Sayfa 699 / 896 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
20,941 ile 20,970 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Colman haberleri dolaşıyor. ama sanmıyorum bu iki takımın birbirinden transfer yapacağını.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Colman'ı almayız zaten bize ilaç olmaz.İBB'de Holmen daha iyi bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alex'in gönderilmesi felan konuşuluyor artık yuh diyorum ya. Adamlarda oyuncular birbirini yumrukluyor özür ile iş çözülüyor bizde Alex cinayet işlemiş gibi bir havaya sokuluyor. Aykut yarın bir gün Alex'i oynatır Alex 2 gol atar iş yine çözülür. Alex değil miydi Süper Kupa'da G.Saray'a gol atan?

Valla Alex'i öyle sıradan bir oyuncu gibi gönderip, bugüne kadar yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür ederiz deyip yollayamazlar. Ne Sneijder Ne Kaka'yı almaları şahsım adınada beni hiç tesellide memnunda etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Colman'ı almayız zaten bize ilaç olmaz.İBB'de Holmen daha iyi bence
    Cristian dan sonra Colman

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence colmanı da galatasaray alır boşuna endişelenmeyin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bence colmanı da galatasaray alır boşuna endişelenmeyin

Holmen'i almak lazım aslında.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

colman iyi oyuncuda nasil alacakmisiz? trabzon satmaz türkiyeden bir kulübe onu.. serbest kalma maddesi varsa ayri mesele..

oyuncu gelmek isterse herşey biter colmanın ben gelmesini istemem emreye yaptıkları hala aklımda o takımdan bize direk hiçbir oyuncu gelmesin gitsin 1 sezon başka yerde oynasın sonra gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

oldu olacak zokora yı da alalım.
    colman'ın bu takımda asla yeri yok.trabzondan hiç bir oyuncunun yok daha doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    oyuncu gelmek isterse herşey biter colmanın ben gelmesini istemem emreye yaptıkları hala aklımda o takımdan bize direk hiçbir oyuncu gelmesin gitsin 1 sezon başka yerde oynasın sonra gelsin
    bize şimdi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post

Holmen'i almak lazım aslında.
    bence iyi olur valla.

Colman boşa çıkarsa (bonservisini alırsa kulübünden) Fenerbahçe'ye imza atar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Colman'a kadar düştüyse bu takım Maldonado gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gorende sanacakki orta sahalari yildizlarla dolu Fenerbahcenin

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu kadar olay yasanmıs Ts ile mümkün degil ne biz onlardan adam alırız ne onlar satar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ortasahası yıldızlarla dolu olmayabilir ama Trabzonspor'dan Colman'a boşa vakit ayıracak kadarda gereksiz bir transfer yapmazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayni yonetimin bir cok bos transferi varken, bos transfer yapmaz dememen lazim bence.

Zaten Colman medya spekulasyonuki bana gore transfer olma olasiligi 1% bile degil ama egerki bu 2 takimin arasi kotu olmasaydi Colman kesinlike Fenerbahce orta sahasina cok sey katardi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Holmen çok iyi gider Fener'e ama İ.B.B transferi kapamış ne oyuncu almayı ne de satmayı düşünmüyorlar sanırım...Holmen zaten İ.B.B'nin en önemli ismi konumunda satılacağını düşünmüyorum iddialılar bu sezon...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@12numaraorg: Aykut Kocaman: "Transfer istediğimi her zaman söyledim; ama transfer kolay olmuyor. 5 Eylül'e kadar transfer dönemi devam ediyor."
    Aykut hoca transfer istemiyor diyenlere gelsin ..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bu saatten sonra transfer mi olur? Yarın Şampiyonlar Ligi'ne veda edersek kimi getirirlerse getirsinler umurumda değil. Spartak maçlarından önce alacaklardı, o zaman takım elenirse derdik ki "eyvallah, yapacak bir şey yok", ama herhalde hoca fatura kendisine kesilmesini istemediğinden "Spartak'a elendik ama transfer bitmemişti, eksiklerimiz vardı" diyecek.

