Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
451 ile 480 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

1. Default

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    o zaman lincoln'ün zamanında kimsenin duymadığı ama volkana göre anasına bacısına sövmesi tamamen taktiksel bir davranıştı?Lincoln'ün yaptığı güzel bir hareketti ve Kuyt'a devam etsin tekrardan dediğim gibi tamam özür dilerim ben haksızım.
    Kardeş haksızsın demiyorum, yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Benim yorumlarıma dikkat edersen Kuyt'ın yaptığı hareketle ilgili "güzel bir hareketti" falan demedim. Tekrarlıyorum, yaptığı hareket taktiseldi evet. Zaten Engin'i çözmüş olmalı ki atmosferin havasını epeyce yükseltti. (En azından Engin için) Lincoln örneğini vermişsin, Lincoln için de aynısı geçerli evet. Orda Volkan'a küfür etti mi etmedi mi onu kimse bilemez ama bir kaleci takımını boş bir sebepten yalnız bırakmaz. Lincoln'ün yaptığı da taktiksel bir hareketti. Belki sonucu ağır olabilirdi ama tamamen rakibe ve rakibin en önemli bölgelerinden biri kaleye oynadı ve başardı da.

Ayrıca Burak bir maça etki etmiş olabilir ama kulübe verdiği darbe konuşmaya bile değmez. Nasıl oyuncular oynatıyoruz havası yaratılmakta şu anda hem Fenerbahçe cehpesinden hem Beşiktaş cephesinden. Kimbilir belki başka takımlardan da...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Kardeş haksızsın demiyorum, yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Benim yorumlarıma dikkat edersen Kuyt'ın yaptığı hareketle ilgili "güzel bir hareketti" falan demedim. Tekrarlıyorum, yaptığı hareket taktiseldi evet. Zaten Engin'i çözmüş olmalı ki atmosferin havasını epeyce yükseltti. (En azından Engin için) Lincoln örneğini vermişsin, Lincoln için de aynısı geçerli evet. Orda Volkan'a küfür etti mi etmedi mi onu kimse bilemez ama bir kaleci takımını boş bir sebepten yalnız bırakmaz. Lincoln'ün yaptığı da taktiksel bir hareketti. Belki sonucu ağır olabilirdi ama tamamen rakibe ve rakibin en önemli bölgelerinden biri kaleye oynadı ve başardı da.

Ayrıca Burak bir maça etki etmiş olabilir ama kulübe verdiği darbe konuşmaya bile değmez. Nasıl oyuncular oynatıyoruz havası yaratılmakta şu anda hem Fenerbahçe cehpesinden hem Beşiktaş cephesinden. Kimbilir belki başka takımlardan da...
    yok usta yanlış anlamıyorum seni haklısın.
    benimde son söz olarak demek istediğimi yorumlarsam.
    Burak'ın hocası olsam 1 maç kadro dışı bırakıp dinlendiririm
    Burak'ın arkadaşı olsam yüzüne tükürürüm
    Burak'ın babası olsam kulağını çekerim
    Taraftar olsam söverdim.
    Ama Burak olsam o dakikada o aldatmayı yüzde 90 bende denerim.Derim hakem görseydi kardeşim ben ne yapıyım
    Ama siz diyorsunuz ki Burak eskidende böyleydi.Ben çok fazla futbol fanatiği olmadığımdan Galatasaray'ın bile çoğu maçını özet olarak izlediğimden Burak'ın gol kralı olma dışında başka bir vasfına çok fazla vakıf değilim.O yüzden bu yaptığı hareket yanlıştı ama tek temennim Burak dediğimizi bize yalatır ve ayaklarının hakkıyla tekrar gol kralı olur yada krallığa oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tamam burak kendini yere attıda nedir bu tepki burak'a anlamıyorum hakemi zaten o pozisyonları görsün diye koyuyolar oraya o pozisyonda suçlu olan hakemdir sanki kendini ilk yere atan oyuncu burakta bunu messisinden ronaldosuna alexine barosuna lincolnüne quaresmasına kadar herkez yapıyor he herkez yutturamayınca sarı kart görüyo yutturunca penaltı ne kadar çok abartıyosunuz ya sanki bu adam kendisi bulmuş kendini yere atmayı

