Ben de beğendim bu adamı bekte stoperde ortasahada oynayabiliyo bende de sakat oyuncu çok olduğu için baya katkısı oldu geçen sezon.İlk sezon tutunmak zor oluyor ama bakalım 

Originally Posted by
ylmzcm
Tebrikler süper bir zafer olmuş. Premier Lig'de başarılar. 
Teşekkür ederim kupalar hedefliyorum 

Originally Posted by
Abazhanzo
tebrikler gelsin paralar gelsin yeni oyuncular. olaya direk parasal açıdan bakmam yanlış oldu

taraftar başarı istiyor hocam

Çılgın ve başarıya aç taraftar kitlesi her takımın ihtiyacı olan taraftar
İstediğiniz başarı olsun 
Yeni sezonla birlikte sözleşmem yenilendi 2016 ya kadar

Sezon başında €20 mn transfer bütçesi verildi(Tabiki bütçe değiştirme esnekliği var).Yeni sezonda takıma katılan isimler ve ayrılanlar.
EYONG ENOH
Agresif ve çalışkan karakteriyle ortasahamıza dinamizm katacak
MATTHEW CONNOLLY
Her özelliğiyle ortalama bir oyuncu iyi bir başlangıç yaparsa savunmamız için önemli olur
GAEL GIVET
Savunmamda kilit isimlerden olacağını düşündüğüm Gael Givet hava toplarında zayıf olsa da yerinde müdahaleleriyle bu açığını kapatır
TIM KRUL
Genç yaşına rağmen bu zamana kadar başarılı bir görüntü çizen Tim Krul kalemizi bir kaç sezon koruyabilir
VLADIMIR WEISS
Slovakya'nın çok şey beklediği genç yıldızı Weiss.Ortasaha'da heryerde oynamasıyla tam bir joker
ERIK LAMELA
Italya futboluna uyum sağlayamayan Arjantin'in yeni yıldızlarından Lamela.Oyunun wonderkid'lerinden çok iyi bir kanat oyuncusu.
MAROUANE CHAMAKH
Arsenal'da bekleneni veremeyen doğru düzgün forma şansı bulamayan Chamakh golleriyle Leeds'i taşıyacağını ve eski günlerine döneceğini söylüyor
Transferlerde bütçemizi sonuna kadar kullandık hatta maaş bütçesinin üstüne bile çıktım.Hazırlık maçları biter bitmez yeni sezona geçicem fakat fikstür çok kötü kovulma ihtimalim bile var.İlk 6 hafta
Newcastle(E)
Wigan(D)
Chelsea(E)
Man Utd(D)
Arsenal(E)
Liverpool(D)
Hadi hayırlısı