Tamam da kim yedi bu hakkı ? Haktan söz ediliyor bende bu hakkı kim yedi diye soruyorum. Eğer cevap Burak ise;
Yanlış düşünüyorsunuz, yahu PES'te bile ceza sahasında aldatmaca yapma hareketi var, geçin bunları artık. Burak hakemi bas baya aldattı ve hakemde kandı. Burada hak söz konusu değil.
Ayrıca hakemlerin verdiği kararları bir diğer kararlarla kıyaslamayın, eğer hakemsiz bir futbol istiyorsanız maçlarda kamera gözetimi olsun her hareketten sonra canlı bir şekilde statta tekrar verilsin sonra mahkemece karara varıldıktan sonra devam edilsin oyuna. (Tabii statta bir kurul olsun mahkemeye benzer şekilde)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şaka gibisiniz yahu. Futbolda aldatmaca var diye hak yenmiş olmuyor mu ? Sorduğunuz soru komik. Elbette Burak yedi hakem de bilerek ya da bilmeyecek bu oyuna alet oldu bu kadar. ( hakemi aldatmayı savunanları da gördük ya helal olsun )
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Altı üstü kendini yere attı ne kadar da abarttınız ?
Galatasaray'ı şişirdiğiniz yetmedi yetmedi, akabinde takım beraberliği zor kopardı. Hala futbolda aldatmacayı meşrulaştırıyorsunuz. Beşiktaş'ın penaltı kararıyla hakkı yendi. Belki skor olarak son 5-10 dk içinde yine beraberlik için gelebilirdik ama boş beleş bir penaltı Galatasaray'ın kurtarıcısı oldu. Takımı şişirdikten sonra zorla alınan bir 1 puan sonucunda Burak'ı masum göstermek çok abez.
Selçuk dereli cok guzel soylemis escude burak"a temas etmiyorsa neden yere dusmus.
Selcuk Dereli : Burak'a faul olduğu çok açık ortada.Ayağına temas ceza alanı dışında ancak vücudunun büyük bir kısmı ceza alanı çizgisi üzerinde ve çizgide ceza alanına dahi olduğuna göre çok açık bir penaltı
Selçuk Dereli zaten yandaş bir hakem.![]()
He bu hakemliği bırakmıştı demi. İyi ki bırakmış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tek bir soru soracağım size,
Futbol "oyun"-unda hakemi aldatmak yasak mı ?
Escude neden yere dustu ?
onceki mesajlarimi okumadigin icin sallaman normal ben o pozisyona penalti demedim zaten ben sadece soru sordum escude neden yere dustu diye neyse senle tartisilmaz zaten umutun pozisyona el diyen adamla.![]()
Bence Beşiktaşlı olarak yine bir nebze mutlu olmalıyız. Bu kadar az topla oynayıp hatalardan da olsa sonunda fırsatları değerlendirebildik. Eskiden olsa atamazdık bunları. Hakem açısından şansımız dönmese de fırsatçılık açısından şansımız dönmüş olabilir.
Dün Rıdvan Dilmen çok doğru bir şey söyledi. "Beşiktaş sakın bugünkü oyununa bakıp sevinmesin, bu kadro ile kesinlikle hiç bir şey yapamaz, bir anda Fb ve Gs 10 puan öne geçer farkında bile olmazsınız "dedi. Kesinlikle bir ortasaha ve forvet şart. Hemde yabana atılacak cinsten değil. Kaliteli olması lazım. Yedeklerimize bakınca umutlarım sönüyor yahu. Takımda yedek yok. Bir ara yedek takımımızdan bir ilk 11 daha çıkacağı söylenirdi ahh ahh.
FM Gazetesi
Bu penaltı falan değil ama tartışılabilir. Aslında kendini atmasa doğru, penaltı olacakmış ama ağır çekimde dikkat edersen kendini atmaya meyillenmiş zaten. Bunda da niyeti belli yani.
FM Gazetesi