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    tamam burak kendini yere attıda nedir bu tepki burak'a anlamıyorum hakemi zaten o pozisyonları görsün diye koyuyolar oraya o pozisyonda suçlu olan hakemdir sanki kendini ilk yere atan oyuncu burakta bunu messisinden ronaldosuna alexine barosuna lincolnüne quaresmasına kadar herkez yapıyor he herkez yutturamayınca sarı kart görüyo yutturunca penaltı ne kadar çok abartıyosunuz ya sanki bu adam kendisi bulmuş kendini yere atmayı
    Anlından öperim.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış.

Birisi :
    -Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki?

Bir başkası:
    -Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.

Bir diğeri de :
    -Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok. Nerden baksan dökülüyor.

Hoca kızmış:
    -Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hırsızın suçu yok diyen yok ki zaten. Aynı hareketi Hamit'te yaptı mesela. Ona niye bu kadar tepki verilmiyor ? Hakem penaltı vermeyince unutuluyor işte.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arif zamanında yine kritik bir anda böyle bir penaltı kazandırmıştı ve Arif hep ceza sahasına girdiğinde kendini atar diye hafızalara kazındı.

Burak da Beşiktaş zamanından beri bu tarz hareketlere başvuruyor, o nedenle yapmasına şaşırmıyorum. Beşiktaş'ı muhtemel galibiyetten etmiş oldu bu sahtekarlığıyla sadece.

Benim lafım, top taca atılmadı, bilmem elle oynandı vs vs şeklinde amacı Fenerbahçe'ye sallamak olanların, etikten bahsedenlerin, şu son GS maçlarında yaşananları gördüğünde yüzü kızarmayanlara. Yoksa yapılan haksızlığa, evet haksızlıktır diyen ve bunu olgunlukla karşılayanlara, benzer hareket rakip takıma yapıldığında da etik muhabbetine girmeyip, olgunca tepki verebilenlere bir lafım yok.

Burak'a diyecek hiç lafım yok, zaten ne olduğunu biliyorum, tüm Türkiye tepki gösterse de Burak bu ve değişmeyecektir de, o nedenle Burak'a tepki göstermek de bence gereksiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Dünya soğuk savaş içinde, biz hak hukuk peşinde...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yalnız penaltı golü olmasa da bence biz gol yiyecektik ve maç 3-3 bitecekti, ben öyle hissediyorum. Ancak yine de golü penaltıdan değilde normal şartlarda yemeyi tercih ederdim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yalnız penaltı golü olmasa da bence biz gol yiyecektik ve maç 3-3 bitecekti, ben öyle hissediyorum. Ancak yine de golü penaltıdan değilde normal şartlarda yemeyi tercih ederdim
    hic oyle bir hava yoktu murat, tarafsiz gozle soyluyorum bunu. 2. yari GS cok dagildi, ben 4-2 olur diye dusunuyordum hatta. penalti ipten aldi GS yi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Tarihini bilmeyen bir takım yok olmaya mahkumdur
    ikisi de penalti ama
    bi de o tarihini bilmeyen ulus degil miydi

Nesil
    2006

Golden bir dakika önce Fernandes sol tarafı görse bu maç çok farklı noktalara giderdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ikisi de penalti ama
    bi de o tarihini bilmeyen ulus degil miydi
    beşiktaş'a da uyuyor vallahi

2.si tartışlır 1.si penaltıysa da eyvallah
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Börk View Post
    beşiktaş'a da uyuyor vallahi

2.si tartışlır 1.si penaltıysa da eyvallah
    formasindan cekmis iste, yeniden tartismak manasiz bunu ama oyle. en azindan uydurma degil, zaten bu mactan sonra ali aydini hakemligi birakma noktasina getirdi GS yonetimi.

