Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?
- Voters
- 46. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Spartak Moskova
-
30.Ağustos.2012, 01:04
10'a 1 bitecek maç 1-1 bitti. Girmeyince girmiyor yazık oldu.
Ancak bir noktaya değinmek istiyorum, Yapılan her oyuncu değişikliği takımın kalitesini 1 kat daha arttırıyorsa Aykut Kocaman'ın sabah akşam ben nasıl oyuncu tercihi yapıyorum diye kendini sorgulaması gerek. Şunu açık açık söylüyorum Selçuk Şahin bu takımda forma giydiği anda ben o maçı izlemeyi bırakırım. Maçın başında veya sonradan, Yeter Artık ! Koskoca Fenerbahçe bu kadar yeteneksiz ve kalitesiz bir adama nasıl mahkum olur anlamak mümkün değil. Onun oyunda olduğu an ve çıktıktan sonra Mehmet Topuz-Topal ikilisinin oyunda olduğu andaki etkinlik arasında Dünyalar kadar fark var. Bu kadar kötü oyuncu ve bu kadar kötü oyuncu seçimi olamaz. Keza sol kanatta Krasic ile başlamak yine hata yapamıyor işte adam yazık değil mi adamı harcatıyorsun, şu Stoch yedek kalacak adam değil hele ki gol yollarında etkin olacağınız bir maçta. Kendi ayağımıza sıkıyoruz bu böyle olmamalı.
Dediğim gibi eğer oyuna sonradan giren adamlar takıma 1 kat daha kalite katıyorsa Aykut Kocaman'ın tercihlerini şiddetle sorgulaması gerek ayrıca Selçuk Şahin denilen adama bu takımda forma veren hocanın bu dakikadan sonra gözümde zerre değeri yoktur.
Avrupa'da yolumuza devam edecez ama bu zihniyeti taşıdıkça orda da yolumuz uzun olmacayaktır.
Mesaj Yetkileri