1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Yazının bütününü ele almak lazım.
    Sow konusunda sacmaladığını da görmek lazım Aykut Kocaman'ın tamam oruc sebebiyle oynatmama durumu yoktur uydurmadır belki.
    Ama Sow'dan sol açık yaratmak da ne ?
    Tek bir değerlendirmesi için karalama yapmaya gerek yok.Tüm tespitleri %100 doğru demiyorum zaten.

Senin Fenerbahçe'nde sen ne istiyorsun ne bekliyorsun merak ettim..?
    Alex gibi bir efsanenin böyle dışlanması mı Fenerbahçe ye yakışan ?
    Her maç korkak rakibin üstüne gidemeyen kendi sahasından uzun topla rakibi yıkmaya çalışan Fenerbahçe mi izlemek istiyosun
    Sow'dan sol açık yapmasını eleştir, buna bir şey diyen yok. ama günlerdir yaptığınız yorumlarda Aykut hocayı sokmadığınız yer kalmadı.

Alex efsaneyse Aykut hoca da efsane. kimse Fenerbahçe teknik direktörüne kıskanç diyemez. heralde bu yeterlidir. adam kıskanç diyecek ama hiçbir şey yokmuş gibi kadroya girecek öyle mi ? ee nerede kaldı hocanın otoritesi ? nerede kaldı bu adamın gururu ? Alex eyvallah Alex de haddini de bilecek, ilk yedek kaldığı maçta ortalığı velveleye vermeyecek.
    Ben de uzun topla oynamamızı beğenmiyorum ve ben de eleştiriyorum zaten ama sezonun başında daha önceden ömür boyu bu kulüpte kal dediğim adama hakaret etmiyorum ya da istifa etsin kovulsun demiyorum. işte sizin Fenerbahçenizle benim Fenerbahçem arasındaki fark bu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sow'dan sol açık yapmasını eleştir, buna bir şey diyen yok. ama günlerdir yaptığınız yorumlarda Aykut hocayı sokmadığınız yer kalmadı.

Alex efsaneyse Aykut hoca da efsane. kimse Fenerbahçe teknik direktörüne kıskanç diyemez. heralde bu yeterlidir. adam kıskanç diyecek ama hiçbir şey yokmuş gibi kadroya girecek öyle mi ? ee nerede kaldı hocanın otoritesi ? nerede kaldı bu adamın gururu ? Alex eyvallah Alex de haddini de bilecek, ilk yedek kaldığı maçta ortalığı velveleye vermeyecek.
    Ben de uzun topla oynamamızı beğenmiyorum ve ben de eleştiriyorum zaten ama sezonun başında daha önceden ömür boyu bu kulüpte kal dediğim adama hakaret etmiyorum ya da istifa etsin kovulsun demiyorum. işte sizin Fenerbahçenizle benim Fenerbahçem arasındaki fark bu.
    bu mesajı da yeni farkettim.
    Alex in yaptığı doğru diyen var mı yok.
    Alex ile ilişkilerin buraya gelmesi eleştiri noktası
    Alex gibi mülayim bir adamın bu twiti atacak hale gelmesi.
    Aykut hoca geldiği günden beri, değerinin hissetirilmemesi.

O demeçten sonra evet oynaması beklenemezdi.
    Çıkıp özür dilemedi Alex ama Spartak maçında kurtarıcı oldu oyuna alındı eğer bir otorite söz konusuysa bu noktada zarar görmüş olabilir.

Ben Aykut Kocaman'a hakaret etmek istemem elbette.Hele de geçen seneki camiaya liderliğinden dik duruşundan sonra.
    Ama bazı eksi yönleri söylemek de gerekiyor.
    Sabit fikirliliği, korkak oyun anlayışı, kenarda somurtması, takımı ateşleyememesi gibi.
    Egemen 90. dakikada ben de hucüma gideyim mi hocam diyip gidiyor ileriye

