Originally Posted by
HeracLes
Başarılar, şu an bende Liverpool'u yönetiyorum. Her maç 30 şut ve 10 tane müsait gol şansı yakalıyorum ama 3 tane anca atıyorlar. Şöyle diyeyim; Borini, Hulk, Huntelaar, Luis Suarez, Carroll. 3 forvet oynatıyorum, Allah'tan Huntelaar'ın bitiricilik 20 de oradan 2-3 gol çıkartıyoruz

Hangi versiyonla oynuyorsun bilmiyorum ama Carroll tam bir kalas. Oyuncular bol bol kaçırıyor buna hazırlıklı ol

Teşekkür ederim. Ben oyunun ilk çıktığı versiyonla oynuyorum, hiçbir yama yüklü değil.
Daha önceden Liverpool tecrübem var. Ancak hiçbirinde başarıyı yakalayamamış hatta kovulmuştum. O nedenle göreve hazırlıklıyım. Carroll'un performansı benim de pek hoşuma gitmemişti. İlk 11'imde değil zaten kendisi. Kuyt'ın arkasında yedek bekleyecek. Kilit adam Suarez. Bazı maçlarda yıldızlaşırken bazı maçlarda ayağına top bile değmiyordu önceki kariyerlerimde. Yıldızlaştığı maçların sayısını artırırsak başarı gelir. Kuyt gibi ne istersen yapacak bir forvet var yanında zaten.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."