Burak çok güzel atlamış belki müdahale vardır orda diye Pollyannacılık yapıyorum hala ama %99 atlamış Burak
Burak çok güzel atlamış belki müdahale vardır orda diye Pollyannacılık yapıyorum hala ama %99 atlamış Burak
Screw you guys, I'm goin' home
Haydi Aslanlar galibiyet için :/
muslera güzel çalım attı her ne kadar yüreğim ağzıma gelse de![]()
burak gibi gol kralina hic yakismiyor bu numaralar, bjk nin emegi calindi resmen goz gore gore. bu pozisyona penalti veren hakem bayaa bir dinlendirilir herhalde. yan hakem nasil yanildi onu anlamadim, gozunun onunde olay.
Bu ne ya bizimkiler gol atmak istemiyor resmen.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bülent yıldırım ciddi anlamda lisansını yırtsın bıraksın gitsin.
bu tarz penaltıların senelerdir hep galatasaray lehine olması gerçekten sinir bozucu.
Penaltıyı verdiren yardımcı hakem yalnız.
arkadaşlar böyle komik yorumlar yapmasın lütfen.
2 hafta öncede sportmenlik dışı davranış kalbine vurulan oyuncunun üzerinden maça devam edilip gol atılması dedik.
Kuyt çok güzel açıkladı.Hakem çalmadıysa ben golümü atarım dedi.
aynısıda bu hakem çaldıysa biz golümüzü atarız![]()
Yalnız penaltıyı yan hakem verdi sanırım. Bülent Y. sonradan karar verdi çünkü.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
vermesin görmeyecek konumda değildi.
bunu nasıl penaltı görebildi hayret gerçekten ya.
Hadi geçmiş olsun.
Belirtmeden geçmeyeyim. Bülent Yıldırım çok seri Sarı Kart çıkartıyor Maşallah.
Football is simple,but Football Manager is not
şu toptan yemeyelim de
ya emre yeter zırtpırt faul yapıyosun bu ne ya
Saha kenarına polisler etten duvar ördüler resmen.
Son 10 dakikanin boyle olacagini biliyorduk , gulerek izledik.
Beşiktaş hakemin hatalı kararıyla 2 puan kaybetmiş oldu, bu şekilde gelen 1 puana sevinecek değilim şahsen.
İlk yarıda beğendim takımı, ikinci yarı yapılan değişiklikler ritim bozdu. Orta saha hakimiyetinin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
Anlamadığım, Fenerbahçeliler neden bu kadar -ağlıyor- ?
Yazıktır günahtır penaltımı o ya şu maçı alsak çok şey değişecek takım daha umutlu bakıcak öndeki maçlara ayıp yardımcı hakemlerin penaltı muhabbetinide çözemedim
bjk adina cok uzuldum,galibiyeti haketmislerdi. onurlu bir mucadele verdiler. bu sartlarda oynadiklari oyun takdire sayandi.
bjkliler uzulmesin, bu takim is yapar bence. pektemekin sakatligi cok kotu oldu bu arada.
Ayıptır yahu su penaltı ayıptır başka hiçbir şey değil çok yazık..
yanlış görmediysem penaltı pozisyonunda Bülent Yıldırım'ın önü açık güzel görüyor pozisyonu zaten başta çalmadı net gördüğün pozisyonda niye yan hakeme güvenirsin ki
Penaltı değildi malesef iyi olmadı gol olması, kaçırmalarını diledim. Neyse Burak maçtan sonra çıkar "Tüm BJKlilerden özür dilerim" der biz de "Adamsın Burak" deriz olay kapanır dimi Fenerbahçeli objektifler?
Yazık oldu. Terim bi ayarda Burak'a çekecek mi bakalım. Burak'ta röportajlarında ben Beşiktaşlıyım diyip duruyordu demek ki değilmiş.
Hamit oynamazsa çok daha iyi oynar Cimbom.
eto'o bitmiş.