1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: The Whites in Elland Road

Hybrid View

tebrikler gelsin paralar gelsin yeni oyuncular. olaya direk parasal açıdan bakmam yanlış oldu taraftar başarı istiyor hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Thumbs down

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Fotoğraf on numara Ferdi'yi tanıdım. Fotodakilerin hangisi Sir, hangisi Kasap onu çıkaramadım yalnız

Hadi hayırlı olsun, ilk sezonu atlattık mı gerisi gelir Premier League'de. Bu arada Calderoni'yi Beşiktaş'a almıştım bir kariyerde, fena değil. Güzel alternatif olur. Hatta iyi bakarsan para da kazandırır, p.a.'sı fena değil.
    Ben de beğendim bu adamı bekte stoperde ortasahada oynayabiliyo bende de sakat oyuncu çok olduğu için baya katkısı oldu geçen sezon.İlk sezon tutunmak zor oluyor ama bakalım

Quote Originally Posted by ylmzcm View Post
    Tebrikler süper bir zafer olmuş. Premier Lig'de başarılar.
    Teşekkür ederim kupalar hedefliyorum

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
    tebrikler gelsin paralar gelsin yeni oyuncular. olaya direk parasal açıdan bakmam yanlış oldu taraftar başarı istiyor hocam
    Çılgın ve başarıya aç taraftar kitlesi her takımın ihtiyacı olan taraftar İstediğiniz başarı olsun

Yeni sezonla birlikte sözleşmem yenilendi 2016 ya kadar Sezon başında €20 mn transfer bütçesi verildi(Tabiki bütçe değiştirme esnekliği var).Yeni sezonda takıma katılan isimler ve ayrılanlar.

EYONG ENOH

Agresif ve çalışkan karakteriyle ortasahamıza dinamizm katacak

MATTHEW CONNOLLY

Her özelliğiyle ortalama bir oyuncu iyi bir başlangıç yaparsa savunmamız için önemli olur

GAEL GIVET

Savunmamda kilit isimlerden olacağını düşündüğüm Gael Givet hava toplarında zayıf olsa da yerinde müdahaleleriyle bu açığını kapatır

TIM KRUL

Genç yaşına rağmen bu zamana kadar başarılı bir görüntü çizen Tim Krul kalemizi bir kaç sezon koruyabilir

VLADIMIR WEISS

Slovakya'nın çok şey beklediği genç yıldızı Weiss.Ortasaha'da heryerde oynamasıyla tam bir joker

ERIK LAMELA

Italya futboluna uyum sağlayamayan Arjantin'in yeni yıldızlarından Lamela.Oyunun wonderkid'lerinden çok iyi bir kanat oyuncusu.

MAROUANE CHAMAKH

Arsenal'da bekleneni veremeyen doğru düzgün forma şansı bulamayan Chamakh golleriyle Leeds'i taşıyacağını ve eski günlerine döneceğini söylüyor

Transferlerde bütçemizi sonuna kadar kullandık hatta maaş bütçesinin üstüne bile çıktım.Hazırlık maçları biter bitmez yeni sezona geçicem fakat fikstür çok kötü kovulma ihtimalim bile var.İlk 6 hafta
    Newcastle(E)
    Wigan(D)
    Chelsea(E)
    Man Utd(D)
    Arsenal(E)
    Liverpool(D)

Hadi hayırlısı

Mesaj Yetkileri