Mayısta lig bitiyor, aradan 3 ay geçmiş hala sen transferi sonlandıramıyorsan oturup düşünmen lazım. Koskoca 3 aylık süreç var önünde, transfer kolay iş değil deniyor, sanırsın Luka Modric için R.Madrid ile çekişiyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

daha 2-3 hafta önce kendisi kadro yeterli transfere gerek yok dedi simdide transfer istedim olmadi diyor ozaman kadrom yeterli transfere gerek yokta demiyeceksin transfer calismalarimiz devam ediyor diyeceksin milleti kanser yapmayacaksin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

insanlar nasıl da kör olabiliyor...Aykut Kocaman'ın orta saha istediği belli yönetimin almadığı orta saha transferini beklettiği belli ama maksat saldırmak olsun. O zaman şöyle demiyceksinmiş. Keşke alex gibi twitter'dan Aykut Hoca'da kendi üstü olan yönetime sallasaydı da millet mutlu olsaydı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe transferde hareketlendi. Sarı - lacivertliler'in gündeminde Portekizli yıldız Raul Meireles var.
    Fenerbahçe, kadrosuna son şeklini vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı - lacivertliler'e son olarak Chelsea forması giyen Raul Meireles menajerler aracılığıyla teklif edildi.
    Portekizli oyuncuyla ilgili son kararı Aykut Kocaman, Spartak Moskova maçının ardından verecek.
    Meireles, 2004 - 2010 yılları arasında Porto formasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. 2010 yılında Ada kariyerine Liverpool'la başlayan Portekizli oyuncu, 2011'de Chelsea'ye transfer olmuştu. Meireles, 61 kez portekiz milli takımının formasını giydi.
    Demiş ntvspor.

Bu transfer gerçekleşmezse insanlar haberde yazana bakıp Aykut Kocaman istemedi ama orta saha lazımdı diyerek yüklenecek belki de, çok kritik bir maç öncesi bu şekilde haber yapmak çok yanlış. Basın hakikaten tehlikeli.

Turu geçersek eğer çok iyi bi oyuncu alıcaz ama bakalım yarın ne olucak

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Turu geçince oyuncu alma mantığı Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmıyor.
    Al sezon başında kur kadronu geç turu
    Madem o getireceğin oyuncu şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele de sana güç katacak elbet turunda geçilmesinde etkisi olur.Üstelik kan ağlayan bir bölgeden bahsediyoruz.

Aykut Kocaman oyuncu istediyse bunu basın toplantılarında her demecinde inkar etmemesi gerekiyor.
    Ayrıca ben yönetimin Aykut hoca oyuncu istediğinde almayacağına inanmıyorum gidip Krasic alınıyorsa mecburi ihtiyac olmadığı halde, ortasaha hayli hayli alınırdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe'de yeni aday Raul Meireles...

NTVSPOR

Yok artık.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abramovic menajerleri aracılığı ile Chelsea'yi Fenerbahçe'ye devrediyoruz, haber verin demiş galiba.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer gelirse efsanevi olur. Meireles Avrupada ki en iyi görev adamlarından. L'pool hala eksikliğini gideremedi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Turu geçince oyuncu alma mantığı Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmıyor.
    Al sezon başında kur kadronu geç turu
    Madem o getireceğin oyuncu şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele de sana güç katacak elbet turunda geçilmesinde etkisi olur.Üstelik kan ağlayan bir bölgeden bahsediyoruz.

Aykut Kocaman oyuncu istediyse bunu basın toplantılarında her demecinde inkar etmemesi gerekiyor.
    Ayrıca ben yönetimin Aykut hoca oyuncu istediğinde almayacağına inanmıyorum gidip Krasic alınıyorsa mecburi ihtiyac olmadığı halde, ortasaha hayli hayli alınırdı.
    noktasından virgülüne.

http://www.footballcourier.com/news/...er-essien.html

Chelseali Essien ile ilgilendiğimiz söyleniyor.

Mesaj Yetkileri