1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Serbest Vuruş Saçmalığı

Hybrid View

Türkçe çevirisini yapan kişi yanlış çevirmiş. Dili ingilizceye çevirip bakarsan göreceksin sende taç atışlarından bahsettiğini. Program oyuncuların özellikleri üzerinden o yorumları yapıyor.
    Benim takımımda da söylediğin gibi Wederson dağlara taşlara vururken Batalla sezonda 5-6 gol rahat buluyor. Ama gerçek hayatta da uzun mesafeli, füze gibi goller pek sık olmadığından pek yadırgamadım bu durumu.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Türkçe çevirisini yapan kişi yanlış çevirmiş. Dili ingilizceye çevirip bakarsan göreceksin sende taç atışlarından bahsettiğini. Program oyuncuların özellikleri üzerinden o yorumları yapıyor.
    Benim takımımda da söylediğin gibi Wederson dağlara taşlara vururken Batalla sezonda 5-6 gol rahat buluyor. Ama gerçek hayatta da uzun mesafeli, füze gibi goller pek sık olmadığından pek yadırgamadım bu durumu.
    Benim demek istediğim regenlerden böyle bir Roberto Carlos vari bir oyuncu gelebilir. Türkiye'de bile böyle gol atan 3-4 kişi var. Wederson, Baroni'nin böyle golleri var. Hiç yok değil yani. Açıkçası görsel açıdan çok da güzel olurdu. Ama güç özelliği yüksek olan bir oyuncu frikik kullandığında kaleyi asla bulmuyor isterse bütün frikiğe etki edecek özelliği 15-18 arası olsun.

Mesaj Yetkileri