Başarılar dilerim.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mandzukic şov yapmış![]()
mandzukic efsanee..
bundesligada genelde şampiyonluklar kafa kafaya olur bayerne yenilmemen iyi olmuş![]()
5 Dakikada 3 gol attı takımı sırtlıyor 5 golü var 5 maçta
Efsaneden de öte..
Evet, deplasmandan iyi bir sonuç çıkardığımızı düşünüyorum.
Bu arada sezon sonu için sürpriz bir golcüyle anlaştım, çok ucuza aldım kendisini iyi bir fiyata satacağımdan eminim![]()
[/LIST]
6.Hafta
Yine geriden geldik![]()
7.Hafta
İlk yenilgimizi aldık, bu sefer biz üstünlüğümüzü koruyamadık.
Furkan Hoca sürpriz forvet transferi için özel uçakla kentten ayrıldı. Nereye, kim için gittiği bilinmeyen, Furkan Hoca'nın transferi bitirip şehre geleceği öğrenildi. Taraftar merakla Furkan Hocanın dönmesi bekliyor.
Mandzukic takımı sırtlamış, maçlar gayet iyi fakat Schalke maçı çok iyi olmamış, lig tablosu ne alemde ? :=)
Manzukic uçmüş transferi merak ettim başarılar![]()
köln çok ters takım yenmişsin schalke de olsun o kadar diyelim
Teşekkür ederim yorumların için
Güzel maçlar kardeşim. Liderliğe yaklaşıyoruz .
son maçlar iyi gibi hocam forvet olarak Sanogo yu öneririrm.Çok verim aldım ben
Son maçlar iyi hocam, tam gaz devam
Kupadan elenmemiz kötü olmuş ama.
Sanogo benim gördüğüm iyi forvetler arasında Fenerbahçe kariyerimde hatırlarsan performansını nasıl iyi olduğunu![]()
Gayet iyi gidiyorsun. Mandzukic her zamanki gibi. Yardırıyor...![]()
TariboWest
13.Hafta
Çok kötü oynadık üstünlüğü sağlayamadık, haksız bir penaltı yüzünden 1 puana razı olduk.
Not: Furkan Hoca maç sonunda yaptığı açıklamaların ardından hak mahrumiyeti cezası aldı.
14.Hafta
Rakiplerimizin yenildiği haftada kritik bir 3 puan alarak zirveyle puan farkını kapattık.
15.Hafta
Yine etkisizdik ve yenildik. Forvet transferi için önerilerinizi bekliyorum.
Aloisio, Wallyson, Luuk De Jong, David Goodwillie, Andre Senghor, Jackson Martinez gibi isimler direkt katkı sağlar bence. Başarılar. Gidişat %60 şekerli.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Beraberlikler sinir bozuyor biraz toparlanman lazım