o degil de acaba en kolay penalti veren hakem cuneyt cakir olsaydi dun o pozisyonda penaltiyi verir miydi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Galatasaray'da Selçuk'un yanında oynayacak oyuncunun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Selçuk hareketsiz ve ağır bir oyuncu. Müthiş pas dağıtıyor, frikiklerden goller atıyor ya da attırıyor bu açıdan değişilmez bir oyuncu ancak yanında formsuz ve durgun bir oyuncu olunca orta alan çöküyor. Melo hazır değil, çok koşan bir Engin'de olmayınca dün bu sıkıntı ortaya çıktı. Bence Melo çıktıktan sonra o bölgeye Eboue'nin çekilmesi düşünülebilirdi. Dany'i oyuna alıp Ujfalusi'yi sağ beke alabilirdik. Ayrıca Ceyhun niye hiç düşünülmüyor acaba, Trabzonspor'da mis gibi oynuyordu da şimdi niye bu kadar yetersiz görülüyor? Melo form tutacak mı, geçen sezonki gibi bir performansa ulaşabilecek mi, form tutsa bile hiç kötü günü olmayacak mı, o kötü olduğunda yerini kim dolduracak... bunlar soru işareti. O bölge için bir "B" planımızın olması lazım.
    Daha öncede buna benzer şeyler yazmıştım. Ceyhun bize geldiğinde çok ümitliydik kendisinden ama ortasahada oynaması için bazı şeyleri geliştirmesi gerekiyordu. Yavaştı, sezgileri iyi değildi, cesur değildi vs. ama hiç geliştirmedi kendisini ve aksine Selçuk gibi oynamaya kalkıp çok top kaybetmeye başladı. Ben kırılgan yapısından kurtulursa hala kendisinden iyi bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Tabi yapı itibariyle yine Galatasaray'da oynayacak bir stoper olamaz, fakat kapanan bir takımda iyi işler çıkarabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tam tersini düşünüyorum. Ayağımızda top tutmaya başlamıştık ve golü arayan bizdik. 4-2 biterdi diye tahmin ediyorum ben.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bazı yorumlar çok komik gerçekten.Sanki Beşiktaş 90 dk müthiş oynamış da biz şansa bala gollerle olmayan penaltıyla puan kazanmışız gibi saçma yorumlar var.İlk yarıda kendi kalemize gol atıp bir de en olmıycak yerde top kaptırarak iki saçma gol yedik.Ama buna rağmen kendi sahasında Beşiktaş'ı ilk yarı ezdik.Topla oynama 61'e 39'du sanırım.Biz deplasmanda Anadolu takımlarına falan yapıyoruz bu yüzdeyi normalde.Gelelim ikinci yarıya.Melo'nun çıkıp Amrabat'ın girmesi bizim aleyhimize oldu.Emre'nin ortada olması hiç iyi olmuyor.Adam faul yapmak nedir bilmiyor.Direk dalıyo rakibine mesafe,dakika tanımaksınız.Beşiktaş'ın üçüncü golünde de Hakan Balta asist yaptı öyle attılar.3-2 olunca kendilerine biraz güvenerek oynamaya başladılar.Biraz üstün oynamaya başladılar o dakikalarda da.Burak kendisini yere atmış o sayede gol atmış olabiliriz.Ama sizin de Beşiktaş'ın hakkı yendi o oldu bu oldu demeniz için takımınız üstün oynaması gerçekten haketmesi gerekiyor.3 maçtır kendi sahasında Galatasaray'a karşı maç kazanamıyor Beşiktaş böyle giderse de zor kazanır.Bazı Beşiktaşlılar da gündemi penaltıdan çıkarıp ilk yarıda takımının oynadığı rezil oyuna baksınlar.Sanki ilk kez haksız bir penaltı kazanıldı.Haksızlıktan,emek hırsızlığından bahseden iki kulüp taraftarı kulüplerinin yaptığı haksız şeyleri,emek hırsızlıklarını ne çabuk unutmuşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Benim lafım, top taca atılmadı, bilmem elle oynandı vs vs şeklinde amacı Fenerbahçe'ye sallamak olanların, etikten bahsedenlerin, şu son GS maçlarında yaşananları gördüğünde yüzü kızarmayanlara. Yoksa yapılan haksızlığa, evet haksızlıktır diyen ve bunu olgunlukla karşılayanlara, benzer hareket rakip takıma yapıldığında da etik muhabbetine girmeyip, olgunca tepki verebilenlere bir lafım yok.
    Neyden bahsediyorsun Serkan abi ? Senin başkanın şike yaparken yüzü kızardı mı da burdaki insanların tepki verip vermemesine karışıyorsun ? Penaltı yok diyoruz atmış diyoruz neyi anlamıyorsunuz ? Pankart mı asalım penaltı değil diye.Biz sizin gibi kollamıyoruz haksızlıkları.Ortada haksız bir şey varsa söylüyoruz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Addolorato View Post

