Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ayaklarini kesince ayagina basmis gibi gözükür normaldir.. ayaklarini kesmeden ayni resmi koy birde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ayaklarini kesince ayagina basmis gibi gözükür normaldir.. ayaklarini kesmeden ayni resmi koy birde...
    Ben birşey kesmedim internette bu haldeydi. Birde onunlamı uğraşacağım sanki birşey geçecek elime.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ben birşey kesmedim internette bu haldeydi. Birde onunlamı uğraşacağım sanki birşey geçecek elime.

bu arada selcuk dereli o yorumuyla ne oldugunu sonunda gösterdi.. zamaninda fener ile besiktasin hakkini cok yedi o adam

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

bu arada selcuk dereli o yorumuyla ne oldugunu sonunda gösterdi.. zamaninda fener ile besiktasin hakkini cok yedi o adam
    ben bu fotoyu yeni goruyorum, daha da uzerine yorum yapilmamali. burak bilerek ayagini arkada birakiyor ve escudeye ayagini takiyor. ve zaten escude daha ayagina basmadan burak dususe gecmis hersey net. escude neden dustu deniyor. 2 kisi arka arkaya kosun ve onunuzdeki adam dussun, bak bakalim sen ayakta kalabiliyor musun?

mumkunse selcuk dereliye de su fotoyu bir fakslayiverin, cihana aynen katiliyorum ben de. iyi ki bu adam hakemligi birakmis, bence yorumculugu da biraksin

Mesaj Yetkileri