Colman haberleri dolaşıyor. ama sanmıyorum bu iki takımın birbirinden transfer yapacağını.
Colman haberleri dolaşıyor. ama sanmıyorum bu iki takımın birbirinden transfer yapacağını.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Colman'ı almayız zaten bize ilaç olmaz.İBB'de Holmen daha iyi bence
Alex'in gönderilmesi felan konuşuluyor artık yuh diyorum ya. Adamlarda oyuncular birbirini yumrukluyor özür ile iş çözülüyor bizde Alex cinayet işlemiş gibi bir havaya sokuluyor. Aykut yarın bir gün Alex'i oynatır Alex 2 gol atar iş yine çözülür. Alex değil miydi Süper Kupa'da G.Saray'a gol atan?
Valla Alex'i öyle sıradan bir oyuncu gibi gönderip, bugüne kadar yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür ederiz deyip yollayamazlar. Ne Sneijder Ne Kaka'yı almaları şahsım adınada beni hiç tesellide memnunda etmez.
colman iyi oyuncuda nasil alacakmisiz? trabzon satmaz türkiyeden bir kulübe onu.. serbest kalma maddesi varsa ayri mesele..
oyuncu gelmek isterse herşey biter colmanın ben gelmesini istemem emreye yaptıkları hala aklımda o takımdan bize direk hiçbir oyuncu gelmesin gitsin 1 sezon başka yerde oynasın sonra gelsin
oldu olacak zokora yı da alalım.
colman'ın bu takımda asla yeri yok.trabzondan hiç bir oyuncunun yok daha doğrusu.
Colman boşa çıkarsa (bonservisini alırsa kulübünden) Fenerbahçe'ye imza atar.
Colman'a kadar düştüyse bu takım Maldonado gelsin.
Gorende sanacakki orta sahalari yildizlarla dolu Fenerbahcenin![]()
Bu kadar olay yasanmıs Ts ile mümkün degil ne biz onlardan adam alırız ne onlar satar.
Ortasahası yıldızlarla dolu olmayabilir ama Trabzonspor'dan Colman'a boşa vakit ayıracak kadarda gereksiz bir transfer yapmazlar.
Ayni yonetimin bir cok bos transferi varken, bos transfer yapmaz dememen lazim bence.
Zaten Colman medya spekulasyonuki bana gore transfer olma olasiligi 1% bile degil ama egerki bu 2 takimin arasi kotu olmasaydi Colman kesinlike Fenerbahce orta sahasina cok sey katardi.
Holmen çok iyi gider Fener'e ama İ.B.B transferi kapamış ne oyuncu almayı ne de satmayı düşünmüyorlar sanırım...Holmen zaten İ.B.B'nin en önemli ismi konumunda satılacağını düşünmüyorum iddialılar bu sezon...
@12numaraorg: Aykut Kocaman: "Transfer istediğimi her zaman söyledim; ama transfer kolay olmuyor. 5 Eylül'e kadar transfer dönemi devam ediyor."
Aykut hoca transfer istemiyor diyenlere gelsin ..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu saatten sonra transfer mi olur? Yarın Şampiyonlar Ligi'ne veda edersek kimi getirirlerse getirsinler umurumda değil. Spartak maçlarından önce alacaklardı, o zaman takım elenirse derdik ki "eyvallah, yapacak bir şey yok", ama herhalde hoca fatura kendisine kesilmesini istemediğinden "Spartak'a elendik ama transfer bitmemişti, eksiklerimiz vardı" diyecek.
Mayısta lig bitiyor, aradan 3 ay geçmiş hala sen transferi sonlandıramıyorsan oturup düşünmen lazım. Koskoca 3 aylık süreç var önünde, transfer kolay iş değil deniyor, sanırsın Luka Modric için R.Madrid ile çekişiyorlar.
daha 2-3 hafta önce kendisi kadro yeterli transfere gerek yok dedi simdide transfer istedim olmadi diyor ozaman kadrom yeterli transfere gerek yokta demiyeceksin transfer calismalarimiz devam ediyor diyeceksin milleti kanser yapmayacaksin
insanlar nasıl da kör olabiliyor...Aykut Kocaman'ın orta saha istediği belli yönetimin almadığı orta saha transferini beklettiği belli ama maksat saldırmak olsun. O zaman şöyle demiyceksinmiş. Keşke alex gibi twitter'dan Aykut Hoca'da kendi üstü olan yönetime sallasaydı da millet mutlu olsaydı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Demiş ntvspor.Fenerbahçe transferde hareketlendi. Sarı - lacivertliler'in gündeminde Portekizli yıldız Raul Meireles var.
Fenerbahçe, kadrosuna son şeklini vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı - lacivertliler'e son olarak Chelsea forması giyen Raul Meireles menajerler aracılığıyla teklif edildi.
Portekizli oyuncuyla ilgili son kararı Aykut Kocaman, Spartak Moskova maçının ardından verecek.
Meireles, 2004 - 2010 yılları arasında Porto formasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. 2010 yılında Ada kariyerine Liverpool'la başlayan Portekizli oyuncu, 2011'de Chelsea'ye transfer olmuştu. Meireles, 61 kez portekiz milli takımının formasını giydi.
Bu transfer gerçekleşmezse insanlar haberde yazana bakıp Aykut Kocaman istemedi ama orta saha lazımdı diyerek yüklenecek belki de, çok kritik bir maç öncesi bu şekilde haber yapmak çok yanlış. Basın hakikaten tehlikeli.
Turu geçersek eğer çok iyi bi oyuncu alıcaz ama bakalım yarın ne olucak
Turu geçince oyuncu alma mantığı Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmıyor.
Al sezon başında kur kadronu geç turu
Madem o getireceğin oyuncu şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele de sana güç katacak elbet turunda geçilmesinde etkisi olur.Üstelik kan ağlayan bir bölgeden bahsediyoruz.
Aykut Kocaman oyuncu istediyse bunu basın toplantılarında her demecinde inkar etmemesi gerekiyor.
Ayrıca ben yönetimin Aykut hoca oyuncu istediğinde almayacağına inanmıyorum gidip Krasic alınıyorsa mecburi ihtiyac olmadığı halde, ortasaha hayli hayli alınırdı.
Fenerbahçe'de yeni aday Raul Meireles...
NTVSPOR
Yok artık.
Football is simple,but Football Manager is not
Abramovic menajerleri aracılığı ile Chelsea'yi Fenerbahçe'ye devrediyoruz, haber verin demiş galiba.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Eğer gelirse efsanevi olur. Meireles Avrupada ki en iyi görev adamlarından. L'pool hala eksikliğini gideremedi.
eto'o bitmiş.
http://www.footballcourier.com/news/...er-essien.html
Chelseali Essien ile ilgilendiğimiz söyleniyor.