Burda Escude Burak'ın ayağına basmıyormu ?
    Bu pozisyonda basıyor gibi ama bunun yandan görüntüsü var. Escude nin ayağı tamamen yerde ve Burağın ayağına herhangi bir temas yok. Bu tarz resimLeri koyarak insanı daha da tahrik ediyorLar.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    iste gelde bunu anlat iste , ayrica emre çolagin vurdugu topta hilbertin eline çarpan top"ta penaltimizi vermiyen yine hakemdi , ibrahim toramani 21321 kez atmasi gerekirken sari kart ile geçistiren yine hakemi burda bi emek hirsizligi var galiba

HiLbert in pozisyonuna da penaLtı verseydi herhaLde bütün tribün sahaya inerdi o akşam. Adam koLunu kapatıyor, eLine geLmesin diye eLini kapatmaya çaLışıyor. BöyLe penaLtı oLmaz. Doğru gerçi Burağın pozisyonundan sonra o pozisyona da penaLtı vermek gerekiyordu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bazı yorumlar çok komik gerçekten.Sanki Beşiktaş 90 dk müthiş oynamış da biz şansa bala gollerle olmayan penaltıyla puan kazanmışız gibi saçma yorumlar var.İlk yarıda kendi kalemize gol atıp bir de en olmıycak yerde top kaptırarak iki saçma gol yedik.Ama buna rağmen kendi sahasında Beşiktaş'ı ilk yarı ezdik.Topla oynama 61'e 39'du sanırım.Biz deplasmanda Anadolu takımlarına falan yapıyoruz bu yüzdeyi normalde.Gelelim ikinci yarıya.Melo'nun çıkıp Amrabat'ın girmesi bizim aleyhimize oldu.Emre'nin ortada olması hiç iyi olmuyor.Adam faul yapmak nedir bilmiyor.Direk dalıyo rakibine mesafe,dakika tanımaksınız.Beşiktaş'ın üçüncü golünde de Hakan Balta asist yaptı öyle attılar.3-2 olunca kendilerine biraz güvenerek oynamaya başladılar.Biraz üstün oynamaya başladılar o dakikalarda da.Burak kendisini yere atmış o sayede gol atmış olabiliriz.Ama sizin de Beşiktaş'ın hakkı yendi o oldu bu oldu demeniz için takımınız üstün oynaması gerçekten haketmesi gerekiyor.3 maçtır kendi sahasında Galatasaray'a karşı maç kazanamıyor Beşiktaş böyle giderse de zor kazanır.Bazı Beşiktaşlılar da gündemi penaltıdan çıkarıp ilk yarıda takımının oynadığı rezil oyuna baksınlar.Sanki ilk kez haksız bir penaltı kazanıldı.Haksızlıktan,emek hırsızlığından bahseden iki kulüp taraftarı kulüplerinin yaptığı haksız şeyleri,emek hırsızlıklarını ne çabuk unutmuşlar.
    Aygünüm sen önce bir kiminle oynadığına dikkatini ver. Maçtan önce 4 tane atarız ama bizimkiler acıyıp 1 tane atmaz 3-0 biter diye rakibini küçümsüyordun, şimdi de kalkmış Hakan Balta asist yaptı, şu hata yaptı bu hata yaptı diyorsun. Yapmasaydınız o zaman Bende mesela "Umut ilk saniyede onu atsa maç kopardı" lafına gülüyorum. Biz mi yalvardık Umut'a? Atsaydı yani ne yapalım.

