Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tv'de, internette yorumlara bakıyorum. Galatasaray berbat, Beşiktaş mükemmelmiş gibi bir hava var. Şaşırtıcı. İlk yarı sahadan sildik, ikinci yarı orta saha üstünlüğü Beşiktaş'a geçti fakat takır takır gelmişler, çok net 5-6 pozisyon bulmuşlar gibi yorum yapanlar var.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tv'de, internette yorumlara bakıyorum. Galatasaray berbat, Beşiktaş mükemmelmiş gibi bir hava var. Şaşırtıcı. İlk yarı sahadan sildik, ikinci yarı orta saha üstünlüğü Beşiktaş'a geçti fakat takır takır gelmişler, çok net 5-6 pozisyon bulmuşlar gibi yorum yapanlar var.

galatasarayın beraberliği o penaltı ile alması psikolojik refleks olarak beşiktaşa sahip çıkma durumu ortaya çıkardı.
    galatasaray ilk yarı farka götürecek durumdaydı maçı haklısın
    f.terim çok büyük ve gereksiz risk aldı oyun %100 beşiktaş lehine döndü
    bir quaresma olsa beşiktaş da ikinci yarı farka gidebilirdi
    çok ilginç bir maç oldu.
    galatasaray'ı bu kadar kırılgan beklemiyordum ben, şaşırdım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Herkes patlama yapmayı bekliyormuş bu yorum için
    Aynen katılıyorum.Beşiktaş duran toplar dışında ve üst düzey mücadelesi dışında çokta iyi değildi.Bu mücadeleside derbilerde ancak böyle olur diye düşünüyorum.İkinci yarı bizden daha iyi ve diri gözüktü.
    Bizde denilenler kadar kötü değildik.İlk yarıdaki oyunumuz üst düzeydi.İkinci yarı nasıl tersine döndük anlamadım.Melo tam hazır olunca geçen seneki halimize bürünürüz.

Escude bugün sahadaymış ancak hiç dikkatimi çekmedi.Spiker acaba ismini söyledimi hiç hatırlamıyorum

Fernandes giderse Beşiktaş'ın hali duman olur.Orta sahada Veli-Necip felan kaldırmaz.Ayrıca Mustafa'da sanırım bu sezonu kapar gibi.Almeida'da gidiyor.Mutlaka forvet şart.Batuhan'la olacak iş değil.Bakalım nasıl hamle gelecek.

Mesaj Yetkileri