Aykut Kocaman'ı sevmediğimizden efsaneye sahip çıkmadığımızdan gitsin istemiyoruz.
    Her geçen gün futbol olarak Fenerbahçe yi daha kötüye götürdüğü için ve buna karşılık rakibin de boş durmayıp iyi adımlarla bizim önümüze geçme ihtimalini gördüğümüz için gitsin diyoruz.
    Fenerbahçe bu işten zararlı çıkacağı büyük kayıplar yaşayacağı için.
    En basitinden şampiyonlar ligine gitmemiz hem prestij hem maddi anlamda büyük bir kayıp.
    Üstelilk o para Galatasaray ın kasasına girecek.
    Son oynadığımız Galatasaray maçları malum artık psikolojik üstünlüğümüzü kaybettik ne yazık ki Aykut hoca sayesinde daha doğrusu ürkek oyun anlayışı sayesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne Alex'miş bu arkadaş : )
    Sezon başındandır hazırlık maçı dahil kaç tane maça çıktık. Kiminde Alex oynadı, Kiminde Alex oynamadı. Oynadığımız futbolda bir değişiklik gören veya aldığımız skorlarda farklılık ?
    Alex olmazsa takım bir şey yapamazmış. Yahu Alex mi büyük Fenerbahçe mi ? Sen bu lafınla kendi kulübünü yerin dibine sokuyorsun, Ayıp.

Bu takım Alex'le çıktığı Arsenal maçında 5 tane yedi ama İngiltere'deki maçta onsuz gol yemeden tamamladı. Ee Alex yoksa Fenerbahçe daha mı iyi şimdi ?

Bu düşünce nasıl sığ kalıyorsa "Alex yoksa Fenerbahçe bir şey yapamıyor" demek de o kadar sığdır. Sizin öncelikle iyi bir oyun felsefeniz ve ne oynayacağınız önemli. Oyuncular sistemden sonra gelir.

Fenerbahçe taraftarlarının Alex yüzünden kulübünü küçükleştirme çabalarına anlam veremiyorum. Alex sahadaki performansıyla efsane ama ufak bir yuhalama ile bavulları toplayacaksa (Zaragoza maçı) Oynamadığı zaman huzursuzluk çıkarakcaksa bu iş olmaz.

Şunu hiç bir zaman unutmayın Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan Alex değildir ama Alex'i bu kadar değerli kılan Fenerbahçedir ! Belki 2003'te bize değilde yine büyük liglerden birine gitse Parma macerasındaki gibi sönük bir kariyer yaşayacak ve ülkesine geri dönecekti. Biz ona fazlasını verdik o bize istediklerimizi. Kimsenin bu kulübü bir oyuncu yüzünden küçük düşürmeye hakkı yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aykut Kocaman şu anda ayrılsa, yerine Mourinho gelse de Fenerbahçe şampiyon olamaz, örneği yok, benim aklıma gelmiyor sezon başladıktan sonra hoca değiştiren ve şampiyonluğa ulaşan.
    Üstad,
    Zararın neresinden dönersen kardır diye harika bir atasözü var. Koca bir sezonu Aykut Kocaman'la hiç etmektense, önümüzdeki senenin oyun şablonu oluşturulur (iyi bir hoca ile), önümüzdeki sene gerçekten taktiği, oyun düzeni olan bir takım görürüz sahada. Ayrıca şampiyonluk da mümkün olabilir. Tani daha zahmetli, zor bir süreç olur ama imkansız diye bir şey yok.

Örneklerini söyleyeyim:
    1. Kalli G.Saray'dan ayrıldığında (Feldkamp), G.Saray hocasız kalmıştı. Ardından hoca da bulamayınca G.Saray, Cevat Güler sezon sonuna kadar takımı idare etti ve şampiyonluk geldi.
    2. Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ın başındayken Metalist mağlubiyetinden sonra kovulmuştu ve yerine gelen Mustafa Denizli o sezon Beşiktaş'ı şampiyon yaptı. (Metalist maçı da Avrupa Ligi'ydi, yani Ekim gibi falan kovulma olayı gerçekleşmişti diye hatırlıyorum?
    Biz Eylül ayındayız üstelik. Feldkamp da Mart gibi falan kovulmuştu. Bizim için henüz zaman var. Kovun şu Aykut Hocayı, alın iyi bir hoca, herkes rahatlasın.
    Guardiola'yı alabilsek mesela, ne harika olur. Avrupa'da çok kaliteli hocalar var, Lucescu da bunlardan biri. Aslında takımı da tanıyan, bilen bir Zico'yu kim istemez?

Seten'den güzel tespitler:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Ne Aykut Kocaman'ın istifası.. Ne Alex'in gönderilmesi.. Durmaz.. Bu sürecin sonu Aziz Yıldırım'ın istifasına kadar gider artık..

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

F.Bahçe'nin düşüşü Aziz Yıldırım'ın Zico'yu keyfekeder kovduğu gün başladı. Aynı hatayı rahmetli Özhan Abi de Lucescu'yu göndererek yapmıştı

Mesaj Yetkileri