Fatih hoca transfer istemeyebilir eğer Semih-Dany birisi daha sakatlanırsa zaten Gökhan Zan ve Ceyhun var bu 2 adam bu zamanlar için yok mu yani boşunamı duruyolargöstersinler kendilerini
![]()
Fatih hoca transfer istemeyebilir eğer Semih-Dany birisi daha sakatlanırsa zaten Gökhan Zan ve Ceyhun var bu 2 adam bu zamanlar için yok mu yani boşunamı duruyolargöstersinler kendilerini
![]()
En iyisi kiralık bi oyuncu almak.
sakho yu oynatmıcaktı bu psg alsak müthiş olur , astori yi alalım bide türk olarak serdar aziz![]()
Dany ve Semih ikilisi çok iş yapacak görürsünüz. Ama yedek olarak Gökhan Zan'a kalmak büyük hata olur. İlla ki transfer lazım.
FM Gazetesi
Avrupa'da yarın transferin son günü, Türkiye'de 5 Eylül son gün ancak ŞL için kadro 3 eylülde verilecek. Yarın dahil 4 günümüz var, tecrübeli bir stoper almak şart artık.
GS TV son dakika, Ujfalusi 4-5 ay yok. Yazık oldu Aslana..
Lugano Olabilir mi![]()
Parasını verirsen Lugano tıpış tıpış gelir. Bizimkiler alırmı bilmem ama.
PSG"de 18"e zar zor giriyor adam ki fatih hoca hirçin sert futbolculari sever
Edit : carvalho QPR ile daha anlasamamis iyi olur aslinda.
Edit .
astori iyidir astori kolo toure de olur![]()
ujfalusinin bağlar koptuysa kaka falan bırakılıp adam gibi bir stoper alınmalı bence....
arkadaşlar çok kötü oldu bu sakatlık çok kötü göreceksiniz![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
çok kötü oldu gibi bu sakatlık ama iyi bi stoper gelirse hayırlı'da olabilir![]()
real madrid ten ayrıldımı bilmiyorum ayrılmadıysa tecrübeli olarak carvalho olabilir veya k.toure için şartlar zorlanabilir onun dışında yaşlı bi adam almamalıyız günü kurtarmak adına zor ama astoriyi alsak müthiş olur
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kesinlikle ve kesinlikle stoper mevkiine transfer şart oldu. Semih Kaya'nın yanına sağlam bir oyuncu alınmazsa kusura bakmasın kimseler ama Avrupa'da başarı hayalcilik olacaktır.
Semih - Ujfa bile sıkıntı doğuruyordu, şimdi Semih - Dany oldukça sıkıntı doğurabilir. Aslında ben Semih'ten korkuyorum. Yani bana kalırsa normal şartlarda Ujfa - Dany ikilisini tercih ederim. G.Saray başkanı Aysal bence Kaka transferini rafa kaldırmıştır. Artık ileriye adam almak bir lüks olur, bu yüzden derhal bir stoper alınmalı.
Bu sakatlığın şimdi olması hayırlı oldu aslında, 3 gün sonra Ujfa'dan böyle kötü bir haber gelse o zaman bir transfer opsiyonu da olmayacaktı, ileri hücum kaliteliyken defans aksayacaktı. G.Saray'ın transfer yapma şansı var, iyi bir stoper şart. Gelecek olan stoperi Dany ile birlikte oynatmak mantıklı olur. Dany hızlı bir adam, hava hakimiyeti olan, uzun boylu bir stoper (biraz da sert) iş görecektir.
Sağlam bir stoper şart ama bu stoperin ayağınında iyi olması lazım yoksa Gökhan'dan Servet'ten pek bi farkı olmaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Şampiyonlar Ligi için kadrolar verilene kadar çok hareketli günler geçirebiliriz. Kaka, sol bek, stoper. Kaç oyuncu alınacak veya transfer yapılacak mı bunun kararı önemli. Lig bu kadroyla götürülebilir gibi gözüküyor ancak Avrupa'da lokum denilebilecek bir kura çekmişken gruptan çıkma fırsatı ortadayken transfer yapılmaması bir nevi ihanet olacaktır. Fatih Terim'e ve onun isteklerini yerine getiren başkan ve yönetime güveniyorum, en doğrusunu yaparlar umarım.
Beşiktaş'tan Sivok'u isterdim ben olsaydım. 3-4 milyon Euro'ya bırakırlar.
Sakho düşünülmez mi kadroda ya, adamın sol bek özelliği var ayrıca Fransada gelmiş geçmiş en genç kaptan. Siva, Alex, Sakho neredeyse aynı maç sayısına ulaşırlar![]()
eto'o bitmiş.
yok ben bisevac ın gittiğini unutmuşum yoksa sürekli yedek kalabillme ihtimali var diye gitmek istiyodu bi ara milan istemişti ama sonuç çıkmamıştı nedenini bilmiyorum bende o yüzden sakho dedim sonra 3 maça çıktığının ve bisevacın gittiğinin farkına varınca sonraki mesajımda yazmadım zaten![]()
luganonun yetenek 0 o da diyor alex de diyor iyi pas yapan soğukkanlı kafa toplarında ıyi olan biri lazım
lugano gsye gelmez.santosda gelmez
santosu zaten istemem defans yonu zayif birisi