1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@sananes

bosuna ugrasma renkdas, bu arkadaslar aykut kocamana takmislar. ne desek bos, kendi bildiklerini yazip duracaklar. ben daha da cevap vermiyorum bu tarz yazilara, kendileri yazsin kendileri okusunlar. bu konular artik midemi bulandirmaya basladi. artik tartismanin boyutlari hakaret boyutunda, bir insan bu kadar mi serefsiz[aykut hocaya itham edilenden bahsediyorum,yanlis anlama olmasin] olabilir. inanamiyorum tum bunlara deger verip de benimseyenlere. eksi sozlukteki yaziyi da okudum, tam vakit kaybi. sacmaliklardan ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @sananes

bosuna ugrasma renkdas, bu arkadaslar aykut kocamana takmislar. ne desek bos, kendi bildiklerini yazip duracaklar. ben daha da cevap vermiyorum bu tarz yazilara, kendileri yazsin kendileri okusunlar. bu konular artik midemi bulandirmaya basladi. artik tartismanin boyutlari hakaret boyutunda, bir insan bu kadar mi serefsiz[aykut hocaya itham edilenden bahsediyorum,yanlis anlama olmasin] olabilir. inanamiyorum tum bunlara deger verip de benimseyenlere. eksi sozlukteki yaziyi da okudum, tam vakit kaybi. sacmaliklardan ibaret.
    Alex'in 2014'e kadar oynamak istemesi ya da 5 tane kaliteli hücumcudan hangisi kesilse eleştiri olacak sözlerine cevap verseler biraz sinirim geçecek ama biz mantıklı bir şey yazınca bir süre görmezden gelip peşinden ezberledikleri hikayeleri yeniden sıralıyorlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Alex'in 2014'e kadar oynamak istemesi ya da 5 tane kaliteli hücumcudan hangisi kesilse eleştiri olacak sözlerine cevap verseler biraz sinirim geçecek ama biz mantıklı bir şey yazınca bir süre görmezden gelip peşinden ezberledikleri hikayeleri yeniden sıralıyorlar.

Ben de Alex in artık daha az süre almasından yanayım
    Pek çok Fenerbahçe'li de bunu görüp söylüyor
    Ama Alex'in bu kadar kırılarak ve küstürülerek bu işin yapılması benim canımı sıkan.
    Alex'e karşı soğuk olduğu geldiği günden beri ortada.
    Alex 'in yaptığı doğru değil kabul ama olayları buraya getiren de uzun bir süreç var.

Ayırca şu ortasaha oyuncuları ile göbekte oynayan hiç bir oyuncunun topu ileri taşıma yeteneği yok
    Dünkü maçta ilk yarıda görmüşssündür topal ve selcuk uzun top manyağı oldular.
    alex girdi top orda kaldı, paslarımız orda yapıldı.
    böyle skor olarak geride ve top yapamadığımız maçlarda hele de saraçoğlundaysak alex bence %100 bir ihtiyactır.(ortasahaya iyi bir adam alınmadıkça)

Mesaj Yetkileri