Futbolda önemli olan kötü oynadığın maçtan puan çıkarmaktır. İlk yarıda pas yapmakta becerikli olduğunuz kadar gol atmakta da becerikli olsaydınız da farkıda atsaydınız madem. Öyle üstün oynadık demekle de olmuyor. Her üstün oynayan kazanmıyor futbolda.

Sana bir tavsiye vereyim büyüklerimiz boşuna dememiş, " Acırsan acınacak hale gelirsin" Bunu Beşiktaş'ı küçümseyen bütün arkadaşlara söylüyorum, diğerleri alınmasın. Bu maçı da anamızın ak sütü gibi hakettik biz. Maçın hakkı 3-2 di. Ha penaltı olmazdı siz 2 tane atardınız belki orasını bilemem. Ama o penaltı golüne kadar 4. golü arayan ve topu ayağında tutan bizdik. Bazı şeyleri itiraf etmeyi bilmek gerekiyor bir taraftar olarak. Örneğin ben Batuhan'a zamana oynuyor diye kızabiliyorsam senin de bazı şeyleri kabullenmen ve kendi oyuncunu eleştirmen gerekiyor.

Beşiktaş en kötü gününde bile BEŞİKTAŞ'tır. Bunu herkes böyle bilsin.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maçı kaleye çok şut atan,çok pozisyona giren,iyi pas yapan takım kazanmıyor.Kurallarda bu yok.Maçı rakip kaleye daha fazla gol atan takım kazanıyor.Galatasaray dün akşam gol atamadı ama iyi oynadı diye bir şekilde kazanacak diye bir kaide yok.Sizin mantığınıza göre Yunanistanı ellerinden alsınlar Avrupa kupasını. Yada geçen sezon Chelsea'nin aldığı kupa falan iptal olsun öyle mi?Finalde olmayan bir penaltı olsaydı ve Chelsea kupayı alamasaydı kimse demezdi 'Chelsea zaten haktmiyordu' diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyden bahsediyorsun Serkan abi ? Senin başkanın şike yaparken yüzü kızardı mı da burdaki insanların tepki verip vermemesine karışıyorsun ? Penaltı yok diyoruz atmış diyoruz neyi anlamıyorsunuz ? Pankart mı asalım penaltı değil diye.Biz sizin gibi kollamıyoruz haksızlıkları.Ortada haksız bir şey varsa söylüyoruz.
    Olgunca tepki vermeyenlerden bahsediyorum, olgunca tepki verenlere lafım yok, yeter ki her olayda benzer tepkiler verilebilse, hep bunu söylüyorum, hala bunu söylüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tek bişi dicem Yıllardır Burak kendini atıyor diye eleştirdiler, dalga geçtiler, şimdi de savunuyolar.. Bu filmin sonu yok..

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Şahsen benim takımıma karşı böyle bir şey yapılsa hak hukuktan bahsetmem hakem görseydi derim. Direk oyuncuya çullanmam.

Ha hakeme sinirlenmem mi sinirlenirim tabii ki. Ama yok oyuncu hak hukuk yaptı yok kul hakkını yedi yazık yani. Sırf Galatasaray camiasını sevmeyenler böyle kirletir takımı, tek suç hakemin görmemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Tek bişi dicem Yıllardır Burak kendini atıyor diye eleştirdiler, dalga geçtiler, şimdi de savunuyolar.. Bu filmin sonu yok..
    Bunu her takım taraftarı yapıyor. En büyük örnek de Emre Belözoğlu'dur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alex'in de Galatasaray maçında hakemi aldatarak kazandığı penaltı var.

Milyonlarca örnek bulunabilir, neden kıyas yapmak yerine sadece pozisyon değerlendirilmiyor ben anlamıyorum.

