Quote Originally Posted by C h A o S View Post
İlk yarı çok iyiydik.Melo çıkınca afalladık resmen.Amrabat bu takımın as oyuncusu olmalı.Hamit kulübeye çekilmeli.
Ayrıca şu penaltı pozisyonuna kul hakkıydı,emek hırsızlığıydı felan diyen Fenerbahçe'liler ligde attığınız ilk 2 golede aynı şeyi diyormusunuz?Kendileri sütten çıkmış ak kaşık mübarek.Yarın bir gün haksız penaltı kazanınca sizide görücez.

Maç çok ilginçti.Beşiktaş'ın attığı gollerde bizim hatalarımızla oluştu.Aynı şekilde bizim attığımız gollerde Beşiktaş'ın hatalarıyla.Hatalar maçı belirledi.Fernandes gidince Beşiktaş ne yapacak merak ediyorum.O olmazsa sıradan bir anadolu kulübüne bürünürler.
Bana mı laf sokuyorsun? Ben Bursaspor taraftarıyım. Anti-Fenerbahçeli bile sayılabilirim. Ama takım taraftarlığımdan önce ahlaka, dürüstlüğe, doğruluğa önem veren bir "insanım". Böyle yetiştim böyle terbiye gördüm. Dün Mehmet Topal'ın yaptığı da buydu, bugün Burak'ın yaptığı da bu. Barcelona'da Pedro'nun yaptığı da, Real Madrid'de Pepe'nin yaptığı da. Takım değişir kişi değişir bakış açım değişmez.