Şuna bi bakar mısınız yahu öldüm bittim gülmekten
http://i.capsspot.com/s/2/9/176072.gif
Şuna bi bakar mısınız yahu öldüm bittim gülmekten
http://i.capsspot.com/s/2/9/176072.gif
FM Gazetesi
Bu komediye giriyorAma tarihte çok var bunun gibi şeyler. Bizim konumuz Burak'ın hep öyle olması. Karikatür o yüzden hoşuma gitti ama bu video ya benzemiş benim verdiğim caps
![]()
FM Gazetesi
Benziyor diye koydum ben de zaten.
oscarlık bir hareket gerçekten bugün aynısını beşiktaş konusunda paylaşmıştım ama uygunsuz video isminden silindi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ali aydin o besiktas galatasaray macindan sonra hakemligi birakmisti galiba.. bülent yildirim birakmadi ama ayni penaltiyi son dakikada galatasaray aleyhine verseydi birakirmiydi yada biraktirilmiydi diye düsünüyorum
KanaKe eline sağlık ne güzel yazdın öyle![]()
Yalnız Ali Aydın olayı sadece tek maçlık değil. Yıllık olan birşeydi. Başka örneği yok Ali Aydın'ın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ali Aydın hakemliği Victoria'ya 2 sarı kart gösterip atmadığı, yağmurdan silindi diye açıkladığı Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçından sonra bıraktı.
Hani rahat kazanıyordunuz? Ancak hakemin yardımıyla son dakikalarda zar zor beraberliği kurtardınız.Neredeydi o bahsettiğin süper Galatasaray?Burak'ın hakemi aldatmasıyla 1 puan alabilecek kadar kötü durumdasınız,hala bıdı bıdı yapıyorsunuz.Yok Escude neden düşmüşmüşte,yok Burak'ın suçu yokmuşmuşda,yok maç zaten sizin hakkınızmışda.Başarı için her yol mübahtır mantığı güzel bir şey değil.Buradaki sağ duyulu hareket eden renktaşlarınızı örnek alın biraz.
Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Ağustos.2012 at 03:58 Reason: anlam düşüklüğü giderildi.
So what?
Saike
Sahada güçsüz denilen, çoğunun güvenmediği, şans verilmeyen Beşiktaşımız yürekli bir şekilde oynadı ancak böyle bir hareketle bütün emeklerin gitmesi çok kötü oldu.
Canım FEDA olsun sana !
alakasi yok cok iyi hatirliyorum yasin sülünün penaltisindan sonra maci bjk nin kazanmasiyla özhan canaydin mactan sonra kameralar karsisina gecip ali aydin hakemligi birakacak galatasaray camiasina yapilan terbiyesizlik yanina kar kalmayacak dedi ardindan ali aydin hakemligi birakti.. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=72&hakemId=17959 burda son mac olarak besiktas galatasaray maci var o 2-1 lik mac
Doğru olan bu. Rizespor - Fenerbahçe maçı, burada bahsedilen Galatasaray - Beşiktaş maçından 5 ay önceydi; maç iptal edildiği için Ali Aydın'ın maçları listesinde görünmüyor.
Şöyle de bir bonus var:
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/264954.asp
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
İstatistiklere ulaşan varsa bi baksın ben bulamadım. Televizyondan gördüğümde Galatasaray'dan daha fazla şut çekmiştik. Yani öyle bütün maç top çevirip %61 yüzdeye ulaşmakta övünülecek bir şey yok. Top çevirildi, kanada atıldı, orta geldi, savuşturuldu. Maç bundan ibaretti ikinci yarı.
Hıncal Uluç genelde mantıksız konuşan bir adamdır ama şöyle demiş.
Dün o penaltıyı yaptırdığı iddia edilen adam kırmızı kartta görebilirdi. O zaman ne olacaktı? O çocuk haftaya oynamayacaktı. Beşiktaşlı futbolcular galibiyet primi alamadılar. Bir insan kendi meslektaşının ekmek parası ile oynar mı?
Bazı arkadaşlar kendini Burak'ın yerine koymuş hakemi aldatmak yasak mı falan demiş de...
Ahlak diye birşey var yazılı bir kural yoktur ama yapmaman gereken şeyler vardır bu da ondan işte anlayana
Barcelona çok ahlaklı ve dünyanın en iyi takımı.
Güzel kardeşim , aslan kardeşim , canım kardeşim siz 90 dakika yata yata 0-0 bitirip şampiyon oldunuz değil mi ? Niye ? Size o maçta öyle bir taktik gerekiyordu ve onu uyguladınız , başarılı oldunuz. Bizim durumun farkı ne ? Beşiktaş'ın eldeki kadrolara bakıldığında Galatasaray'a oyun olarak üstünlük kurması biraz zor evet bu yüzden böyle bir taktikle oynadık biz de zaten. Top Galatasaray'da olsun biz de ha babam arkaısndan koşturalım diye istediğimizden değil. Senin ya bunu anlayacak kadar futbol bilgin yok top kimdeyse o iyidir kardeşim ben ona bakarım şeklinde sığ bir düşüncen var ya da fanatiklikten takımına toz konduramıyorsun. İlginçtir her ikisi de ağır basıyor sende. Yani sırf "Beşiktaş'ın hakkı yendi demesi için üstün olması gerekiyor" cümlen bile yeterince sağlıklı düşünemediğinin bir göstergesi emin ol. Çok sığ. Hakkın yenmesiyle üstün olmak arasında nasıl bir bağlantı kurabiliyorsun anlamış değilim. Üstün oynamayan insanın hakkı olamaz mı ? böyle saçma düşünce mi olur ?
Son olarak İnönü'deki son 17 maçın 2 tanesini kazanabilmiş bir takım taraftarı olarak çok iddialı konuşuyorsun.![]()
aslinda markus merki yorumcu yapacaklarina federasyon bünyesine dahil edip hakemleri egitmesini saglasa daha güzel olur..
Hakkaten Brezilya ligi hakemlerini pazardan toplamışlar herhalde...Bizimkilere şükretmek lazım...
Faul almayı bilip topla rakip arasına girerek rakibe faul yaptırmak ayrı , müdehale olmaksızın tabiri caizse yuvarlanmak ayrı Arifim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Lig içinden örnekler bitti sıra Barcelona'ya mı geldi ?
Yapmayın, etmeyin, Galatasaray'lı olarak Burak yanlış yapmıştır, Beşiktaş haksız bir gol yiyerek 2 puandan olmuştur demek zor değil. Beşiktaş taraftarının isyanı haklıdır, empati yapın, anlarsınız.
Fenerbahçe veya diğer takım taraftarlarının devreye girmesi bu işin yazılı olmayan bir kuralıdır. Renkler farklı, zihniyet her daim aynı. Biz nasıl Mehmet Topal'ın eli için konuşuyorsak Antep'li olmadığımız halde onlar da pekala konuşabilirler. Burak Yılmaz kendini atarak malzeme vermeyecekti. Belki o zaman ilk yarıdaki olumlu futbolumuz, defansif hatalarımız, 3 gol yememize rağmen takımın olumlu yönde gittiği konuşulabilecekti.
en son elazig maçini ornek verebilirim neyse konu alex vs degil , buragin pozisyonu zaten penalti degil ama ne hikmetse burak trabzonda yaparken kimsenin sesi cikmazdi galatasaraya gelincemi herkes yukleniyor onursuz ahlaksiz galatasaray oluyor