Herkes tetikte bekliyormuş, Burak Yılmaz kendini atmasaydı nereden vuracaktınız B planı neydi onu söyleyin de bilelim. Galatasaray zaten kolay penaltı kazanıyor, biz zaten 80'den sonra böyle bir şey olacağını biliyorduk falan geçin arkadaşlar bunları. Burak Yılmaz'ın hareketini sevimli göstermeye çalışanlar, kelime oyunlarıyla basitmiş gibi göstermeye çalışanlar ne kadar komikse aha bir şey bulduk vurun mantığındaki özellikle Fenerbahçeliler de o kadar komik.
    Last edited by uAburak89 : 27.Ağustos.2012 at 23:30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beni başka takımların nasıl oyunlarla maç veya şampiyonluk kazandığı ilgilendirmiyor. İnsanların söyledikleri de. Ben bir Galatasaraylı olarak bu şekilde değil puan almak, gol atmayı kendime yediremiyorum. Galatasaray böyle bir takım değil, bu durum Galatasaray'a yakışmaz. Arif Erdem de muazzam futbolcuydu benim için ama şu özelliği yüzünden sinir olurum kendisine. İhtiyacımız yok, gerek de yok.

Galatasaray bundan menfaat sağladığı halde pozisyonun tekrarını görünce sinir küpü oldum. Yazık günah. Yenileceksek yenilelim; ezileceksek de ezilelim. Burak'ın ufak şakalarıyla berabere kalmayalım. Galatasaray demek bu demek değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Burak mevzusunu uzatmasak daha fazla. Burda da GS sohbet konusunda da bütün renkdaşlarım söylenmesi gerekenleri söyledi. Hala Burak şöyle Burak böyle muhabbetleri devam ediyor. Duyan da sanır bu maç şampiyonu belirledi. Tamam başka platformlarda konuşuluyor hâlâ bir şey demiyoruz ama sizde laflarınızı o platformlarda söyleyin, burda konuyu uzatmanın bi alemi yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Hayır, Burak Yılmaz bunu Avrupa maçında yapsa hak hukuktan kimse bahsetmez aksine "aferin oğlum işte bu, işte böyle" denirdi. Yapılması gerekeni yaptı. Bu bir oyun gereken her şeyi, eline geçen her şansı değerlendireceksin. Eminim ki perde arkasında tebrik edilmiştir oyuncu.

En iyi örnek Barcelona, hadi biri çıksın desin ki Burak böyle devam ederse hiç bir takımda dahi oynamaz. Yahu adamlar Barça'da oynuyor sen daha hak hukuk kul hakkı böyle kazanılmaz diyorsun. Zaten elimizdeki haklar alınmış Burak Yılmaz 2 puan almış çok mu...

Neyse

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Burak'ın bu "kendini bırakma" eylemini sıklıkla yapıyor olması sebep oluyor bu kadar konuşulmasına. Bunu, mesela, Elmander yapsaydı, bu kadar konuşulmazdı sanıyorum. Benzer şekilde, yukarıda Alex için verilen örnek, Alex bu tür şeyleri sıklıkla yapmadığı için bir "olay" olarak kalıyor; ama mesela Burak için bu artık bir "olgu" malesef.

Evet, Arif Erdem görmüş bir nesiliz: Adam, 15 senelik kariyerinin sonlarına doğru, artık arkadan gelen bir rakip ayağı görmese bile hissedebilecek, o ayağın gelişine göre uygun bir zamanlamayla kendini yere bırakabilecek farklı bir zihinsel seviyeye evrilmişti. Bunun yarattığı sorun şu: Hakemler, bu tür bir adamın gerçekten düşürülüp düşürülmediğini, kendini yere bırakıp bırakmadığını anlayamıyor; karar anlarında ister istemez önyargıları algılarının önüne geçiyor. Neticede, Türkiye gibi futbolla yatılıp futbolla kalkılan bir ülkede, adamın ceza sahası içerisinde her yerde kalışı bir olay oluyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Mesaj Yetkileri