Nevzat Aydin @zagortenay76
Spekülasyona mahal vermemek için: 2.4M€ Porto alacak, Marc Janko ise yıllık 1.5M€.
Nevzat Aydin @zagortenay76
Spekülasyona mahal vermemek için: 2.4M€ Porto alacak, Marc Janko ise yıllık 1.5M€.
Anlaşma' nın 3 yıllık olması oyuncuya ve bonservis ücretine çok fazla para verilmemesinden dolayı çok büyük bir transfer başarısı bence. Bakalım Janko nasıl bir performans sergileyecek.
Football is simple,but Football Manager is not
Trabzonspor, çok iyi bir forvet aldı. Marc Janko; Vittek ve Henrique'yi direk keser birkaç hafta içinde bence. Hayırlı olsun.
Janko - Henrique(Vittek)
Yasin - Zokora - Soner(Colman) - Alanzinho
Celustka - Bamba - Giray(Mustafa) - Serkan
Onur(Tolga)
Bu transferle birlikte 4-4-2 iyi gider Trabzon'a...
Evdeki maclarda kesinlikle 4-4-2'ye geceriz gibime geliyor derbi maclari haric.
Tabi Janko geldi ama kim bilir kac hafta sonra oynarbiliyorsunuz Turk teknik adamlarin hazir degil henuz diye oynatmadigi bir ton yildiz oyuncu var.
Onur
Serkan - Giray - Bamba - Celu
Zokora
Colman - Soner
Volkan--------------------Olcan
Janko
Tolga
Zeki - transfer - Mustafa - Ferhat
Baris
Adrian - Alanzinho
Halil---------------------Yasin
Henrique
Stoper mevkisine adam ariyorlar Lukovic ismi geciyor. Saparayida Serdar ile takas edecekmisiz galiba.
Benfica'nin sol beki Emerson Trabzona imza atti diyorlar, daha once izleyen varmi adami ?
Kaynak nedir?Ben kendisini Lille'de oynarken 3-5 kere izlemiştim. Ofansa katkısı iyi fakat defansif olarak biraz sıkıntıları vardı, ama Türkiye'de fazlasıyla yeterli olur.
Bu arada G.Antepspor'dan Serdar haberleri var. Emerson gelirse, Celuska sağ tarafa geçer. Bu transfer gereksiz olur.
Zaten Serdar olayini ben pek cozemedim. Korkum odurki Serdar gelirse bazi maclarda Serkani ofansif gorevlerde gorebiliriz
Sapara+Vittek verilip Cenk veya Muhammed alinsa cok daha iyi olacakya neyse bekleyip gorecegiz.
Emerson haberi cogu yerel gazetede var, hatta Benfica teknik direktoru Trabzonspora oyuncuyu verdiklerinimi soylemis.
Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus'un “Emerson’u Trabzon’a verdik. Galiba imza atmış” açıklaması transferin bittiğini gösterirken, Brezilyalı yıldızın en geç hafta sonu Trabzon’a geleceği iddia edildi.
Hayatım Futbol @HayatimFutbol
Gaziantepor ile Trabzonspor arasında Serdar Kurtuluş-Sapara takası geçekleşti (TRT Spor)
Özkan Öztürk @ozkanozzturk
Sapara, Gaziantepspor yönetimi ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Serdar Kurtuluş da en geç Videoton maçı sonrası TS ye imza atacak (ÖZEL HABER)
Serdar Besiktastayken on liberoda oynuyordu degilmi ?
Serdar sağ bek ön libero oynayabiliyor...
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Marc Janko'nun kulübümüze transferi konusunda FC Porto ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre FC Porto'ya sözleşme fesih bedeli olarak 2.340.000.-EUR ödenecektir.
Unal Karaman yuzunden dusunuyorum ben, Senol Gunes gelmeden bi Ankaragucu macinda takimin basina o gecmisti Serkan sag kanat oynamistihatta asist yapmisti golu Selcuk atmisti. Senol Guneste geldikten sonra ne zaman sans bulduysa hep ileriye atti Serkani.
Bu seneki sistemimiz Serkan'ın Janko'ya açacağı ortalar olabilir. Tehlikenin farkında mıyız?
Bu arada Janko ile ilgili 1-2 şey paylaşayım.Kendisi Nutellacıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=2s6zUWyU0go
Bu videoda da ne kadar mücadeleci bir futbolcu olduğunu belli ediyor.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kk77ZRONksg
Last edited by nekop : 30.Ağustos.2012 at 09:29
Tarihin en hizli hatrickini yapan oyuncu![]()
SON DAKİKA... Trabzonspor, Benfica'nın sol beki Emerson ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Trabzonda bi alem UEFA'dan eleniyolar öyle transfer yapıyolar![]()
Ligde kaybedilmis birsey yok, dogru hamleler yapilmali.
Emerson için yaratıcı değil, hücum anlamında Marek Cech kadar bile etkili olamaz, geçen sezon da çok kötüydü deniyor.
Derlerr derlerrr
Marek Cechi yollayip yerine daha kotusunumu istiyormus Senol Gunes![]()
Cech
Sapara
Vittek'i
Bu hafta yolculasinlar bi zahmet.
Avrupa'da transferin son günü bugün sanırım.Cech varken ve Celuyu sol bek oynatırken sol bek niye alınır anlamam.2 yıldır transferde çok ama çok saçma işler yapıyoruz.Sonumuz hayır olsun.
Emerson'u Türkiye Kupasında oynatacaklar galiba.![]()
Canım FEDA olsun sana !
sol bek tercihi sasirtti, umarim menajer kazigi olmaz bu da. son gun kaptirdilar gibime geldi emersonu. hic akla gelmeyen bir transfer yapti trabzonspor.
saviolayi satmis benfica, keske onu alsalardi emersonun yerine. cok is yapardi superligde.