Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 63.04%
  • Berabere biter

9 19.57%
  • Spartak Moskova

8 17.39%
1 ile 30 arası toplam 306 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Spartak Moskova | Şampiyonlar Ligi Play-Off 2.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Fenerbahce: Mert - Gokhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali - M.Topal, Selcuk - M.Topuz, Kuyt, Krasic, Sow
    Eğer 4-4-2 oynayacaksak ve Krasic yine sol kanat olacaksa işimiz var. Hayır yabancı kontenjanı yok. Temiz temiz Krasic'i orijinal mevkisinde oynatıp sola Stoch veya Caner'den birini oynatmak varken niye böyle yaparız ki ? Krasic solda çok zorluk çekiyor adama eziyet çektirmek niye ? Bir de şu var eğer 1-0 öne geçersek eminim sol kanada Sow, Sağ kanada Krasic ortaya da Mehmet Topuz geçecek ileride de Kuyt tek başına oynayacak ve yine karman çorman bir düzen olacak. Aykut Hoca'nın her seferinde gereksiz risk almasının nedeni nedir gerçekten anlam veremiyorum. Umarım Antep maçında ki gibi şans yanımızda olur ne diyelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Eğer 4-4-2 oynayacaksak ve Krasic yine sol kanat olacaksa işimiz var. Hayır yabancı kontenjanı yok. Temiz temiz Krasic'i orijinal mevkisinde oynatıp sola Stoch veya Caner'den birini oynatmak varken niye böyle yaparız ki ? Krasic solda çok zorluk çekiyor adama eziyet çektirmek niye ? Bir de şu var eğer 1-0 öne geçersek eminim sol kanada Sow, Sağ kanada Krasic ortaya da Mehmet Topuz geçecek ileride de Kuyt tek başına oynayacak ve yine karman çorman bir düzen olacak. Aykut Hoca'nın her seferinde gereksiz risk almasının nedeni nedir gerçekten anlam veremiyorum. Umarım Antep maçında ki gibi şans yanımızda olur ne diyelim.
    Yazdıklarında çok haklısın. Gerçi ben her maça Stoch'la başlama taraftarıyım ama Gaziantep maçında sola çekildiğinde 5 dk falan dayandı Krasiç ve mevkisini değiştirdi. Bu biraz farklı, maç öncesi solda oynayacağını kabul etmektir bu. Eminimki özel olarak bu durum konuşulmuştur ve karar alınmıştır. Zorla geçirtecek değil ya, maç öncesi Krasiç kabul etmiştir diye düşünüyorum. Kumar yanı var, tam verim alamayabiliriz; ama önümüzdeki maçta neler olacak göreceğiz.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Mesaj Yetkileri