndermesi gerekiyor. Yaşını başını aldığı için yanlış işler yapılmaması lazım. Bizim İbrahim'e yaptığımızı Fenerbahçe hele ki Alex'e hiç yapmaması lazım. Bu takım için efsane olmuş bir isim Alex.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ben emre olsam cristian a küfür etmeyi bırak ıslak odunla döverdim.
    Emre nin saha içi kişiliğini bende beğenmiyorum.
    ama cristian gibi ruhsuz isteksiz adamla yan yana oynamak da kazanma arzusundaki bir insanı o hale getirebilir.
    yüksek eforun ardından insanlar birde istediğini alamadığında bu tarz tepki verebilir.
    soyunma odasında yaşanan orda kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Yazılanlar doğruysa Semih'in yaptığı çok yanlış. Böyle bir konuyu gazetecilere servis etmesi Fenerbahçe altyapısından çıkmış bir isme hiç yakışmamış.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aykut Kocaman bunu yapmışsa yazık derim bu kadar saçma bişeyi düşünmemiştir umarım.

Geçen olayda Alex oynamadı diye böyle olay çıkaracaksa işimiz var demiştim fakat olay değişik yerlere gitti.Şu durumda kaptan haklı diye düşünüyorum kendisi bir Efsanedir benim için takımda, Avrupa maçlarında oynatılmamasından yanayım ancak ligde kesinlikle oynamalı.

Bizim için önemli oyuncularımızı bu kadar basit silip atmamız gerek, simgelerimize sahip çıkmalıyız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri